aralıkta balayı..

Bubirveda

Ben Hayatın Mağlubuyum..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
314
37
98
merhaba arkadaşlar kısmetse bu aralık ayında düğün düşünüyoruz ama aralıkta balayına nereye gidilir.ben antalya daki adamewe oteli beğendim resimlerinden falan ama buraya giden yada bilgisi olan varmı.yada önerebileceğiniz başka bi yer

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar kısmetse bu aralık ayında düğün düşünüyoruz ama aralıkta balayına nereye gidilir.ben antalya daki adamewe oteli beğendim resimlerinden falan ama buraya giden yada bilgisi olan varmı.yada önerebileceğiniz başka bi yer

Yazdığınız otelle ilgili pek bişey bulamadım, sadece bir tatil sitesinin verdiği resimler var ve hiçbiri gerçek resim değil...Neyse Antalya düşünüyorsanız hem uygun hem krallara layık bi tatil için Crystal Palace Luxury Resort&Spa yı tavsiye ederim.Yemekler, çalışanlar ve odalar inanılmaz güzel.Eylülde biz de Antaly'daydık önce Crystal Flora Beach Resort'a gittik ama pek beğenmedik ve bu otele geçtik hemen... İnanaılmaz güzeldi, mağlum aralıkta gideceksiniz, havaları düşünecek olursak odanızın çok iyi olması lazım, çatı katı suitte kaldık... Terası, yatak odasından yarım duvar ile ayrılmış oturma odası, jakuzili banyosu ile bizim 1+1 evimizden en ufak farkı yoktu.Minibar hergün yenileniyor, havlular hergün değişiyor, çarşaflar da siz isterseniz hergün değişiyor...A La Cart Restorantları da gayet iyiydi, özellikle Osmanlı mutfağı Tuğra Restorant favorim... Kapalı havuzuna gitmedik ama Spa merkezi çok iyiydi...Türk hamamı, fin hamamı, sauna, tuz odası çok güzel vakit geçirebilirsiniz :) Otelin hemen hepsi yabancı ve yetişkin. ÇAlışanlar son derece güleryüzlü ve çalışkan...

Hepsinden de önemlisi size yolunacak kaz gözüyle bakmıyorlar...Erkek arkadaşımın olması gereken iğneler vardı ve hiçbir para ödemedik, otel satlırken doktor hizmetleri paralı demesine rağmen :)

Tam bir balayı oteli kısacası, şiddetle tavsiye ederim :21:

Seneye yine aynı oteli düşünüyoruz, gayet ucuz fiyata Rixos kalitesi :emir_bebek:

bence kış tatiline gidin .antalya o mevsimde bilmem ki bence iyi olmaz .uludağ kartalkaya falan gidebilirsiniz .kış tatilide balayında güzel olur yazına yaz tatilne çıkarsınız .

Bahsettiğiniz otel benim bildiğim otelse garson hanımlar tanga ile servis yapıyor falan diyorlardı :)
Balayı için uygun mu bilemedim kışın bir otele tıkılıp balayı yapmak istemezdim açıkcası.
Sırf lüks diye aktivitesiz bir balayı geçirilmemeli hani diyorlar ki balayı bu ama 7/24 'de cinsellik yaşanmıyor ki balayı diye.
Biz şubatta evlendik Uludağ'a Ağaoğluna gittik.
Güzel bir haftaydı en azından mevsime uygundu,kaydık,şömine muhabbeti yaptık,kar jetiyle gezdik ,vs vs..
Kışın Kapadokya 'da güzel bir deneyim olabilir çoğu çift önyargılı ama bence aşk kokan bir yer..
Sonbaharda gitmiştim muhteşemdi kışın bambaşkaymış.

bence kışın balayı çok daha romantik olur. hem sakin hem de bolca kar yağan huzur veren bir yer düşündüm ve aklıma abant geldi:16: çocukken gitmişiz ama ben hatırlamıyorum.

birlikte nice yıllara dilerim:nazar:

Son düzenleme:

Bende kışın evlendim,balayına kar tatiline gitmeni tavsiye ederim.
Biz Uludağ a gitmiştik,Kartalkayada olabilir.
Karların altında balayı gerçekten çok güzel oluyr.

canımm öncelikle hayırlı olsun diyorum ama ne Antalyası. ne güzel herkesden farklı kışın düğününüz var. kışın tatil yapılabilecek yerleri, kayak merkezlerini seçin. hem çoooook da romantik olur, eminim sıradan bi yaz tatilinden çok daha eğlenirsiniz, üstelik bu balayınız, her halükarda güzel anılarınız olacaktır :34: şimdiden mutluluklar size :nazar: :nazar:

antalyaya düşünüyoruz çünkü nişanlım öle çok aktiviteyi seven biri değil.en azından antalya çok soğuk olmaz diyorlar.bende antalyayı merak ediyorum aslına bakılırsa.o dediğim oteli aradım zaten az önce aralık fiyatlarımız daha belli olmadı dedi ama şuanki fiyatı 718 tl dedi geceliği :) zaten bu bizi aşar.naznaz sein tavsiyeni dikkate alıcam.insanın bir hakkı olunca çok kararsız oluyor :) fikirleriniz için teşekkürler kızlar.ayrıca ben önceden abanta falan bakmıştım ama ordada fiyatlar baya yüksekdi :)

