Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

kızlar bende 6+3 aralık annesiyim bebeğin kalp atışının karından ultrasonda ne zaman gördünüz :97:

kızlar bende 6+3 aralık annesiyim bebeğin kalp atışının karından ultrasonda ne zaman gördünüz :97:

seninle haftalarımız aynı canım..bende 6. haftadayım..kalp atışını haftaya 7.hafta veya 8.de görebiliriz dedi dr.um..salı gününü bekliyorum heyecanla..inşallah herşey iyi olur hepimiz için.

seninle haftalarımız aynı canım..bende 6. haftadayım..kalp atışını haftaya 7.hafta veya 8.de görebiliriz dedi dr.um..salı gününü bekliyorum heyecanla..inşallah herşey iyi olur hepimiz için.

kızlar doktordan geldim 6 + 3 müşüz kalbide gümgüm duyduk walla eşinide gördüm çok mutluyum daru-ısı basınıza

amin canım inşallah..beni hislerim gönderdi dr a gecen hafta git bugun keseyi görcen dedi gittim gördüm bu haftada duyarım falan dedim duydum :) doktorum cok iyi çıktı şansıma doktorum millete bakma her hamile farklıdır dedi....kimisi 5 haftada görülür kimisi 6 haftada dedi....
bence sende içinden ne zaman geliosa o zaman git kimseye bakma seni yönlendirir doktorun zaten ben çevremdeki kadınlara kalsaydım 8 haftada gitcektim ama dayanamadım vallahi

kızlar doktordan geldim 6 + 3 müşüz kalbide gümgüm duyduk walla eşinide gördüm çok mutluyum daru-ısı basınıza

hayırlı olsun canım. çok sevindim. ben de dün gittim doktora. keseyi gördük. 6,6 mmymiş. haftaya gel kalp atışlarını duyalım dedi ama ben 10 gün sonra falan gitcem. inşallah ben de duyarım bıcırımın pıt pıtlarını.

Canım herkesin bebişi farklı zamanda duyuluyo.bazıları 6 da bazısı 6+3 bazısı 7 de bazısı 7+5 te falan ama büyük olasılık 7 haftalıkken tam belli oluyo

evet bende 8 haftamda gideyim dedim doktoruma kalsa alttan bakacaktım 6 haftalıkken ama ben karından ultrason istiyorum inşallah hayırlısıyla gelir bebişlerimiz

Canım herkesin bebişi farklı zamanda duyuluyo.bazıları 6 da bazısı 6+3 bazısı 7 de bazısı 7+5 te falan ama büyük olasılık 7 haftalıkken tam belli oluyo

tşk ederim canım 8 haftalık olana kadar beklicem karından görünmesi için

slm kızlar ben yenı katıldım aranıza kantestımı 23 nısanda yaptırdık ve hamıle oldumu soledı dktr:=)) salı gunde kontrolum acaba ultrososna alırmı benıı çok merak edıyorumm buarada ben 5 cı haftada dayımm 6 hftama gırcemmm kalp atıslarını duyarmyım ultrosona alırsa çokk ççoookkk heycanlıyımmmm

Kızlar sizde de oluyor mu yoksa benmi kendimi çok dinliyorum. 7. haftaya girdim ve alt karın bölgemde gerginlik hissi ve ara ara gelip giden kramplar var. Şimdi rahimin kendini adapte etmesini düşünürsek sıkıntı yokm gibi ama merak ettim acaba sizler de aynı seyi hissediyor musunuz?

kızlar mrb ben de hamileyim sat:18 mart bugun kalp atışları da gördüm çok şükür yarabbim

selam kızlar allah nasip ederse bende aralıkta anne oluyorum :) bügun kalp atışlarını dinlemeye gittik.tam 7 haftalık şu an.artık bende burdayımmmmmmm

Merhabalar,
Ben 8+2 deyim.5+4 te kalp atışlarını gördük.Kan testi yaptırmadım ben,iki kez idrar testinden sonra dr.a gittim,direkt ultrasonda (hem üstten hem alttan) kalp atışı göründü.O günlerde iyiydim ve öyle gidecek sandım,fakat 6.haftanın bitiminden itibaren,halsizlik mide rahatsızlıkları başladı 3 aydan sonra biter diyorlar,sabırla ve umutla bekliyorum.Sürekli hasta gibi yaşamak çok zor malesef...Yinede Allah dileyen herkese yaşatsın inşallah...

Evet,oluyor bunlar çok normalmiş endişelenme...hatta ikinci adet zamanı yaklaştıkça rahim alışık olduğu gibi kasılmalara başlarmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…