- 13 Nisan 2016
- 907
- 653
- 53
- 37
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #3.801
Evet canım diğer anne grubu da sessiz bu aralar. Herkes işe de başladı ondan sanırım. Menenjit aşısı 1 yaşıda vuruluyor diye biliyorum ben. Ben tüm aşıları yaptırma taraftarıyım çünkü suriyeliler ve aşı yaptırmayanlar yüzünden hemen hemen tüm hastalıklar hortladı. Geçen gün doktoru gereksiz dedi diye rota aşısı yaptırmayan arkadaşımın bebeği rota virüsü kapmış durduk yerde, ki doğru düzgün evden bile çıkmazlar. Yazık günlerce hastanede yattılar çok uğraştılar yıprandılarKızlar napıyonuz yaaa hiç ses yok koptuk valla hepimizmenenjit aşısı yaptıran var mı aranızda acebe
Haklısın kuzum herkes iş güç derken bakamıyorEvet canım diğer anne grubu da sessiz bu aralar. Herkes işe de başladı ondan sanırım. Menenjit aşısı 1 yaşıda vuruluyor diye biliyorum ben. Ben tüm aşıları yaptırma taraftarıyım çünkü suriyeliler ve aşı yaptırmayanlar yüzünden hemen hemen tüm hastalıklar hortladı. Geçen gün doktoru gereksiz dedi diye rota aşısı yaptırmayan arkadaşımın bebeği rota virüsü kapmış durduk yerde, ki doğru düzgün evden bile çıkmazlar. Yazık günlerce hastanede yattılar çok uğraştılar yıprandılar
Biz uzundur gitmedik doktorumuza canım. Gelişimi iyi gidiyor 3 aya bir ayrıca da sıkıntısı olursa gelin demişti. Taşınmaktı okuldu derken gidemedik hiç. Belki doktorumuz da tavsiye eder şimdiden. Bu haftaiçi ayarlayıp gidelim bari biz de. Hortlamıştır canım çünkü koşullar iyice sağlıksız oldu. insan hayatını hiçe sayıyor üreticilerin çoğunluğu, çok dikkat etmek gerekiyor yedirip içirdiğimize deHaklısın kuzum herkes iş güç derken bakamıyoryaaa yazık yavrum geçmiş olsun ay evet yaa bende yaptırıcam hepsini cidden korkunç hastalıklar çıkmış 60 yıl önceki hastalıklar geri gelmiş ne yazık ki hadi bakalım benim doktorum 10 aylıkken yapalım dedi nedense bilemedim şimdi bi soruyum olmazsa ertelesin :/ sağol kuzum benim
Aynen öyle tatlım Allah evlatlarımızı korusun bizde doktora yarın gidicez geçen hafta gidemedik bakalım bi danışayım yazarım buraya görüşlerini...Biz uzundur gitmedik doktorumuza canım. Gelişimi iyi gidiyor 3 aya bir ayrıca da sıkıntısı olursa gelin demişti. Taşınmaktı okuldu derken gidemedik hiç. Belki doktorumuz da tavsiye eder şimdiden. Bu haftaiçi ayarlayıp gidelim bari biz de. Hortlamıştır canım çünkü koşullar iyice sağlıksız oldu. insan hayatını hiçe sayıyor üreticilerin çoğunluğu, çok dikkat etmek gerekiyor yedirip içirdiğimize de
Gittik bugün canım aşımızı olduk doktorumuz önemli dedi biran önce yapmakta fayda var dedi ama kuzum dün burnu tıkanmıştı bugün iyice burun akıntısı başladı soğuk alg. Salgın varmış hastalandıBiz uzundur gitmedik doktorumuza canım. Gelişimi iyi gidiyor 3 aya bir ayrıca da sıkıntısı olursa gelin demişti. Taşınmaktı okuldu derken gidemedik hiç. Belki doktorumuz da tavsiye eder şimdiden. Bu haftaiçi ayarlayıp gidelim bari biz de. Hortlamıştır canım çünkü koşullar iyice sağlıksız oldu. insan hayatını hiçe sayıyor üreticilerin çoğunluğu, çok dikkat etmek gerekiyor yedirip içirdiğimize de
Çok geçmiş olsun canım. Bizde de uzun zamandır burun akıntısı vardı. Kelebeğim yatak yerine halıda yatmayı tercih ettiği ve bunun önüne geçemediğimiz için düzelememişti. Pamuklu kalın bir uyku tulumu imdadımıza yetiştiGittik bugün canım aşımızı olduk doktorumuz önemli dedi biran önce yapmakta fayda var dedi ama kuzum dün burnu tıkanmıştı bugün iyice burun akıntısı başladı soğuk alg. Salgın varmış hastalandışimdi uykusuz geceler... Allah hepsini korusun nasıl geçcek bu hastalık bilmiyorum ben aşının yan etkisi olurdiye korkarken aşıdan kaynaklı olmayan bir grip çıktı
Canım cok teşekkür ederim aynen doktorun dediğini yap valla iyi düşünmüşsün bende aldım tulum ama pamuklu bulamadım hangi marka aldın hep elyaflı varÇok geçmiş olsun canım. Bizde de uzun zamandır burun akıntısı vardı. Kelebeğim yatak yerine halıda yatmayı tercih ettiği ve bunun önüne geçemediğimiz için düzelememişti. Pamuklu kalın bir uyku tulumu imdadımıza yetiştiÇok şükür burnu akmıyor artık. Havalar çok dengesiz canım dikkatli olmak gerekiyor. Tulumu tavsiye ederim.
