Aralıklı oruç ve ketojenik diyete basliyorum kızlar

Ben kahvaltı yapmıyorum. Öğlen 12 de yemege başlıyorum. Hergun değişiyor. Keto diyeti ile aralıklı oruç diyetini birleştirdim. Bugun oglen et kavurma ile marul salatası yedim. 1 avuç kadar çiğ fındık badem yedim. Biberiye çayı içtim. Akşamda köfte yicem. Salatama zeytin yagi ekliyorum.ketojenik diyette saglikli yağ yemek gerekiyor. Bazende tereyaginda yumurta yapiyorum. Şekersiz kahve içiyorum. Akşam yemeğimi de 8 den once yiyorum. Sonra hic birsey yemiyorum. Su içiyorum bazen çay içiyorum.

Merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim 80 .7 kiloyum çok kötü hissediyorum kendimi yemicem dedikçe mutfakta bişeyler tıkınıyorum banada bi yardım edin :KK14:

Merhaba kizlar gezinirken gördüm başlığı benimde 3hafta önce başlayıp sonra bıraktığım diyet şekli aralıklı oruç bir haftadır tekrar başladım 64 kusur ile başladım dün sabah tartıldım yani 14haziranda 62 gördüm tartıda çok memnunum ve tam bana göre bir beslenme şekli ben öyle sık sık yiyince çok acikiyorum bu arada iki gündür de Dukan birası diye bir içecek var onu tüketiyorum gün içinde bakalım gelismeleri takip ederim burdan motivasyon olur hepinize kolay gelsin arkadaşlar

Ben de midemi alıştırdım baya yeme isteğim kalmadı eskisi gibi ekmeği günlük en fazla 2 3 dlm yiyorum 5 ten sonra yemiyorum az da olsa zamana yayınca 1 kilo 1 kilo diyorum artık.birde aktardan 5 i biryerde diyorlarmış şimdi öğrendim kekik yeşilçay funda biberiye mate aldim karistirdim içiyorum 2 gündür tokluk hissi veriyor ve yag yakimina yardimci oluyormus inşallah işe yarar regl olduğum için tartılamıyorum şimdilik.

Kizlar kilo vermem durdu. O yüzden yazmıyorum. Durma dönemi icin iyi bir fikri olan var mi? Ne yapmamız lazım.

merhaba ben de bugün ketojenik diyete başladım
sabah 2 haaşlanmış yumurta,peynir,hindi füme,yeşil zeytin yedim
akşam fırında balık vve mercimek çorbası

uygun mudur sence keto diyetine, sen de bu tarz mı besleniyorsun

Evet ama mercimek çorbasının karbonhidrat değeri yüksek olduğu icin yemiyorum. Kızarmış balıkta yiyebilirsin cunku bu diyette yağlı beslenmemiz lazim.

Evet ama mercimek çorbasının karbonhidrat değeri yüksek olduğu icin yemiyorum. Kızarmış balıkta yiyebilirsin cunku bu diyette yağlı beslenmemiz lazim.

kalori hesaplamalardan baktım bugün 26 gram karb, 72 gram protein,64 gram yağ almışım. Karbonhidrat alımım düşük iyi ama yağı arttırmak mı gerekiyo ben tam çözemedim bu işi :D

Evet yag alimin protein alimindan da fazla olcak . Mesela 100gr tereyağıyla 3 yumurta pisirebilirsin sabahları gibi örnek veriyorum.

Kac gun oldu başlayalı yani 10 günden sonra ketosis girersin eczanede çubuklar var onlardan alip test edebilirsin

Back
X