Aralikk anneleriii !

ben hergün şükrediyorum varlığına eminim hepimi aynı şeyi yapıyordur tabiki sağlıklı olsunlar daha ne isteriz ki canım.allah bebeklerimizi korusun sağlık sıhhat versin
Aynen oyle kuzucum amin Allah butun yavrulari korusun cok sukur hersey icin

Bizim sağlık ocağı kafasına göre tarih veriyor. kızım 26sında tam 4 aylık olmasına rağmen 10 nidan aşı günü yazmışlar.
Hadi ya aman ben artik gitmiycem saglik ocagina asi yapamadilar benim yavrumu aglattilar koluna dokunamiyomus hemsire bebek diye korkuyo sikayet ettim bakanliga bidaha da gitmem hastaneye gidicem mecbur :/

Hadi ya aman ben artik gitmiycem saglik ocagina asi yapamadilar benim yavrumu aglattilar koluna dokunamiyomus hemsire bebek diye korkuyo sikayet ettim bakanliga bidaha da gitmem hastaneye gidicem mecbur :/
Ovvv o nasıl bir hemşireymiş yaaaa ay ne sinir bozucu iyi yapmışsın canım. ben de gitmezdim öyle bir yere yazık kuzucuğa çok üzüldüm

Reactions: Rup
Ovvv o nasıl bir hemşireymiş yaaaa ay ne sinir bozucu iyi yapmışsın canım. ben de gitmezdim öyle bir yere yazık kuzucuğa çok üzüldüm
Aynen kuzum sorma yaa hepsi bi degisik bizim burdakilerin hepsi ayri bi havada bide dovecek gibi konusuyorlar birsey soruyorum cevap yok bende bu olaydan sonra sikayet ettim iyi de oldu bidaha da goturemem kiyamam cocuguma yazikdedigin gibi

Aynen kuzum sorma yaa hepsi bi degisik bizim burdakilerin hepsi ayri bi havada bide dovecek gibi konusuyorlar birsey soruyorum cevap yok bende bu olaydan sonra sikayet ettim iyi de oldu bidaha da goturemem kiyamam cocuguma yazikdedigin gibi
Götürme canım çok da iyi yapmışsın. Terbiyesizler. Bizim burdakiler de alabildiğine tatlı tipler. Biz gideriz tüm hemşire ve ebeler başımıza gelir kızımı sevmeye. Sohbet ederiz yarım saat falan sonra çıkarız. Her yer farklı farklı.

kıyamam miniğeee sinir oluyorum şu küstah dr ve hemşirelere .mesle sahibi olup insan olamamışlar

Ay iyi bari en azından iyi yerler var :) çok önemli kız o işler yani seninde için rahat olur hem hemde bebiş güvenli ellerde olur :)

Kız sorma yaa vallahi sinir ediyolar artık mecbur hastaneye gidiyorum kuzucum aşı için
bizim aylık kontol için gittiğimiz dr soruyo aşı zamanı bizde yapabiliriz sağlık ocağıda yapabilir diye.bizim sağlık ocağındaki hemşirelerde allahtan iyi yoksa bende dr yaptırırdım.için nerde rahatsa onu yaptır kuzum.valla onca uykusuzluğa ragmen bazı geceler düşünmekten ,aklıma takılan bir şeyi internette aramaktan uyuyamıyorum.herşey bebeklerimizin sağlığı için

kızlar bebeğini anne sütü ve mamayla besleyen var mı?varsa kaç saatte bir kaç ölçek mama veriyorsunuz?
Ben hem anne sütü hem mamayla besliyorum. Ek gıdaya da başladık 1.5 haftadır. Belli olmuyor kızım acıktıkça veriyorum ben. Baktım sütüm gelmiyor mama yapıyorum günde ortalama 4 sefer 150cc mama alıyor benim miniğim.

kıyamam miniğeee sinir oluyorum şu küstah dr ve hemşirelere .mesle sahibi olup insan olamamışlar
Kız sorma yaa vallahi sinir ediyolar artık mecbur hastaneye gidiyorum kuzucum aşı için
Aynen kuzucum , bende öyle Allah'tan internet var bir çok şey öğreniyoruz böylelikle

Tatlım bebeğin ne kadarlık ek gıda için erken değilmi? Doktormu başlattı

KIzlar bebeğim günlerdir huzursuz mutsuz hep emmek istiyo ağlıyo meğerse büyüme ataklarına girmiş bakın benle aynı durumda olan varsa haftalık krizli zamanlar listesi buldum normalmiş

Eklentiler

• 6C097A6A-0FE4-4BFD-B86B-518B30F5DDB8-1149-000000ACA88149CA.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 39
KIzlar bebeğim günlerdir huzursuz mutsuz hep emmek istiyo ağlıyo meğerse büyüme ataklarına girmiş bakın benle aynı durumda olan varsa haftalık krizli zamanlar listesi buldum normalmiş
Benim kızım da bir süredir benden başkasını istemiyor. Sürekli kucağımda olacak babasında bile durma süresi 3 dkyı geçmiyor. Demekki ataktaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…