Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

Merhaba hanımlar. Forumu uzun süreden beri takip etmeme rağmen ancak üye olabildim.Kısemtse bende aralık 7 de doğum yapacağım.İlk bebeğim ve 5 senelik evliyim eşimle yeni karar verdik bebek sahibi olmaya ve çok şükür işallah zamanı geldiğinde rabbimin izniyle kucağımıza alıcaz.Hepinize sağlıklı :hamilelikler kolay doğumlar diliyorum benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum:81:

Merhaba canım hoşgeldin,Allah sanada içinde bizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

Merhaba canım hoşgeldin,Allah sanada içinde bizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

işallah çok teşekkür ederim :) burayı takip etmek bana çok iyi geliyo işallah hepimize güzel hamilelikler geçirir sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza

BEBEĞİMLE BEN HAMİLE DESTEK VE DANIŞMANLIK MERKEZİ 14 mayıs cumartesi SAAT 15:00 'TE FSM BULVARI ,FSM BALIKÇISI ÜSTÜ K:3 D:7 AÇILIŞIMIZA HEPİNİZ DAVETLİSİNİZ...
AÇILIŞIMIZI NİLÜFER BELEDİYESİ BAŞKANI MUSTAFA BOZBEY YAPACAKTIR...

selam,

Rabbim kısmet ederse ben Aralık'ta 2.kez anne olacagım. Ekim 2008 doğumlu dünya güzeli bir kızım var: -)Sat'a göre 7+1'deyiz. Bugun kalp atışlarını gördük bebeğimizin... Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasipetsin inşallah....

herkese mrb hanımlar, ben de aralık annesi olacağım inşallah, sat 21 mart, olası doğum tarihimiz 28 aralık inşallah...

sLm hamişler öncelikle qüzel bir qebelik dönemi diliyorum bende aralık annesi olucam inş. sat 27 şubat
4 aralık doqum bakalım bekliyoruz sabırsızlanıyoruz ama yapcak bişi yok beklicez buqün qördüm bebişimi yatıyordu haftaya ikili testi war sonuçlarımız qüsel çıkar inş.

slm bende hamişim beklemiyoduk süpriz oldu ama çok güzel oldu tam 9 haftalık olduk 21 aralık dogum tarihimiz sabırsızlandım şimdiden herkese kolay gelsin allah herkese kolay dogum versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…