Yazdığınız otelle ilgili pek bişey bulamadım, sadece bir tatil sitesinin verdiği resimler var ve hiçbiri gerçek resim değil...Neyse Antalya düşünüyorsanız hem uygun hem krallara layık bi tatil için Crystal Palace Luxury Resort&Spa yı tavsiye ederim.Yemekler, çalışanlar ve odalar inanılmaz güzel.Eylülde biz de Antaly'daydık önce Crystal Flora Beach Resort'a gittik ama pek beğenmedik ve bu otele geçtik hemen... İnanaılmaz güzeldi, mağlum aralıkta gideceksiniz, havaları düşünecek olursak odanızın çok iyi olması lazım, çatı katı suitte kaldık... Terası, yatak odasından yarım duvar ile ayrılmış oturma odası, jakuzili banyosu ile bizim 1+1 evimizden en ufak farkı yoktu.Minibar hergün yenileniyor, havlular hergün değişiyor, çarşaflar da siz isterseniz hergün değişiyor...A La Cart Restorantları da gayet iyiydi, özellikle Osmanlı mutfağı Tuğra Restorant favorim... Kapalı havuzuna gitmedik ama Spa merkezi çok iyiydi...Türk hamamı, fin hamamı, sauna, tuz odası çok güzel vakit geçirebilirsiniz :) Otelin hemen hepsi yabancı ve yetişkin. ÇAlışanlar son derece güleryüzlü ve çalışkan...

Hepsinden de önemlisi size yolunacak kaz gözüyle bakmıyorlar...Erkek arkadaşımın olması gereken iğneler vardı ve hiçbir para ödemedik, otel satlırken doktor hizmetleri paralı demesine rağmen :)

Tam bir balayı oteli kısacası, şiddetle tavsiye ederim :21:

Seneye yine aynı oteli düşünüyoruz, gayet ucuz fiyata Rixos kalitesi :emir_bebek:

arkadaşım senin dediğin otelin sitesine bakıyorum ama bir sürü otel adı çıkıyor hangisi olduğunu anlayamadım açıkçası :)

antalyaya düşünüyoruz çünkü nişanlım öle çok aktiviteyi seven biri değil.en azından antalya çok soğuk olmaz diyorlar.bende antalyayı merak ediyorum aslına bakılırsa.o dediğim oteli aradım zaten az önce aralık fiyatlarımız daha belli olmadı dedi ama şuanki fiyatı 718 tl dedi geceliği :) zaten bu bizi aşar.naznaz sein tavsiyeni dikkate alıcam.insanın bir hakkı olunca çok kararsız oluyor :) fikirleriniz için teşekkürler kızlar.ayrıca ben önceden abanta falan bakmıştım ama ordada fiyatlar baya yüksekdi :)

Eğer illa Antalya diyorsanız fiyatları otelden almayın.Bir tur şirketinden rezervasyon yaptırın,tur şirketlerinin fiyatları çok daha uygun olur.
Antalyada bütçenize uygun bir otel mutlaka bulursunuz.Aralıkta oda fiyatları oldukça düşer.
Eğer adam eve ayarında bir otel arıyorsanız;
-Maxx Royal
-Cornelia Diamond
-Voyage Belek
Bu üç otelinde fiyatlarını sorun.
Daha uygun bir otel arıyorsanız;
-Limak Arcadia resort
-Xanadu resort
-Ic Green palace

Bu otelleri de şiddetle tavsiye ederim.

ewet otel pek pişman oluncağa benzemiyor ama fiyatları çok yüksek cnm ya

BAhsettiğiniz otel adam&eve değil mi? Çİftlere özel tasarlanmış şık bir otel diye biliyorum. Eğer sezon dışında kapatmıyorlarsa balayını geçirmek için çok uygun seçim bence. Odalarında özel kamasutra yatakları, çift kişilik balkon yatakları, çift kişiilk jakuziler filan varmış :1:

Antalyada yaşıyorum ve havalar şuanda çok sıcak temmuz ağustostaki gibi.
O zamana biraz serin olur tabi ama eğer Antalya diyorsanız kesinlikle Delphin Deluxe Resort'ü öneririm kendimde gittim çok güzel...

Sözettiğin otelin epey pahalı olduğunu duymuştum.
Şimdi üşendim fiyat karşılaştırmaya ama o paraya mesela Dubrovnik turu düşünülebilir.
Hem kışın bile denize girilebiliyormuş.
Şimdilik vizesiz,temmuz'dan sonra artık vizeyle gidilebilecekmiş.

Ay balayı çiftleri için paparazzi hizmetleri varmış bir de. :16: Sizin etrafta gezip tozup aşk yaşarken paparazziniz gizlice spontane aşk fotoğraflarınızı çekip gezi sonunda teslim ediyormuş. Kesin ekstraya giriyordur ama çok eğlenceli ve hoş bir fikir özellikle benim gibi sadece habersiz çekilen fotoğraflarında mutlu gözüken biri için.

Son düzenleme:
Hemen hemen her yazım Antalya'da geçiyor bu yüzden yardımcı olabilirim galiba.

Starlight otel'i çok beğenmiştim gittiğim oteller içerisinde.. Bence tercih edebilirsiniz..

Bende aralık ayında evlenen ve balayını Antalya da geçiren biri olarak Kemer deLimak Limra otel var tavsiye ederim.5 Yıldızlı güzel bir otel ve aralık ta fiyatlar acayip düşük oluyor.Biz balayında oteli çok beğendik ve hava Antalya da kışın bile çok soğuk olmuyor.Ben denize girmedim ama birçok turist giriyordu.

antalya kasıma kadar sıcak ama aralık ayını bılmıyorum aamaaan beraber olduktan sonra ne önemı var mevsımın :D mutluluklar sımdıden

Back
X