- Konu Sahibi Teletabiii
-
Hayırlı olsun canım, güzel haberler veririrsin inşallah bize.. Buaralar en ihtiyacımız olan şeyi kaybetmek üzereyiz gibi, umudumuzuMerhaba sevgili anne adayları.
Bu sayfadaki yorumları okurken duygulandım. Ve sonrasında ben de kayıt olmak istedim..
Rabbim hepinize hayırlı yavrucaklar versin en kısa zamanda.
Ben de beş yıllık evliyim. 32 yaşındayım. Hamile kalmam için eşim de ve ben de bir problem olmadığını söyledi doktorlar. Biz de 11 ocakta aşılama yaptırdık. Hayırlısı bakalım, beklemedeyiz ..
Hayırlı olsun canım, güzel haberler veririrsin inşallah bize.. Buaralar en ihtiyacımız olan şeyi kaybetmek üzereyiz gibi, umudumuzuinşallahh sevinç cümlelerinle dolar burasıı :*
Ne kadar güzel anlatmışsın canım... Allahım doğru zamanda, önce sağlıklı sonra hayırlı evlatlar versin tüm isteyenlere, hepimize inşallah..Kizlar çok zormuş bu işler. Maddi manevi her türlü yipraniyosun. Ama ben her ay adetle mahvolup sonra hemen toparlanip herşeye tekrar yeniden, her seferinde daha büyük umutla, bu sefer rahat olucam, elbet bi gun olacak, Rabbim biliyo dogru zamani, hadiii ayağa kalk, kahkaha at, mutlu ol, simdiki anı yaşa dedim kendime. Derin bi nefesle tekrar başladım umutlanmaya. Asilama olup bekleyenler rahat olun, insallah tutmuştur. Çoğu kadin adet belirtileriyle ayni diyo, adet beklerken hamile kaldığını ogreniyo. İnsallah sizlerinkide oyle olur.
Etkiler. Ben kullandığımda aksi bi şekilde 35.günde oldum. Ki 28 günde bir olurum hiç şaşmaz.sürekli adet olana kadar minik minik baskılar sancılar batmalar vardı,ateş hep yüksekti,gaz varmış gibi dolandım adet olamadıkça,göğüsler şişti uçları acıyodu artık. Ve üç ayda ancak düZene,eskiye döndü reglim. Ve dr um yine deneyelim dediği halde mümkün değil istemedim.zaten dr u da değiştirdim.haziranda denemiştim ilk ve son oldu. Şuanda tekrar karar verdim ama menogonla aşılamaya, bugün iğnede 4.günüm ,ilk aşılamam olacak. Klomen asla...Kızlar bu klomen adet döngüsünü etkiler mi? 5günüm var daha ama 2gündür resmen adet sancısı çekiyorum, erken başlardı ağrılarım ama bu sefer çok erken oldu
Benim de 26 olan döngüm 32 oldu bu ay. İnşallah böyle devam etmez be ilacımı değişitirie doktorum. Küçük bir ilçede yaşıyorum çok seçeneğim yok çünküEtkiler. Ben kullandığımda aksi bi şekilde 35.günde oldum. Ki 28 günde bir olurum hiç şaşmaz.sürekli adet olana kadar minik minik baskılar sancılar batmalar vardı,ateş hep yüksekti,gaz varmış gibi dolandım adet olamadıkça,göğüsler şişti uçları acıyodu artık. Ve üç ayda ancak düZene,eskiye döndü reglim. Ve dr um yine deneyelim dediği halde mümkün değil istemedim.zaten dr u da değiştirdim.haziranda denemiştim ilk ve son oldu. Şuanda tekrar karar verdim ama menogonla aşılamaya, bugün iğnede 4.günüm ,ilk aşılamam olacak. Klomen asla...
Benim de 26 olan döngüm 32 oldu bu ay. İnşallah böyle devam etmez be ilacımı değişitirie doktorum. Küçük bir ilçede yaşıyorum çok seçeneğim yok çünkü
Evet kistim ılmş , doktor bu ay da aşılama yapamycaz dedi. Zati çok basit bi işlem değilmi bu ya iki aydır beceremedik. Bir de 3.günden sonra nerdeyse bitti adetim, kist kendi kendine böyle temizlenir mi, sinirlerim bozuldu artık gerçektenİnşallah gününde olursun çünkü uzarsa anla ki kist olmuş. İlk defa mı kullanıyosun? Eğer kist yaptıysa zaten dr tekrar vermemeli değiştirmeli. İstemediğini belirtmelisin.beni açıkcası çok yıpratmıştı ve 35 güne çıkması kist oluşması bunları bi daha yaşamak istemedim. Direk aşılama istedim şimdi bakalım
Sinirini bozma,dediğim gibi maalesef bende yaşadım, sadece bekliceksin 2-3 ay. Kist her regli de yavaş yavaş atıcak kendini. 3 ay da reglim düZene girdi. Ben dr umu değiştirdim ve klomen vermedi bu dr um, iğne kullanıyorum artık büyütmek için. Korkma kist atıcak kendini reglinde.ve dr unla konuş, klomen istemediğini söle bundan sonra.evet iğneler pahalı ama yıpranıp dengeyi bozmaktansa bu yolda biraz keseyi açmamız gerekiyor maalesef. 3 kutu iğne kullandım 500 tl sadece iğnelere gitti ama bi daha kist kaldıramam yapcak bişey yokEvet kistim ılmş , doktor bu ay da aşılama yapamycaz dedi. Zati çok basit bi işlem değilmi bu ya iki aydır beceremedik. Bir de 3.günden sonra nerdeyse bitti adetim, kist kendi kendine böyle temizlenir mi, sinirlerim bozuldu artık gerçekten
Gözün aydın canımmm, sağlıkla al kucağına inşallahhhh. Darısı başımızaa:) belirtilerin var mı nasılsınnSelam kizlar ilk asilamamida ikinci asilamami da yazmistim buraya ilki tutmadi. ikinci asilamamin sonucunu bugun aldim asilamamin 15. gunu ve bta degerim 300 lerde vee hamileyimmm Rabbime binlerce kez sukurler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?