Arama geçmişi

Emin olmadığım için bu kadar uğraşıyorum zaten
Emin olana kadar bekle o zaman tırmalama.
Adamı da kendini de rahat bırakmadığın için iç huzurun yok senin.
Öyle bişey varsa karşına çıkar zaten.
Yoksa da bu kadar daraltmaya zaten aldatır.
Biraz nefes al, aldır.
Diyorum ama kime diyorum tabi....

Mevzu ne ? Daha derdin ne demeden yardirmissiniz kadina ben uzun suredir yoktum sitede

Puffff panpa seni eski konuları tek tek açıp okuma derdinden kurtarayım: konu sahibesi paranoya şeklinde, hastalık derecesinde kıskanç. Öğrenciye silgi verdi diye akademisyen adam için burda konu açmışlığı bile var.

Bu arada insan felaketini çağırır derler ya, sanırım senin durumda ona doğru gidiyor eliffciğim.. Daha öncede 2-3 konunu hatırlıyorum..
Sana tavsiyem önce kendine güven..

Kızlar bi durun bakalım neler olucak baksın bi ayrıca o batum olayından sonra zaten bencede aldatılıyor hoş ben en başından beri aldatıldığını düşünüyorum elifin hepde yazmışımdır sen kıskançsın falan ama biraz saf bir kızsın seni idare edemese istediği gibi bu adam seninle birlikte olmazdı bukadar kıskançlığa maalesef

Elif burda bi anlat olan biteni, sonra snein basın derse girmesin. Burdaki hanimlar ona göre yönlendirirler seni

Şüpheleri boşa değil mi yani belkide bu kadını bu hale getiren o koca

Elif burda bi anlat olan biteni, sonra snein basın derse girmesin. Burdaki hanimlar ona göre yönlendirirler seni
Elifi hiç tanımıyorsun heralde canım sen istediği anlat hiç birşey değişmez elif yüzünden intihar edenler olmuş diyollay

Elifi hiç tanımıyorsun heralde canım sen istediği anlat hiç birşey değişmez elif yüzünden intihar edenler olmuş diyollay

Yoo elifi tanıyorum gayet ama özel hayatın ihlalinden kocası başını derde soksun istemiyorum. Çünkü elifin kocasi da elif gibi ki bir konusunda yazmıştı, aynı istekleri kocası istiyormus ondan diye.

Sadece yanlış hamleler yapıp borclu cıkmasın diyorum

Adam batuma mi gitmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…