- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi elifff_____
-
E çıkar inşallah elif, Allah büyük.Burada çok konu açıldı böyle o yüüzden bilgisi olan çıkar diye düşündüm
Adam dediğin beni sevseydi telefonunun geçmişinde abuk sabuk şeyler olmazdı açıklamycam şimdi. Ve gelen aramayı silmezdi sonrada telefonu bana veriyo al sende dursun için rahat diye ben kanıt bulup ayrılmayı düşnüyorm bulmadan ayrılmak istemiyorum neden yaptıkları yanına kar kalsın kio adam bu kadar paranoyaklığına rağmen senle gene de evlendiyse, adam seviyo seni, daha neyi kurcalıyosun
Senbi söyle bakalım abuk sabukmu malum bu konularda normal değilsinAdam dediğin beni sevseydi telefonunun geçmişinde abuk sabuk şeyler olmazdı açıklamycam şimdi. Ve gelen aramayı silmezdi sonrada telefonu bana veriyo al sende dursun için rahat diye ben kanıt bulup ayrılmayı düşnüyorm bulmadan ayrılmak istemiyorum neden yaptıkları yanına kar kalsın ki
Şu an sadece bu:) hatırla lütfen aramaya gerek kalmasın istiyorumKız kaç üyeliğin var söyle bakem
Ara geçmişine bakılıyordu online işlemlerden ama unuttum şimdi
Bundan kurtulmak için uğraşıyorum zaten
Yok bağlayamadık.onunla alkalı değilbatum mevzusunu sonuca bağlayabildiniz mi?
onunla mı alakalı bu ?
Yoo güveniyodum yoksa evlenmezdim ama artık güvenmiyorumbaşından beri güvenmedin sen bu adama, merak ettim neden evledin madem ?
Elif aldatıldığından eminsin, şimdi kafayı adamın donuna kadar almaya mı taktın :))Adam dediğin beni sevseydi telefonunun geçmişinde abuk sabuk şeyler olmazdı açıklamycam şimdi. Ve gelen aramayı silmezdi sonrada telefonu bana veriyo al sende dursun için rahat diye ben kanıt bulup ayrılmayı düşnüyorm bulmadan ayrılmak istemiyorum neden yaptıkları yanına kar kalsın ki
başından beri güvenmedin sen bu adama, merak ettim neden evledin madem ?
Öyle bşy çıkmadıEğer online işlemlerde sanal klavye çıkıyorsa, onu kullan..
Türktelekom mobil indir tele giriş yap faturalarım geçmiş faturalar en sonuncuyu seç detaylar yazıyor zaten bukadarŞu an sadece bu:) hatırla lütfen aramaya gerek kalmasın istiyorum
ben mi yanlış hatırlıyorum, yok öğrenciye gözü kaydı, yok arabasına bilmemkimi aldı, yok o kızla çok konuştu, bu öğrenciyle flört etti diye milyor adet konu açmadın mı ?Yoo güveniyodum yoksa evlenmezdim ama artık güvenmiyorum
Emin olmadığım için bu kadar uğraşıyorum zatenElif aldatıldığından eminsin, şimdi kafayı adamın donuna kadar almaya mı taktın :))
Gün geçmiyor ki başına yeni bir dert açmayasın.
Dur şimdi bakıp yazcamTürktelekom mobil indir tele giriş yap faturalarım geçmiş faturalar en sonuncuyu seç detaylar yazıyor zaten bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?