- 26 Ağustos 2014
- 442
- 329
- 103
- Konu Sahibi aglayancayir
-
İnşallah canim, ben ilk oldugu icin bilincsizdim ama tecrube ettim saglikli beslenip saglikli kilo alacagim bu gebeligimde insallah :) hafta hafta aldigimiz kilolarida paylasalim benceBende ilk hamileliğimde 63 ile başlayıp 83 ile bitirmiştim =)
Doğumdan 1 sene sonra 57 olmuştum.
Şimdiki hamileliğime 60 ile başladım. Umarım çok almam
Bende ilk hamileliğimde 63 ile başlayıp 83 ile bitirmiştim =)
Doğumdan 1 sene sonra 57 olmuştum.
Şimdiki hamileliğime 60 ile başladım. Umarım çok almam
Evet canım bebişi emzirirken gidiyor kilolarbenimle aynıymış kilon başladığında.. 20 kg çok büyük verilemeyecek bir kilo değil sanırım.
Evet canım bebişi emzirirken gidiyor kilolar
12-15 kilo arası idealmiş canımen fazla kaç kilo alınmalı acaba?
12-15 kilo arası idealmiş canım
Önemli olan 3 ana 3 ara öğün yemek. İçlerinden bir tanesini atlarsak sonraki öğün yediklerimiz bize kilo olarak dönüyor. Amaç aç kalmadan sağlıklı şeyler tüketmek12 kilo iyiymiş hedefim bu olsun o zmn
Önemli olan 3 ana 3 ara öğün yemek. İçlerinden bir tanesini atlarsak sonraki öğün yediklerimiz bize kilo olarak dönüyor. Amaç aç kalmadan sağlıklı şeyler tüketmekHerşeyn kafi miktarda, fazlası zarar
Evet canım asıl son aylar kilo alınıyor, çünkü bebeğin de kilo alması o zaman hızlanıyor. ilk 5 ay çok kilo almamak gerekiyor o yüzden.haklısın canım sanırım son 3 ay kilo daha çok alınıyor
Evet canım asıl son aylar kilo alınıyor, çünkü bebeğin de kilo alması o zaman hızlanıyor. ilk 5 ay çok kilo almamak gerekiyor o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?