haklisiniz kizlar bende farkindayim yalnis yaptigimin( ellerim kirlirda insallah bidaha onu ne ararrim ne msj atarim...
ozur dilerim kafanizi sisiriyorum sadece( off cnm aciyor ya aramiyor diye bende aramiyorum zor tutuyorum kendimi aramak istiyorum niye beni aramadin diye sormak istiyorum (((niye bana karsi bole ilgisizsin diye dormak istiyorum"(((sorsam nolcak sanki off kendimi ck kotu hissediyorum
cildircmmmm kafayi yicekmisim gibi hissediyorum kendimi
Estağfurullah neden şişsin başımız?
Burası dertleşme topiği değil mi?
Sıkıldıkça yaz buraya.
Ama onu arama,asla arama.
Kendini düşün,gururunu düşün.
İnan ki o saf temiz sevgine kıymet vermeyen adamdan sana hayır gelmez. Hep bunu düşün.
Şimdi aşk acısı çekenler başlığındaki topikleri gezip gereksiz insan müsvetteleri için üzülen kızçelerin kulaklarını çekeceğim!
Ya bitanem bak, bi kaç kere kopmuşsunuz ya hani ... Belki bağladığnız yerler sağlam ama düğümlerle dolu bi ilişki kimseye haz vermez mutlu etmez... Şimdi sen bi güzel yoluna bakıyorsundeğerinin farkına varıyorsun ve o (mutlaka arayacak barışmak için) aradığında da cevap vermiyorsun! Barışmıyorsun... Yelkenleri suya indirmiyorsun..Ağlayıp zırlayıp barışmak isteyenleri görüyoruz şans verince naptıklarını
Hadi ağlıyorsan sil gözyaşını,yanıyorsa yüreğin söndür o yangını...Öldürmeyen acı güçlendirir..Güçlü ol,dimdik ayakta kal ki,gelecek olan virane görmesin
Bebeğim hergün daha iyi olacaksın... Olmalısın da ... Çünkü İmrendiğin kızların da bir fazlası yok ...tsk ederim hepinize ":) bugun daha iyim...umarim zamnla dahada iyi olcamm...Yakutunikizilatesi senin gibi kizlara imreniyorum , ask karsisinda yenilmeyen sapasaglam duranlara...gidenin arkaasindan aglamayanlara...en dogrusu o zaten
sen kalbi çok temiz birisin canım belli ki canını da çok acıtmış allah kimsenin yanında bırakmaz bekle bak sabır et dua et allah her zaman sana yardım elini uzatıcaktır rabbim inşallah mutlu olacağın şeyleri karşına çıkartır dualarım seninle canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?