aralıkta balayı..

Trip advisor adında bir forum var, ben telefondan giriyorum ama bilgisayarla da ulaşım vardır muhtemelen. Orada insanlar kaldıkları otellerle ilgili yorumlar yapıyorlar, yabancı ağırlıklı kullanılan bir forum ingilizce anlıyorsanız tavsiye ederim çünkü cidden orayı okuyup otele gidince yazılanların ne kadar doğru olduğunu görüp şaşıyorum. Otelle ilgili her konuda eleştiriler var, olumlu ya da olumsuz ama fikir sahibi olmak için harika bir kaynak.

Madem soğuk bir yer istemiyorsunuz,Kıbrıs Merit Crystal'ı önerebilirim,hem Antalya'dan 3-5 derece daha ılık olur,hem de hareket isterseniz hep var bir etkinlik,yok istemem derseniz sakin de takılabileceğiniz bir yer.
Antalya'da o mevsimde otellerin pek iyi hizmet vereceğini sanmıyorum,iyi araştırın ki güzel anılarla dönün evinize :34:

Ben olsam kış tatili üzerinde tekrar düşünürdüm,Uludağ önerilerine ilave olarak Abant Büyük oteldi sanırım orası hoş ve romantik bir yer,aklınızda bulunsun.

Son düzenleme:
biraz soğuk bir ay balayı için bence kapalı havuzu veya kaplıcaları olan bir otele gidin ama öyle bir güzergahta olsun ki giderken geçtiğiniz yerleri de gezip görme şansınız olsun köy kahvaltısı, otantik çarşılar, farklı mekanlar, eğlenceli kulüpler...

merhaba arkadaşlar kısmetse bu aralık ayında düğün düşünüyoruz ama aralıkta balayına nereye gidilir.ben antalya daki adamewe oteli beğendim resimlerinden falan ama buraya giden yada bilgisi olan varmı.yada önerebileceğiniz başka bi yer

günaydın canım öncellıkle tebrık ederım allah mesut etsin,mayıs ayında evlendım balayına ada&eve gittim,gerçekten çok güzel bir otel her açıdan,bahsedıldıgı kadar çılgınlıklar yok,ilk kapıda kanatlı bı melek karsılıyo etrafı gezdırıyo falan yemekler güzel havuz güzel odalar harıka,dısko cok sarmamıştı,ama açıkçası aralıkta nasıl olur bilemem,bide konsept gereği çok bi etkınlık yok,gidip boş boş oturmayın odanızda:)
arkadaslarında dedıgı gibi kış tatili daha keyıflı olabılır sankı,bu otelı kesınlıkle görmelısın oyuzden aralıktan yaz ayı için rezervasyon yaptırın,
tüm gitmek isteyenlerde öyle,sezon fiyatları dudak uçuklatıyor çünkü

tavsiyeleriniz için teşekkürler kızlar :) tavsiyelerinize dikkate alacağım :)

öncelikle hayırlı ugurlu olsun arkadaşım ben evli degilim eger kışın evleniş olsam uludağ,kartalkaya yada abant gibi yerleri düşünürüm antalya yada bodrum gibi yerleri yaz dügününde düşünürüm tabi herkesin fikri ayrı hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inş gönlüne göre biyer bulursun

Otelleri turizm şirketlerinden ayarlayınca doğrudan yaptığınız ücretlendirmeden uygun oluyor.
Booking'i tavsiye ederim,birçok il gezdim kaldığım otelleri hep oradan seçtim uluslararası yorumlarda var ve gerçekçi.
Buradan rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Back
X