- Konu Sahibi elifff_____
-
Mevzu ne ? Daha derdin ne demeden yardirmissiniz kadina ben uzun suredir yoktum sitedeBurayı ben de çözemedim.
Sürekli aldatıldığına kanıt aramakla evlilik mi olur?
Emin olana kadar bekle o zaman tırmalama.Emin olmadığım için bu kadar uğraşıyorum zaten
Mevzu ne ? Daha derdin ne demeden yardirmissiniz kadina ben uzun suredir yoktum sitede
Faturalarım kısmını bulamadım kiTürktelekom mobil indir tele giriş yap faturalarım geçmiş faturalar en sonuncuyu seç detaylar yazıyor zaten bukadar
Şüpheleri boşa değil mi yani belkide bu kadını bu hale getiren o kocaKızlar bi durun bakalım neler olucak baksın biayrıca o batum olayından sonra zaten bencede aldatılıyor hoş ben en başından beri aldatıldığını düşünüyorum elifin hepde yazmışımdır sen kıskançsın falan ama biraz saf bir kızsın seni idare edemese istediği gibi bu adam seninle birlikte olmazdı bukadar kıskançlığa maalesef
Elifi hiç tanımıyorsun heralde canım sen istediği anlat hiç birşey değişmez elif yüzünden intihar edenler olmuş diyollayElif burda bi anlat olan biteni, sonra snein basın derse girmesin. Burdaki hanimlar ona göre yönlendirirler seni
Hadi ya o da kotu . ben bu topa hic girmiyeyim o zaman :)Puffff panpa seni eski konuları tek tek açıp okuma derdinden kurtarayım: konu sahibesi paranoya şeklinde, hastalık derecesinde kıskanç. Öğrenciye silgi verdi diye akademisyen adam için burda konu açmışlığı bile var.
Nasıl taratıyoruz whatsp ve facebok kullanmıyorEğer sonuç elde edemezsen, eşinin telefonundaki tanımadığın numaraları kendi telefonuna kaydet.. Whatsapp ve facebook tan tarat..
Ne süper fikirler veriyorum bu gece
Elifi hiç tanımıyorsun heralde canım sen istediği anlat hiç birşey değişmez elif yüzünden intihar edenler olmuş diyollay
Nasıl yok direk ekranda yazıyor üst kısımda sen programı indirdinmi googleplayden veya appstoredenFaturalarım kısmını bulamadım ki
Sen kullanıyorsan, kendine ekle numaraları.. Hem whatsapp hemde face den. Üf kendimden nefret ediyorum böyle fikir verdiğim içinNasıl taratıyoruz whatsp ve facebok kullanmıyor
Adam batuma mi gitmisKızlar bi durun bakalım neler olucak baksın biayrıca o batum olayından sonra zaten bencede aldatılıyor hoş ben en başından beri aldatıldığını düşünüyorum elifin hepde yazmışımdır sen kıskançsın falan ama biraz saf bir kızsın seni idare edemese istediği gibi bu adam seninle birlikte olmazdı bukadar kıskançlığa maalesef
ay adamın whatsappı bile yokNasıl taratıyoruz whatsp ve facebok kullanmıyor
Yoo bence elif böyle birisi ama adam onu bişekilde uyutuyor yoksa kimse böyle saçma kıskançlıklara dayanamaz benceŞüpheleri boşa değil mi yani belkide bu kadını bu hale getiren o koca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?