Ben de geçen gün sordum doktorumuza bir yaş aşısından 1 ay sonra gelin yapalım aşıyı dedi. Beklemeyi tercih etti. Vardır hepsinin bir bildiği. Aşı nasıldı canım? Yan etkileri oldu mu? Şimdi nasıl oldu miniğin?
Canım cok teşekkür ederim aynen doktorun dediğini yap valla iyi düşünmüşsün bende aldım tulum ama pamuklu bulamadım hangi marka aldın hep elyaflı varkanz aldım ben ince ama içinde dolgu yok elyafsız.. kuzum valla aşının olduğu gün gribin etkisi diye tahmin ediyorum biraz huysuzlandı ama cok az burnu tıkalı diye yapmıştır bide ateş gece oldu calpol verdim hemen düştü şükür. Ama aşıdan olduğunu sanmıyorum canım gripten bence.. hemşire de arrık eskisi gibi değil aşılar ateş yapmaz korkmayın demişti doktor da calpol evde bulunsun dedi.. aşı bacaktan yapılıyor cok ağlatan yakan bi aşı değil biraz ağlıyolar tabi korkulcak gibi değilmiş canım
LCW'den aldım canım ben tulumu. Geceleri çok rahat ediyorum banyosunu yaptırıp giydiriyorum. Bir de emekliyorlar sürekli yerlerdeler havalar soğudu yerden de alıyorlar soğuğu. Sevindim aşının ağır olmamasına yazık yavrucuklar aşıydı dişti mevsim değişimiydi derken sarsılıyorlar tabi. Doğum günü için hazırlıklara başlıyım diyorum ama gün yetmiyor artık. Çalışmaya da başladım Allahtan yarım gün derslerim yoksa hiçbir şeye yetişemeyecekmişim. Zaten 2 güne bir evi süpür yemek hazırla vs vs derken gün nasıl bitiyor anlamıyorum. Sen doğum günü yapacak mısın canım miniğine?Canım cok teşekkür ederim aynen doktorun dediğini yap valla iyi düşünmüşsün bende aldım tulum ama pamuklu bulamadım hangi marka aldın hep elyaflı varkanz aldım ben ince ama içinde dolgu yok elyafsız.. kuzum valla aşının olduğu gün gribin etkisi diye tahmin ediyorum biraz huysuzlandı ama cok az burnu tıkalı diye yapmıştır bide ateş gece oldu calpol verdim hemen düştü şükür. Ama aşıdan olduğunu sanmıyorum canım gripten bence.. hemşire de arrık eskisi gibi değil aşılar ateş yapmaz korkmayın demişti doktor da calpol evde bulunsun dedi.. aşı bacaktan yapılıyor cok ağlatan yakan bi aşı değil biraz ağlıyolar tabi korkulcak gibi değilmiş canım
LCW'den aldım canım ben tulumu. Geceleri çok rahat ediyorum banyosunu yaptırıp giydiriyorum. Bir de emekliyorlar sürekli yerlerdeler havalar soğudu yerden de alıyorlar soğuğu. Sevindim aşının ağır olmamasına yazık yavrucuklar aşıydı dişti mevsim değişimiydi derken sarsılıyorlar tabi. Doğum günü için hazırlıklara başlıyım diyorum ama gün yetmiyor artık. Çalışmaya da başladım Allahtan yarım gün derslerim yoksa hiçbir şeye yetişemeyecekmişim. Zaten 2 güne bir evi süpür yemek hazırla vs vs derken gün nasıl bitiyor anlamıyorum. Sen doğum günü yapacak mısın canım miniğine?
Oyy sorma ev işi hiç yetişilmiyor artık zatenLCW'den aldım canım ben tulumu. Geceleri çok rahat ediyorum banyosunu yaptırıp giydiriyorum. Bir de emekliyorlar sürekli yerlerdeler havalar soğudu yerden de alıyorlar soğuğu. Sevindim aşının ağır olmamasına yazık yavrucuklar aşıydı dişti mevsim değişimiydi derken sarsılıyorlar tabi. Doğum günü için hazırlıklara başlıyım diyorum ama gün yetmiyor artık. Çalışmaya da başladım Allahtan yarım gün derslerim yoksa hiçbir şeye yetişemeyecekmişim. Zaten 2 güne bir evi süpür yemek hazırla vs vs derken gün nasıl bitiyor anlamıyorum. Sen doğum günü yapacak mısın canım miniğine?
