Aşılama Aralık2016&Ocak2017 aşılamacılarrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bence de asilama icin 5 yumurta fazla degil zaten hepsi buyumeyebilir bence ilaca devam edip onları buyutsun emeginiz boşa gitmemiş olur.Kuculmeyi ben de duymadım çatlamis olabilir mi acaba.

Merhaba. Asilamaniz tuttumu? Benimde esimin sperm sayisi dusuktu. Doktorumuz keci boynuzu pekmezi ve E vitamini verdi.Düzenli bir sekilde 1,5 ay kullandi. Sonuç çok iyi çikti.

5 cok değil sanırsam ya da doktora göre değişiyor bnm de o civarda oluştu ama doktor aşılama yapmıştı. Ama küçülme olayını hiç duymadim catliyor falan olmasın? Erkenden catliyordur belki?
Amac iki taneydi zaten ana iste kaybolnuslar.. yumurta catlarsa icinde bi sivi olurmus onu gorebilirmis doktor ultrasonda oyle birseyde goremedi.. bana farkli bi vakasin dedi . Yani kuculdumu diye dusunuoruz simdi bilmiorum ne yapicaz.. buarada kizlar siz kacinci gun asilama yaptiriyosunuz? Adetten sobraki kacinci gun istenilen buyukluge geliyo yumurtalariniz?

Bence de asilama icin 5 yumurta fazla degil zaten hepsi buyumeyebilir bence ilaca devam edip onları buyutsun emeginiz boşa gitmemiş olur.Kuculmeyi ben de duymadım çatlamis olabilir mi acaba.
Bilmem 5 iz olurmus :) canim yumurta catlamissa icinde sivi olurmus onu goryrmus ultrasonda doktor. Onu goremedi o yuzden catlama ihtimalini dusunmedik pek.. off ya karmakarisik bise oldu ya

Adetten takriben 8 ya da 10 gün sonra catliyor.bnm.biraz sanırsam geç catliyor .eğer öyle farklı bi rurumun varsa muhakkak iyi bi doktora gitmeni tavsiye ediyorum.

Hayirlisi hakkimizda ben normlade de yumurtamin catladigini hic anlamadim belkide sorun buydu senin catlsmis belirtisini de farketmisin canim insAllah pozitif goruruz bu aradakac yillik evlisin ben 3

Benim 15. Gun 3 yumurtam oldu ve bir tanesi buyudu digerlri kucuk kaldi canim bi defa bana doktor yumurtam 15 mm iken iki gun sonra kuculdu dedi ve tedavi yarim birakti sonra ben baska doktora gittim doktor yumurta kuculmez dedi ultrasonla baktiginda 30 mm olmustu yumurta kisti

Canim simdi kist mi olusur dersin? Off catlatma ignesi vurunsamda mi kist olur? Igneyle catlamaz mi?

Adetten takriben 8 ya da 10 gün sonra catliyor.bnm.biraz sanırsam geç catliyor .eğer öyle farklı bi rurumun varsa muhakkak iyi bi doktora gitmeni tavsiye ediyorum.
Canim bugun gitcem geri bakalim ne diycek baska bir doktorda olucam kismetse. Onceden 1 yumurta oluodu hic bole skntilari olmuyordu klomenle. Nerde cokluk orda b.kluk demis atalar dogru demisler demekki :) simdi kist mi olcak tedavi yarimmi kalcak diye dusun dur

Hayirlisi hakkimizda ben normlade de yumurtamin catladigini hic anlamadim belkide sorun buydu senin catlsmis belirtisini de farketmisin canim insAllah pozitif goruruz bu aradakac yillik evlisin ben 3

Bnde 3 yıllık evliyim son bi yıldır takriben ay aşırı tedavi gördüm ramazanda bıraktım3 ya da 4 ay baktm olmuyir tekrar başladık niyetim aşılama ydi hemen doktor folukul kist olusmus ddi ve bi ara prolaktinim coo yykseldi mr falan çekildim sonra ki ay düzelince aşılama oldum. Ben arastirmalarm sonucu d vitaminime baktrdrm çok düşük ckti bi da etkiliyor ddiler doktor güneşe çık ilaca gerek yok ddi ama bn yine de ilaç aldm.

Ben hic tedavi gormedim esimde ileri hareket yoktu oyle oluncada benle hic ugrasmadi doktorlar araştırma hastanesinde basladim orda esimde sorun gorunmedi doktor da riske atmayalim asilama yapalim dedi ve dedigin gibi ben hasimato troit hastasiyim o yüzden d vitamin 5 di bes sise damla bitrdim anca normale dondu dikkat etmek lazim gunluk damla kullaniyorum simdi insAllah pozitifi goruruz :)

Bnm 3.7 falan çıktı ama yabancı ülkedeki sıcak bi ülke dedi dışarıda güneşte durma yeterli ddi ama bn yine de aldım çünkü güneşi seven biri değilim . İnş Rabbim daha fazla acı çekmeden nasip der

Merhaba kizlar hüsranla sonuçlanan 1. aşılama sonunda 2. aşılamaya geçtik hemen. iğnelere devam ediyorum. inşallah bu son olur

Kizlar az once asilamam oldu Rabbim saglikli sihgatli hayirli versin. Catlatma ignesi cuna gunu vurdurdum. Biri buyuk iki yumurta vardi. Digeride acaba bugun yarin catlar miki? Ikisinden kucuk 2 tane daha yumurtam vardi. Onlarinda buyuyuo catlama ihtimali var mi bu igne sayesinde? Gecmez simdi iki hafta

Merhaba kizlar hüsranla sonuçlanan 1. aşılama sonunda 2. aşılamaya geçtik hemen. iğnelere devam ediyorum. inşallah bu son olur
Gecmis olsun canim umarim bu sefer tutar. Bu benim 3. Asilamam oldu umarim bu yuzumu guldurur

Dedigin gibi hepsi biyumedi canim. Aslinda bi tanesi tam olgunlasti digeri biraz daha kucuktu o da buyuyup catlar belki olabilir mi ole birsey?

Dedigin gibi hepsi biyumedi canim. Aslinda bi tanesi tam olgunlasti digeri biraz daha kucuktu o da buyuyup catlar belki olabilir mi ole birsey?
Benimde asilama icin bir yumurtam oluştu bir tanesi de 14 mm civariydi.Doktor küçük olanında birkaç güne büyüyüp catlayabilecegini onuda değerlendirmemizi söylemişti.

Büyük olan 19 mm civariydi ona asilama oldu.Tabiki diğeride büyüyüp catlayacaktir.Senin asilama olacaktı iptal mi olmuştu yumurtalar kayboldu diye şimdi ne yapacaksınız bu yumurtayı asilama olacak mi

Büyük olan 19 mm civariydi ona asilama oldu.Tabiki diğeride büyüyüp catlayacaktir.Senin asilama olacaktı iptal mi olmuştu yumurtalar kayboldu diye şimdi ne yapacaksınız bu yumurtayı asilama olacak mi
Tatlim asilama bugun oldu. Kaybolan kayboldu yerine yenileri buyumus cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…