- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 28
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Hm anladim cnm bana yakin yarim saat falancebecı bize biraz uzak kalıyor cnm yaa o yüzden dusunmedım.
Çok kustum bugün boğazım parçalandı yatıyorumMerhaba kizlar bugun nasilsiniz ? Kendinizi nasil hissediyosunuz
Canım 8.haftada birgün bende öyle çok kustum. 10 dk kustum 1 saat te boğazım kanadığı için kan tükürdüm. Ama Allaha şükür o gün bu gündür kusmadım. Hergünmü kusma var sende? İnşallah benim gibi bidaha kusmazsın mide bulantısı çok oluyo ama yarım saate kalmadan geçiyo. Bende garip bi durum yarattı bi bulanıyo bi duruyo bi acıkıyorum ağzıma bi lokma atar atmaz çok yemişim gibi şişmiş hissediyorum. Anlamadım gitti valla. Geçsin bu günlerÇok kustum bugün boğazım parçalandı yatıyorumartık nasıl devam edeceğimi bilmiyorum
Kahvalti yaptin mi cnm bseyler yemeye calis iki gun oncede ben oyleydimÇok kustum bugün boğazım parçalandı yatıyorumartık nasıl devam edeceğimi bilmiyorum
Arkadaşlarım geldi çorba içirdiler şimdi uyudum uyandım hala çok bulantı çar ama öğlenden beri çıkarmadım. Çok çok moralim bozuk. Bi de çalışıyorum pzts işe gidecem bu hafta izinliydim neyse ki ya haftaya napıcam. O kadar Can'ım sıkkın ki bu kusmalardanCanım 8.haftada birgün bende öyle çok kustum. 10 dk kustum 1 saat te boğazım kanadığı için kan tükürdüm. Ama Allaha şükür o gün bu gündür kusmadım. Hergünmü kusma var sende? İnşallah benim gibi bidaha kusmazsın mide bulantısı çok oluyo ama yarım saate kalmadan geçiyo. Bende garip bi durum yarattı bi bulanıyo bi duruyo bi acıkıyorum ağzıma bi lokma atar atmaz çok yemişim gibi şişmiş hissediyorum. Anlamadım gitti valla. Geçsin bu günler
Yapamadım herşeyi çıkardım arkadaşlarım geldi apar topar. Şuan çıkarma durdu bulantı devam.Kahvalti yaptin mi cnm bseyler yemeye calis iki gun oncede ben oyleydim
Hayir allahin izniyle bu sali ilk kontrole gitcezMeraba
Kızlar Bebeğinizin kalp atışını duydunuz mu
Suan 8 daha hic gitmedim ilk gitcem tatlim benim gittigim devlet hastanesiE Esrakarakaya Canım Cebeci'de özele mi gidiyorsun? Kaç haftalıksın?
Canim soyle dusun butun bi gce ac kaliyosun ve bebegin ac her ne kadar kusup cnin istemesede ye onun icin gelisim zamanlari suanYapamadım herşeyi çıkardım arkadaşlarım geldi apar topar. Şuan çıkarma durdu bulantı devam.
Suan dikkat et tatlim gozun aydin bebegin gelisimi icin duzenli beslen anne ne kadar duzunli beslenirse bebekte o kadar guclu saglikli olursanırım bende aralık annesi olucambende hiç bir belirti yok kasıklarım çok ağrıyo sadece ama oda yetiyo ve ben hamile olduğumu bilmiyodum diyete girdim kilo verdim çok olmasada
ankara tip hastanesi cebeci kadin dogum bolumu ya cnm bana hemsire dedi bu yuzden bu kadar bekledim sen hic gittin miE Esrakarakaya Ben de 8 haftalığım. Cebeci Tıp mı demek istemiştim. 8 haftalıksın, gecikme, git bir an önce.
Burda dokuz cikmasinin nedeni sen dokuzuncu haftana girmissin o yuzden benim bat 06.03E Esrakarakaya Sitede 9 haftalık çıkıyor, hamilelik takvimi ekli ya yorumlarımızın altında ama ultrasona göre 8+2'yim ve internetteki SAT tarihi hesaplamalarına göre. Senin SAT günün nedir? Benim 02.03
Yemeye çalışıyorum ama hemen çıkarıyorum hiç istisnasızCanim soyle dusun butun bi gce ac kaliyosun ve bebegin ac her ne kadar kusup cnin istemesede ye onun icin gelisim zamanlari suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?