Canım geçmiş olsun bol sıvı ver annesi öksürük çok zor geçti bizimdeslm kızlar;
uzun zamandır yazamadım. benim oğlanda da hafif bir öksürük var gibi geceleri üstünü açıyor sanırım tulum dediğiniz gibi en mantıklısı.huylarıda değişmeye başladı sanki banyoyu çok severdi şimdi feryat figan.yatağına yatnıca 15 dak sonra uyurdu şimdi saatlerce uyumadığı oluyor büyüyorlar galiba.9. ay kontrolüne gidememiştik birkaç gün sonra 10 ay kontrolüne gideriz aşıyı ben de sorayım.doğum günü yapacağım ama ailemden kimse yok benim burada arkadaşlarım belki gelir gelmezse de çekirdek aile kutlaması yaparız herhalde ilk doğum günü kutlamadan olmaz iyi kötü bişeyler yapmak lazım.instagamda el yapımı şeker yapan bir yer gördüm ordan şeker sipariş vercem izmire gittiğimde 1 yaş temalı tabak bardak peçet falan almıştım az biraz da ev süsledik mi olur galiba
Ben de bir yer tuttum canım içecekleri oradan alıcaz ikramlıklar ve süsleme bize ait. Aynısını düşündüm ben de onca insan evde olacak bir de pazar gününe denk geliyor ev bir kucak olacak çok zorlanırım. İnternette bir sürü seçenek var. Ben mama sandalyesini süslicem kelebeğimin büyük posterini yaptırıp ikram masasının arkasına asıcam. Balonlar kurdeleler ile de süslicem etrafı bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya merak ediyorum :)Oyy sorma ev işi hiç yetişilmiyor artık zatenyapcam kuzum inşallah bende o süsleri araştırcam bir pastanede yapiyim diyorum gelen giden cok zor olur evde diye kışın ortasında yine zor olcak ama yinede dışarda daha kolay olur gibi sen nasıl düşünüyorsun kuzum
Aynen kuzum bende ayni dusunuyorum boyle ponponlar yapcam kagitlari kesip balonlarla falan... mama sandalyesini suslemek mantikli bencedeBen de bir yer tuttum canım içecekleri oradan alıcaz ikramlıklar ve süsleme bize ait. Aynısını düşündüm ben de onca insan evde olacak bir de pazar gününe denk geliyor ev bir kucak olacak çok zorlanırım. İnternette bir sürü seçenek var. Ben mama sandalyesini süslicem kelebeğimin büyük posterini yaptırıp ikram masasının arkasına asıcam. Balonlar kurdeleler ile de süslicem etrafı bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya merak ediyorum :)
Bizim bir ayımız kaldı canım hazırlıkları hızlandırmam lazım ama zaman yok. Haftasonu hummalı bir başlangıç yapmayı düşünüyorumAynen kuzum bende ayni dusunuyorum boyle ponponlar yapcam kagitlari kesip balonlarla falan... mama sandalyesini suslemek mantikli bencedeayyy heyecanli baya hadi insallah guzel gecsin hepsi :)
E çok güzel fikirmiş tatlım cok mantıklı :) beğendim konseptini bizimde aslında ne kadar vermek istemesemde elimden alıp yediği tek şeyin mandalina olması sebebiyle turunçgilli bir konsept düşündüm yeşiller ve turuncular ama pembe tülümde var doğum odasında kullandığım onuda kullanmak istiyorum bakalım iyice düşüncem :) bizim daha aralıkta ilk haftasında :) ama pasta nasıl yaptırıyım bilemedim :)Bizim bir ayımız kaldı canım hazırlıkları hızlandırmam lazım ama zaman yok. Haftasonu hummalı bir başlangıç yapmayı düşünüyorumkonsepti belirledim gerisi kolay olur diye umuyorum:) kuzumun sevdiği şey konusunda herkesle hemfikir olduk arı vız vız şarkısına olan aşırı beğenisi nedeniyle konseptimiz arı oldu :) sarı siyah kurdeleler çiçekler ponponlar aldım. Sen konsepte karar verdin mi canım?
uyanıyor kuzum uyanma saati hiç belli değil hem de.kalkıyor basbas bağırıyor yatırıyorum daha odadan çıkmadan kalkıp oturuyor.ekstrası sabah akşam yatağnda uyuma istemiyorKızlar merhabalar nasıl gidiyor hayat? Ya bişey sorcam benim kız gece hala kalkıyor mama versemde uyanıyor devamlı acıkıyor heralde anlamadımki bazı cocuklar mama verince sabaha kadar uyuyomuş nerde hata yapıyorum diyorumsizinde uyanıyor mu
Yaaa niye boyle oluyor acaba anlamiyorumuyanıyor kuzum uyanma saati hiç belli değil hem de.kalkıyor basbas bağırıyor yatırıyorum daha odadan çıkmadan kalkıp oturuyor.ekstrası sabah akşam yatağnda uyuma istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?