Aralikk anneleriii !

Bizde şu sıralar mızmızlanmanın sesi cok yüksek kuzum durup dururkenmi bağırıyo?
Sevinince, sıkılınca, acıkınca, beni göremeyince, heyecanlanınca... ama sakinse bağırmıyor canım. Sesini tanıyor diyorum ama bu kadarı da fazla gibi geliyor. Boğazı acıyor artık.

Kızlar klima kullanıyor musunuz?malum havalar cok sıcak kullanmasak kızımda bende ter içindeyiz gece boyu atletini değisiyorum sırılsıklam kalkıyor. Kullanıncada sanki hava akımına maruz kalıyor minnoş. Direk yüzüne vurdurmasamda klimayı yine bi esinti oluyor odanın içinde. Ne yapacagımı sasırdm

Biz klima kullanmiyoruz canim cunku bizim ew serin sicak olmuyo bu aralar cok huzursuz oglum daha disi cikmadi 8 ayi bitiriyoruz cogu seyi yemeye basladik ya o yurutecinde ben ayakt yakalanbac oynuyoruz butun gun bazen disari cikmAk istiyo bizde boyle ya sizde durumlar nee

Sıcaklar bastırdığından beri klima kullanıyoruz biz. Hiç korkma canım yoksa uyuduklarından da bir şey anlamıyorlar. Klima açmazsam huysuzlanıyor ve uyumuyor benim kuzucuk. Gece yatarken 25 dereceye ayarlıyoruz kapımız da açık oluyor. Serin serin uyuyor kelebeğim

Ooo masallah senin oğlan ayaklanmış canım biz daha yeni 8.aya giricez bizde artık neredeyse herseyi yediriyoruz ama bizdede dişler yok. Diş yok ama huzursuzluk bol. Sürekli yanında olayım istiyor adımımı odadan dısarı atamıyorum birde bizde hergün yürüyüşe cıkıyoruz kızım cok seviyor acık havayı. Ayyy büyüdüler valla minnoşlar

Ayy evet cnm ya acmayınca klimayi cok huzursuz oluyor ne yapayım bende acıyorum klimayı agzınıda yukarı veriyorum en düşük fan ve 27 derecede calıştırıyorum ama gören hasta edeceksin cocugu diyor bende tereddütte kaldım

Yok canım hasta olmaz bilakis sıcak sıkıntı veriyor miniklerimize. Hemşire bir tanıdığımızın torunu yeni doğdu ve özellikle klimalı odada yatırıyor normal oda sıcaklığının 28 derecelerde olması gerektiğini söylüyor. Bışver kulak asma söyleyenlere sen zaten gerektiği şekilde dikkat ediyorsun miniğine

Arkadaslar merhaba bende aralik ayinda dogum yaptim ve kizim 8 aylik.Fakat moralim cok bozuk kizimin kilosu 7 200 herkesin bebeginden daha zayif ve hala dişide çıkmadı...aman aman iştahıda yok ne yapicam bilmiyorum benimle ayni durumda olan yada fikri olan varmi

Arkadaşımın bebeği de aynı durumda. Bebeğin iştahı da güzel ama kilo almıyor. Doktoru birkaç tetkik yaptıktan sonra hiçbir sıkıntı çıkmayınca miniğin çok sağlıklı olduğunu ve çok hareket ettiği için kilo almadığını söylemiş. Sizde de böyle bir durum olabilir. Miniğin sağlıklıysa kilosunun düşük olması önemli değil sıkma canını

Bu ay bizden de bir suru test istendi hic bir sorun cikmadi.yedirmeye calisin dedi sadece...sokakta alakasiz insanlar bile ay cok zayif diyo cok kotu hissetmeye basladim artik...

Bu ay bizden de bir suru test istendi hic bir sorun cikmadi.yedirmeye calisin dedi sadece...sokakta alakasiz insanlar bile ay cok zayif diyo cok kotu hissetmeye basladim artik...
Arkadaşım da aynı şeyden muzdarip ama insanların ağzı torba değil ki büzesin. Ne yazıkki fazlasıyla patavatsızlar. Benim kızım da bir anda boy attı ve öncesinde tombişti. Görenler bana da aynı lafları ediyordu. Çok yedirmişsin vs vs diye ben de benim kızım normal ama sizin gözlerde problem var herhalde diye imada bulunuyordum. Minicik bebeği kullanarak seni mutsuz etmeye çalışıyorlar, aptal insanlar!

Cok dogru yazmışsın canım bebek üzerinden anneyi mutsuz edince haz alan bi topluluk var ama benim anlamadığım herkes bu durumdan sikayetçiyken bize bunları söyleyenler kimler. acaba zamanla cektiklerimizi unutacak mıyız bizdemi yeni annelere aynısını yapacagız acaba. İnşallah o insanlara dönüşmeyiz. Birde en sinir olduğum senle aynı yasta bebegi olan genç anşayışsızlar var. Cocukları ha bire kıyaslama yapmalar akıl vermeler falan. Bi çoguna ben cocugumu kıyaslamıyorum her bebek biriciktir kendi gelişimi bilinci diğer bebeklerden farklıdır deyip konuyu kapatıyorum

Bu arada benim kız hala durmuyor ve uyumuyor. Ev makinaya veremiyorum yemek yaptığım gün bulaşıgı dizemiyorum bulaşıgı dizdiğim gün evi süpüremiyorum evime misafir cagıramıyorum hatta gidemiyorum bile falan.bir yere gidince düzeni değişiyor oda bende mutlu olmuyoruz. Bizim herseyimiz yarım yamalak ama onun 4 öğn taze corbası günlük yoğurdu meyvesi koftesini yapıyorum tüm günümü alıyor yap yedir oyna işi. Asırı ilgi isteyen bir bebek mutfaga yere örtü serdim onun üzerine koyuyorum beni görsünde dursun diye ama yine durmuyor herseyi bırak benle ilgilen diye aglıyor ne yapayım herseyim yarım yamalak ama onu eksiksiz yetiştirmeye çalısıyorum. Demekki bana ihtiyac duyuyor diyorum

Reactions: Rup
Zamanında yaşadıklarını başkasına da yaşatmaktan zevk alan insanlar bunlar canım. Kendilerini mükemmel anne gibi görüp seni eksikli hissettirmeye çalışıyorlar. Duyma bile söylenenleri emin ol biz yapmayız daha çok karşımızdaki kırılmasın diye dikkat ederiz. O yarışa girmeye çalışan tipler de kompleksliler bence. Yarın bir gün çocuklarını kıyasladıkları için çok çekerler eminim.

Aynı bizimde öyle benim kızım 9 ay olmak üzere şuan 7500 kg ve doktor yapısının bu şekilde olduğunu söyledi zamanla alır fos gıda verme sırf kilo alsın diye şekerli şeyler veren var sakın kşmseyi dinleme dedi. Kesinlikle korkma ve sakın cocuğu şekerle besleme cok zararlıymış bebeklere doktorum diyor ki yavaş yavaş ete geç bulgur ver yoğurdu ihmal etme süte devam edebiliyorsan et gerisi cocuğun yapısı dedi korkma kuzum

Hiç yalnız değilsin benim kız benle uyumak istiyor üstelik geceleri yataktan ayıramıyorum yapışıyor napcam bilmiyorum gün boyu hiç bi iş yaptırmıyor umarım geçici bir süreçtir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…