- 13 Nisan 2016
- 907
- 653
- 53
- 37
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #3.701
Aynen oyle kuzucum amin Allah butun yavrulari korusun cok sukur hersey icinben hergün şükrediyorum varlığına eminim hepimi aynı şeyi yapıyordur tabiki sağlıklı olsunlar daha ne isteriz ki canım.allah bebeklerimizi korusun sağlık sıhhat versin
Bizim sağlık ocağı kafasına göre tarih veriyor. kızım 26sında tam 4 aylık olmasına rağmen 10 nidan aşı günü yazmışlar.Kizlar 4 ay asisi olan var mi nasil gecti asilar?
Hadi ya aman ben artik gitmiycem saglik ocagina asi yapamadilar benim yavrumu aglattilar koluna dokunamiyomus hemsire bebek diye korkuyo sikayet ettim bakanliga bidaha da gitmem hastaneye gidicem mecbur :/Bizim sağlık ocağı kafasına göre tarih veriyor. kızım 26sında tam 4 aylık olmasına rağmen 10 nidan aşı günü yazmışlar.
Ovvv o nasıl bir hemşireymiş yaaaaHadi ya aman ben artik gitmiycem saglik ocagina asi yapamadilar benim yavrumu aglattilar koluna dokunamiyomus hemsire bebek diye korkuyo sikayet ettim bakanliga bidaha da gitmem hastaneye gidicem mecbur :/
Aynen kuzum sorma yaa hepsi bi degisik bizim burdakilerin hepsi ayri bi havada bide dovecek gibi konusuyorlar birsey soruyorum cevap yok bende bu olaydan sonra sikayet ettim iyi de oldu bidaha da goturemem kiyamam cocuguma yazikdedigin gibiOvvv o nasıl bir hemşireymiş yaaaaay ne sinir bozucu iyi yapmışsın canım. ben de gitmezdim öyle bir yere yazık kuzucuğa çok üzüldüm
Götürme canım çok da iyi yapmışsın. Terbiyesizler. Bizim burdakiler de alabildiğine tatlı tipler. Biz gideriz tüm hemşire ve ebeler başımıza gelir kızımı sevmeye. Sohbet ederiz yarım saat falan sonra çıkarız. Her yer farklı farklı.Aynen kuzum sorma yaa hepsi bi degisik bizim burdakilerin hepsi ayri bi havada bide dovecek gibi konusuyorlar birsey soruyorum cevap yok bende bu olaydan sonra sikayet ettim iyi de oldu bidaha da goturemem kiyamam cocuguma yazikdedigin gibi
kıyamam miniğeeeAynen kuzum sorma yaa hepsi bi degisik bizim burdakilerin hepsi ayri bi havada bide dovecek gibi konusuyorlar birsey soruyorum cevap yok bende bu olaydan sonra sikayet ettim iyi de oldu bidaha da goturemem kiyamam cocuguma yazikdedigin gibi
Ay iyi bari en azından iyi yerler var :) çok önemli kız o işler yani seninde için rahat olur hem hemde bebiş güvenli ellerde olur :)Götürme canım çok da iyi yapmışsın. Terbiyesizler. Bizim burdakiler de alabildiğine tatlı tipler. Biz gideriz tüm hemşire ve ebeler başımıza gelir kızımı sevmeye. Sohbet ederiz yarım saat falan sonra çıkarız. Her yer farklı farklı.
Kız sorma yaa vallahi sinir ediyolarkıyamam miniğeeesinir oluyorum şu küstah dr ve hemşirelere .mesle sahibi olup insan olamamışlar
Aynen canım güleryüz ilgi alaka çok farklı belki de o yüzden aşı vurulurken çok az ağlıyor kelebeğim.Ay iyi bari en azından iyi yerler var :) çok önemli kız o işler yani seninde için rahat olur hem hemde bebiş güvenli ellerde olur :)
bizim aylık kontol için gittiğimiz dr soruyo aşı zamanı bizde yapabiliriz sağlık ocağıda yapabilir diye.bizim sağlık ocağındaki hemşirelerde allahtan iyi yoksa bende dr yaptırırdım.için nerde rahatsa onu yaptır kuzum.valla onca uykusuzluğa ragmen bazı geceler düşünmekten ,aklıma takılan bir şeyi internette aramaktan uyuyamıyorum.herşey bebeklerimizin sağlığı içinKız sorma yaa vallahi sinir ediyolarartık mecbur hastaneye gidiyorum kuzucum aşı için
Ben hem anne sütü hem mamayla besliyorum. Ek gıdaya da başladık 1.5 haftadır. Belli olmuyor kızım acıktıkça veriyorum ben. Baktım sütüm gelmiyor mama yapıyorum günde ortalama 4 sefer 150cc mama alıyor benim miniğim.kızlar bebeğini anne sütü ve mamayla besleyen var mı?varsa kaç saatte bir kaç ölçek mama veriyorsunuz?
Kız sorma yaa vallahi sinir ediyolarkıyamam miniğeeesinir oluyorum şu küstah dr ve hemşirelere .mesle sahibi olup insan olamamışlar
Aynen kuzucum , bende öyle Allah'tan internet var bir çok şey öğreniyoruz böyleliklebizim aylık kontol için gittiğimiz dr soruyo aşı zamanı bizde yapabiliriz sağlık ocağıda yapabilir diye.bizim sağlık ocağındaki hemşirelerde allahtan iyi yoksa bende dr yaptırırdım.için nerde rahatsa onu yaptır kuzum.valla onca uykusuzluğa ragmen bazı geceler düşünmekten ,aklıma takılan bir şeyi internette aramaktan uyuyamıyorum.herşey bebeklerimizin sağlığı için
Tatlım bebeğin ne kadarlık ek gıda için erken değilmi? Doktormu başlattıBen hem anne sütü hem mamayla besliyorum. Ek gıdaya da başladık 1.5 haftadır. Belli olmuyor kızım acıktıkça veriyorum ben. Baktım sütüm gelmiyor mama yapıyorum günde ortalama 4 sefer 150cc mama alıyor benim miniğim.
Benim oglumda sadece mama iciyo gunde 6 ogun 150cc bende ek gidaya basladim azda olsa ben yedikce veriyorumkızlar bebeğini anne sütü ve mamayla besleyen var mı?varsa kaç saatte bir kaç ölçek mama veriyorsunuz?
4.5 aylık canım. Mama ve anne sütüyle besleniyor. Mamayı azaltmak için doktorumuz başlattıTatlım bebeğin ne kadarlık ek gıda için erken değilmi? Doktormu başlattı
Benim kızım da bir süredir benden başkasını istemiyor. Sürekli kucağımda olacak babasında bile durma süresi 3 dkyı geçmiyor. Demekki ataktaymışKIzlar bebeğim günlerdir huzursuz mutsuz hep emmek istiyo ağlıyo meğerse büyüme ataklarına girmiş bakın benle aynı durumda olan varsa haftalık krizli zamanlar listesi buldum normalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?