Merhabalar,
Ben 8+2 deyim.5+4 te kalp atışlarını gördük.Kan testi yaptırmadım ben,iki kez idrar testinden sonra dr.a gittim,direkt ultrasonda (hem üstten hem alttan) kalp atışı göründü.O günlerde iyiydim ve öyle gidecek sandım,fakat 6.haftanın bitiminden itibaren,halsizlik mide rahatsızlıkları başladı3 aydan sonra biter diyorlar,sabırla ve umutla bekliyorum.Sürekli hasta gibi yaşamak çok zor malesef...Yinede Allah dileyen herkese yaşatsın inşallah...
geçmiş olsun cnm doktorun bulantın için ilaç verir heralde bana verdi de çok şükür rahatladım
google a daisypath yaz,türkçeye çevir,gebelik kısmın seç,tam boy ticker,gerisini site yönlendiriyo:79::79:
geçmiş olsun cnm doktorun bulantın için ilaç verir heralde bana verdi de çok şükür rahatladım
merhaba kızlar, 7+3 :) şimdi bende hamişim, tecrübelere ve bilgilere ihtiyacım var. bulantılarım ve halsizliğim başladı, sürekli yatasım var ama çalışıyorumtemmuz da ayrılıcam işten rahat bir gebelik geçirmek istiyorum. burda herkesle paylaşacağım çok şey olacak. bütün hamişleri ve hamiş olmak isteyenleri öpüyorum. mutlu gebelikler :)
gördük 9mm miş küçük dedi...
bebek olısmusmu pekı?keseyımı soyledı sadece doktor?
bebekten bahsetmedide işte sadece kese boyutunu söyledi yarın gidicem bkalım neler olacak merakla bekliyorum :26:
Canım herkesin bebişi farklı zamanda duyuluyo.bazıları 6 da bazısı 6+3 bazısı 7 de bazısı 7+5 te falan ama büyük olasılık 7 haftalıkken tam belli oluyo
mavısıs bebeısının olcusu 10.02mm degılmıydı ben mı yanılıyorum?bu arada sanırsam bursada ıkamet edıyorsun?bende bursalıyım:)
Merhabalar bende aralık annesi olacağımbunu yazmak bile mucize gibi geliyor,ama 19 aralıkta bir aksilik olmazsa bebeğim doğacakmış:)
bende bekleyip bebeğin kalp atışlarını duyunca giderim diye düşünüyordum ancak geçen hafta malesef kanamam başladı, düşük tehlikesi nedeni ile gittim, bir hafta yataktan çıkmadan istirahat ve ilaç verdi doktor, şimdi kanama kesildi şükürler olsun, keseyi gördük ama henüz kalp atışların duymadık bebeğin, kısmetse bu hafta içinde gideceğim, bakalım, allah hepimize sağlıklı, eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
Evet canım o kesenin boydu, evet canım bursadayım memnun oldum seninde bursada olmana :) ben jimere gidiyodum bugün dediğiştim hastanemi bilirsin yeni açıldı medicabil oraya gittim çok memnun kaldım.bebişime baktı 1,5 cm olmuş
canım mutlaka haber ver ! Insallah hayırlı haberler alırız canım cok zorlu bır surec bu hsmılelık donemı rabbım kımseyı evladıyla hamılelıgı ıle sınamasın cok zor benımde basımdan 2tane gebelık kaybı gectıgı ıcın cok tedırgınım acıkcası MEVLAM CUMLEMIZIN YAR VVE YARDIMCISI OLSUN INSALLAH!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?