- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
tam o mu diyodum, gerek kalmadıLorena sahalarda yine.
İşte mobili seçiyorum sonra nereye giriyorum? Uygulaömayı indirdim ama bulamıyorum dediğin yerleriOnline islemlerden mobili sec. 6aylik faturalarin gozukcek. Misan mart ayini sec, sag ustte detaylar yazisina tikla. Orda konustugun, mesajlastigin numaralar gozukuyo
Kesin aldatiyo kocan.. Ya baska hatti varsa??mrb
Hemen konuya geçiyorum lütfen gerçekten yardımcı olmak isteyenlercevaplasın.
Avea hattından arama geçmişimizi nasıl görebiliyoruz yani artıktürk telekomun onlime işlemlerinden mi yapılıyor bu? Denedim şifre aldım ama yapamadım bulamadım lütfen bilenler yardım edebilir mi
Kendi hattım için istemiyorum bu yüzden arayamayabilirimKendi hattın için istiyorsan muşteri hizmetlerini ara onlar yardımcı olurlar zaten..
Kendi hattın için istiyorsan muşteri hizmetlerini ara onlar yardımcı olurlar zaten..
Başka hattı yok nasıl yapılıyo işte şifreyi aldım bulamıyorum o kısmıKesin aldatiyo kocan.. Ya baska hatti varsa??
Evet turk telekom'dan yapiliyo.
Çoğunluğun bilgisi yok sanırım.Kimsenin bilgisi yokmu
Burada çok konu açıldı böyle o yüüzden bilgisi olan çıkar diye düşündümÇoğunluğun bilgisi yok sanırım.
İnsanların kocalarının izini sürmekten daha önemli işleri var demek.
Elif böyle nasıl yaşiyosun sürekli bi şüphe sürekli bireyleri kontrol ediyosun durumun cidden çok zor
Kız kaç üyeliğin var söyle bakemmrb
Hemen konuya geçiyorum lütfen gerçekten yardımcı olmak isteyenlercevaplasın.
Avea hattından arama geçmişimizi nasıl görebiliyoruz yani artıktürk telekomun onlime işlemlerinden mi yapılıyor bu? Denedim şifre aldım ama yapamadım bulamadım lütfen bilenler yardım edebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?