Aralıklı oruç ve ketojenik diyete basliyorum kızlar

Merhaba kizlar ben her sabah ayni tarz kahvalti yapiyorum 2 haslanmis yumurta 3-4 dilim hindi fume suzme peynir ve yesil zeytinle
Basladiktan sonra 2 gunde 1 kilo verdim 75tim enson ama tartilamiyorum suan eve dondugumde uc dort gun sonra tartilip haber veririm:))

Benimde kahvaltım: 1.5 haşlanmış yumurta 3 4 adet siyah zeytin peynir , kaşar , salatalik ,maydanoz . Bir-kac dilim sucuk🙊 kahvaltı öncesi hindistan cevizi yağı koyduğum turk kahvesini içiyorum .:super:

Ben ilk ögünümü 12 de yiyorum en son yemeğimide 7 veya 8 de yiyorum .yani 12 ile 8 arasında yiyorum diğer zamanlarda sadece su ve bitki çayı

Kizlar 1 ay oldu başlayalı güncel kilom 74.150 . Toplam giden 6.450 kg. Bugünden itibarende diyetimi biraz değiştircem kizlar. Kalori saymaya baslicam. Kilo vermeyi biraz daha zevkli hale getircem.ben boyuma kiloma gore hesapladım hic hareket etmeden kilo vereceğim kalori miktarı 1500 ama ben bunu 1400 yaptim. Tabi yine tatlıdan hamur işinden uzak durcam. Belki bi parca . Cunku insanın canı istiyor ve diyeti bozacağıma kalori sayarak devam etcem. Aralıklı oruç şeklinde tabi. 12 de başlayıp 8 de birakcam. Bakalim haftaya ne kadar gidecek

Kizlar 1 ay oldu başlayalı güncel kilom 74.150 . Toplam giden 6.450 kg. Bugünden itibarende diyetimi biraz değiştircem kizlar. Kalori saymaya baslicam. Kilo vermeyi biraz daha zevkli hale getircem.ben boyuma kiloma gore hesapladım hic hareket etmeden kilo vereceğim kalori miktarı 1500 ama ben bunu 1400 yaptim. Tabi yine tatlıdan hamur işinden uzak durcam. Belki bi parca . Cunku insanın canı istiyor ve diyeti bozacağıma kalori sayarak devam etcem. Aralıklı oruç şeklinde tabi. 12 de başlayıp 8 de birakcam. Bakalim haftaya ne kadar gidecek

Canım birşey soracağım kacamak yaptın mı?
Harikasin Verdiğin kilo ile tebrik ederim

Ketojenik diyetteyken yapmadım. Ama 1 ay devam edebildim ketojenik diyete. Kaçamak yapinca zaten keto diyeti olmaz. Şimdi de 1400 kalori ile devam ediyorum kalori sayarak . Bunda kaçamak soyle olur mesela 1 hamburger de yiyebilirsin tavuklu salatada tercih senin kalorini sayınca 1400 kalori ne ediyorsa yiyebilirsin. Tabi ben 1400 kalori senin bazal metabolizma hızın ne kadardır bilemem onu netten program var hesaplarsın canim.

Back
X