Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

kızlaarr...burda kimse kalmışmı diye bakmaya geldiydim az da olsa birilerini görünce yazayım dedim..biz bikaç gün önce bu sayfadan aralık annelerine taşındık..orası çok daha kalabalık ve paylaşım da daha fazla...aylara göre paylaşımda aralık ayına bekleriz tüm hamişleri

geçmiş olsun cnm doktorun bulantın için ilaç verir heralde bana verdi de çok şükür rahatladım

merhaba kızlar, 7+3 :) şimdi bende hamişim, tecrübelere ve bilgilere ihtiyacım var. bulantılarım ve halsizliğim başladı, sürekli yatasım var ama çalışıyorum temmuz da ayrılıcam işten rahat bir gebelik geçirmek istiyorum. burda herkesle paylaşacağım çok şey olacak. bütün hamişleri ve hamiş olmak isteyenleri öpüyorum. mutlu gebelikler :)

Benimde 6 haftalıkken başladı rahatsızlığım.Şu anda 10+3 günlük gebeyim.Çok kötü geçiriyorum 2 kez hastaneye yattım 14 şişe serum aldım. Doktorum elevit diye bir vitamin verdi 3 gündür onu kullanmaya başladım bugün kendimi daha iyi hissediyorum . Hamilelikte raslanana halsizlik, bulantı ,kusma şikayetlerini azalttığı yazıyor reçetede.Bende serum yemektense vitamin yemeyi tercih ettim . İyi oldu bencede inşallah senin sorunlarında geçer , çok iyi anlayabiliyorum.Ama kendimi elime alacağım o anı düşünerek motive ediyorum. İnşallah görürürz o günleri sağlıklı ve sorunsuz bi hamilelik diliyorum herkeze

kızlaaar mende geldim aranıza Allah kısmet ederse benim doğumumda 17 aralık civarı bebişimde 7.haftaya girecekk bebişimide kesesinide gördük ayın 23üne randevu aldık Allah kısmet ederse kalp atışlarını duymak için gideceğiz çokşükür sağlıklı görünüyor miniğimmm Allah hepimize kucagımıza almayı nasip etsin inşallah bende ilk kez anne olcam çok heyecanlı ve tecrübesizimm paylaşımlarınızı bekliyorum Anneciklerrr....

aa ben herkesi diğer topiğe taşındı sanmıştım burdada çiçeği burnunda annişgolar varmış selam herkese

bebekten bahsetmedide işte sadece kese boyutunu söyledi yarın gidicem bkalım neler olacak merakla bekliyorum :26:

canım mutlaka haber ver ! Insallah hayırlı haberler alırız canım cok zorlu bır surec bu hsmılelık donemı rabbım kımseyı evladıyla hamılelıgı ıle sınamasın cok zor benımde basımdan 2tane gebelık kaybı gectıgı ıcın cok tedırgınım acıkcası MEVLAM CUMLEMIZIN YAR VVE YARDIMCISI OLSUN INSALLAH!

Canım herkesin bebişi farklı zamanda duyuluyo.bazıları 6 da bazısı 6+3 bazısı 7 de bazısı 7+5 te falan ama büyük olasılık 7 haftalıkken tam belli oluyo

mavısıs bebeısının olcusu 10.02mm degılmıydı ben mı yanılıyorum?bu arada sanırsam bursada ıkamet edıyorsun?bende bursalıyım:)

Merhabalar bende aralık annesi olacağımbunu yazmak bile mucize gibi geliyor,ama 19 aralıkta bir aksilik olmazsa bebeğim doğacakmış:)
bende bekleyip bebeğin kalp atışlarını duyunca giderim diye düşünüyordum ancak geçen hafta malesef kanamam başladı, düşük tehlikesi nedeni ile gittim, bir hafta yataktan çıkmadan istirahat ve ilaç verdi doktor, şimdi kanama kesildi şükürler olsun, keseyi gördük ama henüz kalp atışların duymadık bebeğin, kısmetse bu hafta içinde gideceğim, bakalım, allah hepimize sağlıklı, eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

mavısıs bebeısının olcusu 10.02mm degılmıydı ben mı yanılıyorum?bu arada sanırsam bursada ıkamet edıyorsun?bende bursalıyım:)

Evet canım o kesenin boydu, evet canım bursadayım memnun oldum seninde bursada olmana :) ben jimere gidiyodum bugün dediğiştim hastanemi bilirsin yeni açıldı medicabil oraya gittim çok memnun kaldım.bebişime baktı 1,5 cm olmuş

Çok geçmiş olsun canım.aminnnnn hepimiz sağ salim kucağımıza alırız inşallah...

oylemı bende bebısın boyu zannetmıstım :) benım butun sulalem bursada evet bursa dogumluyum ama ankarada yasıyorum:)

Arkadaslar ya ben ıyıce korkmaya basladım zaten gecmıste 2tane kaybım var bu yeterınce bana kahır verıyor bırde buradakı arkadslar kayıplarını dıle getırıyorlar psıkolojım bozuluyor ya onlara ayrı topık acsak olmazmı nolur benı yanlıs anlamasın kımse ama o kadar hassas bır donemden gecıyouzkı zten psıkolojık acıdan cok zayıfım bu gıbı haberler yıkıyor benı!mesela dunden berı dusunuyorum acaba benımde bebegımın kalbı durmusmudur dıye((

maalesef güzel bi haber veremiyorum dün yeni bi doktora gittim eski ultrason kagıtlarını gördüğü gibi zaten bozuk bi kese dedi ümitsizce kafasını salladı ama yinede bi bakalım dedi vajinal ultrasonlada baktı ewet kese bozuk ve alınması gerektigini söyledi karnım tok oldugu içinde anestesi uygulanamadı yarın gidicem sabah kürtajla alınıcak işte üzülmüyorum hayırlısı buymuş yapacak hiçbirşey yok

selam kızlar sanırım bende sondan geliyorum aralık 30 tahmini doğum tarihimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…