Aralıklı oruç ve ketojenik diyete basliyorum kızlar

Mola1502

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
198
231
103
Kızlar bir cok diyet denedim. Diyetisyene gittim. 2 ay diyetisyenle devam ettik ne uzadik ne kisaldik. Ilginc sekilde vucudum cok direndi bi turlu kilo veremedim. Ustune az bi kacamakla bile kilo almaya devam ettim. 74 olan kilom10-15 gunde 80 leri geçti. Emzirme döneminde daha hızlı vermem gerekirken şişmeye devam ettim. Bende 2 yıl once deneyip 7-8 kilo verdiren ketojenik diyeti aralıklı oruç diyeti ile birleştirip yapmaya karar verdim.bugun itibari ile başlıyorum. Şuan 80.600 kg boyum 167 cm. Ilk hedefim 65 kg.
Benimle birlikte başlayıp birbirimize destek olmak isteyenler buyursunlar👍👍🤗🤗

Kimse katılmıyor galiba🤭olsun ben hergun kilo bildirimi yapcam motive olmak icin kizlar. Bugun sabah tartıldım 79.600 geldim.

Ben ogle 12 de ilk yemeğimi yiyorum . Tavuk -yumurta- domates yağlı peynir balık-et ketojenik diyette cok seçenek yok zaten sağlıklı bol yağ ile hazırlanmış proteinler. Tereyağlı yumurta gibi. Sebzelerde kısıtlı patlican kabak var nişastalı sebzeler yasak ve avakodadan baska meyve yok . Yogurt var. Akşamda en son 7 ile 8 arasinda yemeğimi yiyorum. Sonra diğer gun oglen 12 ye kadar su içiyorum. Şekersiz cay ve sade kahvede içebilirsin. Biraz zor gelebilir ama benim bu diyeti seçme nedenim ben az az sağlıklı karbonhidrat da yiyebilirim ama ağzım deyince duramıyorum. 2 dilim ekmek oluyor 5 dilim . O yüzden hiç yemiyorum. Bana daha yapılabilir geliyor. Ceviz fındık badem yer fıstığı gibi kuruyemislerde var az miktarda.

Merhaba ben de bugün başladım. ilk defa aralıklı orucu deneyeceğim. Corona yüzünden işten çıkarıldım iki yayda 6 kilo aldım. Şuan 68 kiloyum, boy 165 ve yaş 32. Hedefim zor ama 55 kilo :) (en son 55 kilo lisede felandım)

bugün neler yedim.
9:00 bir bardak limon ve sirkeli su
11:00 şekersiz Türk kahvesi
14:00 iki haşlanmış yumurta, bir domates, iki küçük salatalık, beyaz peynir, 4 adet zeytin, iki dilim ekmek.
18:00 iki dilim kavun
19:00 bir tavuk but 2 yemek kaşığı sebze 4 yemek kaşığı yoğurt ve zeytin yağlı salata

Not: Gün boyunca şekersiz çay ve su. Daha spora başlamadım.

Cok güzel. Kalori sayma programın da varsa bu yediklerini oraya kaydet günlük ne kadar kalori aldığına bak. Hadi inşallah olur kizlar 🤗

Merhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim araniza 3 çocuk annesiyim 30 yaşında 74 kiloyum aslında 71 dim ama bu korona beni de vurdu evde çocuklar sıkıldıkça pasta borek sistik hep hedefim 67 65 arası boy 170 bayrama veririm diyorum ama motivasyon yok tekrar dağılıyorum 2 gündür baya azmettm bende aralıklı oruç gibi ayarladım 11 de kahvalti 17 de yemeyi bitiriyorum ekmek yemiyorum ama yulaf yiyorum ekmek yerine o brni cok tok tutuyor sporda cok yapamiyorum çocuklar 2- 5- 7 yasında peşlerinde halim kalmiyo pek

Merhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim araniza 3 çocuk annesiyim 30 yaşında 74 kiloyum aslında 71 dim ama bu korona beni de vurdu evde çocuklar sıkıldıkça pasta borek sistik hep hedefim 67 65 arası boy 170 bayrama veririm diyorum ama motivasyon yok tekrar dağılıyorum 2 gündür baya azmettm bende aralıklı oruç gibi ayarladım 11 de kahvalti 17 de yemeyi bitiriyorum ekmek yemiyorum ama yulaf yiyorum ekmek yerine o brni cok tok tutuyor sporda cok yapamiyorum çocuklar 2- 5- 7 yasında peşlerinde halim kalmiyo pek
Merhaba, Allah çocuklarına sağlık sıhhat versin inşallah. çocukların daha küçükmüş haliyle sana zaman pek yok. sanırım diyette başlamadan önce motivasyon çok önemli. diyete başladığında kendi kendine "başaracağım, şu kadar zaman şekerli yemeyeceğim ya da şu pantolona gireceğim" gibi hedefler yapabilirsin. en zoru da evde pasta börek yapıp onlardan yiyememek. bir abla bana demişti ki " ramazandan nasıl oruç tutuyoruz pasta börek olmasına rağmen, sende oruç tuttuğunu hayal et." ne bilim :) pek cesaretlendirici konuşmalar yapmadım:KK45: umarım biraz motive olabilirsin

Aynen kizlar birbirimiz motive edelim. Zaten 3-4 gun iyi gidiyor sonra dağılıyoruz. Istikrarlı gidersek istediğimiz kilolara düşebiliriz.

Oturduğum yerden kilo veriyorum. Gunluk 2,5-3 litre su içtim. 10 günden sonra da günlük 20 dk yürümeyi veya ip atlamayı dusunuyorum kizlar.

Oturduğum yerden kilo veriyorum. Gunluk 2,5-3 litre su içtim. 10 günden sonra da günlük 20 dk yürümeyi veya ip atlamayı dusunuyorum kizlar.
malesef ben çok su içemiyorum. acıktıkça bir bardak su içiyorum. hem açlığımıda bastırıyor. bugün de evde platese başlayacağım inşallah.

Merhaba, Allah çocuklarına sağlık sıhhat versin inşallah. çocukların daha küçükmüş haliyle sana zaman pek yok. sanırım diyette başlamadan önce motivasyon çok önemli. diyete başladığında kendi kendine "başaracağım, şu kadar zaman şekerli yemeyeceğim ya da şu pantolona gireceğim" gibi hedefler yapabilirsin. en zoru da evde pasta börek yapıp onlardan yiyememek. bir abla bana demişti ki " ramazandan nasıl oruç tutuyoruz pasta börek olmasına rağmen, sende oruç tuttuğunu hayal et." ne bilim :) pek cesaretlendirici konuşmalar yapmadım:KK45: umarım biraz motive olabilirsin
Amin cnm.tesekkur ederim mantıklı aslında oruç gibi düşünmek zaten artık eve birşey almıyorum malzeme olunca yapılıyor birşey olmayınca el mahkum oturuyor herkes😊bayramı düşünüp sıkıyorum kendimi inşallah meyvelerini toplarız

Bende büyük bardagim var doldurup bırakıyorum gir çık içip tekrar doldurup çıkıyorum ödev gibi yaptım biraz ama etkili oldu şükür boş olunca bardak doldurup içmek zor geliyor😂

Back
X