kızlar bende 6+3 aralık annesiyim bebeğin kalp atışının karından ultrasonda ne zaman gördünüz :97:
seninle haftalarımız aynı canım..bende 6. haftadayım..kalp atışını haftaya 7.hafta veya 8.de görebiliriz dedi dr.um..salı gününü bekliyorum heyecanla..inşallah herşey iyi olur hepimiz için.
kızlar bende 6+3 aralık annesiyim bebeğin kalp atışının karından ultrasonda ne zaman gördünüz :97:
kızlar doktordan geldim 6 + 3 müşüz kalbide gümgüm duyduk walla eşinide gördüm çok mutluyum daru-ısı basınıza
kızlar doktordan geldim 6 + 3 müşüz kalbide gümgüm duyduk walla eşinide gördüm çok mutluyum daru-ısı basınıza
seninle haftalarımız aynı canım..bende 6. haftadayım..kalp atışını haftaya 7.hafta veya 8.de görebiliriz dedi dr.um..salı gününü bekliyorum heyecanla..inşallah herşey iyi olur hepimiz için.
Canım herkesin bebişi farklı zamanda duyuluyo.bazıları 6 da bazısı 6+3 bazısı 7 de bazısı 7+5 te falan ama büyük olasılık 7 haftalıkken tam belli oluyo
Kızlar sizde de oluyor mu yoksa benmi kendimi çok dinliyorum. 7. haftaya girdim ve alt karın bölgemde gerginlik hissi ve ara ara gelip giden kramplar var. Şimdi rahimin kendini adapte etmesini düşünürsek sıkıntı yokm gibi ama merak ettim acaba sizler de aynı seyi hissediyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?