aramadi beni :(( 1 haftadir

cillikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
713
0
96
Diğer
buna benzer konu daha oncede acmistim...sevdigim benden uzakta yurtdisinda calisiyor eylulde gitti birkac ayda bir geliyor memlekete...o gitme karrai aldiginda ayrilma karari almisti benden ve bitti sanmistim hersey sonar 1 bucuk ay snra aradi beni...ayrilip baristik hep...her baristigimizda benden umdunu kes baglanma bana yeniden gibi laflar ederdi...kari kizla isi olmicakmis bidaha ( duygusal anlamda ) vs vs cok cnm aciyordu o oyle darken....bir gun ona "bidaha beni arama git"dedim mesajlarina hic cevap vermedim o israrla yazardi""nolur konusalim ck ozledim vs vs "herneyse snra baristik...hatta yni yila beraber gtrdik herdsey duzelicek yoluna gircek saniyordum ole umut ediyordum...arada gorusuyorduk net uzerinden veya telefonda, ama ben onun her sozune alinir oldum cnm aciyordu sakasina bilede olsa kizlardan falan bahs edince(mart ayi yine ayrildk ben ayrildim mutsuz oldugumu soledm vs vs sonra hic aamadm 1 ay oda beni aramadi....sonra dayanamadim mesaj attim sonra konstuk iste yine baristik ama ben onu barisalim diye aramadim sadece merak etmistim nasil diye barismayi o istemisti...ama hp ayni devam etti... cok ilgisiz geliyor bana ya insan ne kdr yogun olursa olsun severse msj atar en azindan o onu bile yapmiyor hep ben yazinca yaziyor arayinca konusuyoru o hic aramaz msj atmaz (1 haftadr memlekette geldigi gun konustuk daha fazla aramadi bende lk baslarda araadim aile arkadaslariyla falan gorussun diye rahatsz etmek istemedim sonr abaktim hic aramiyor beni bende aramadim(ck canimi acitiyorrr bole yapmasi buyuk ihtimalle mac izliyordur...off kizlar hem ona 2-3 hafta once konusutugmuzda soledim "istemiyorsan bu ilisikiyi sole bitirelim, sanki seni zorla yanimda tutuyormusum gibi hissediyorum dedi sanki zorla sevgilimsin gibi davraniyorsun'' istiyorum dedi off ama ne bileyim davranisi hic ole demiyor...keske onu bu kdr sevmesem keske bu kdr cnm yanmasa keske onu bu kdr dusunmesem keske onu bu kdr istemesem...insallah kendmi tutabilirim ve onu aramam...onu ck seviyorum herseye ragmen kizamiyorum ona sanki iki guzel kelime solese affedicem gibime geliyor onu ama ben ole olsun istemiyorum eger donerse bana eger beni ararsa ona hemen donmek istemiyorum artk onla olsm bile mutlu olacagimdan suphe ediyorum sanki hep bole olcak ilgiisiz olcakmis bana gibime geliyor....onsuzluga beli alisirim ama onlayken onsuzmus gibi kendimi hissetmeye alisamam....mantikli olan ndan ayrilmak biliyorum ama o kdr zor nerdeyse imkansiz geliyorku bu yapamicam hzir degilim buna(keske unutabilsem silip yeni bi sayfa acabilsem....bi taraftan onu kaymetkem istemiyorum bi taraftan onun ilgisiz olusu beni mutsuz ediyor...

şimdiden ilgisiz olan evlenince nasıl olur sen düşün, bence artık arama, nasibinde varsa zaten olur, ağır başlı ol kendini ezdirme, bırak o senin peşinden koşsun, sendeğil,biliyor musun insan hayatta iyki de olmamış dediği çok kişi oluyor ,

Tamam gençsin.
Anlıyorum seviyorsun...
Biliyorum gençlikte sevda başka bir şey.
Ama seni sevmeyeni de kendine zorla bağlayamazsın.
Kendine yazık ediyorsun bence.

haklisiniz kizlar bende farkindayim yalnis yaptigimin( ellerim kirlirda insallah bidaha onu ne ararrim ne msj atarim...

taa ağustos ayında ilgisizlikle ilgili bir konuna yorum yapmıştım ve o zamandan bu yana değişen bir şey olmamış. ayrıl barış ayrıl barış bu bir kısır döngü. ve böyle asla mutlu olamazsın. kendini hırpamala ve artık bu ilişkiye bir nokta koy. çünkü karşındaki insanın sana verebileceği sadece bu kadar..

haklisiniz kizlar bende farkindayim yalnis yaptigimin( ellerim kirlirda insallah bidaha onu ne ararrim ne msj atarim...

Allah Allah yav!
Niye böyle beddua ediyorsun ki kendine.
İyi şeyler iste,iyi şeyler olsun...

ozur dilerim kafanizi sisiriyorum sadece ( off cnm aciyor ya aramiyor diye bende aramiyorum zor tutuyorum kendimi aramak istiyorum niye beni aramadin diye sormak istiyorum (((niye bana karsi bole ilgisizsin diye dormak istiyorum"(((sorsam nolcak sanki off kendimi ck kotu hissediyorum

cildircmmmm kafayi yicekmisim gibi hissediyorum kendimi

Estağfurullah neden şişsin başımız?
Burası dertleşme topiği değil mi?
Sıkıldıkça yaz buraya.
Ama onu arama,asla arama.
Kendini düşün,gururunu düşün.
İnan ki o saf temiz sevgine kıymet vermeyen adamdan sana hayır gelmez. Hep bunu düşün.

biliyoum cnm laik degil (( sagol cvp yazdigin icin
cok fenym

Sana değer vermeyeni tabikide unutup yoluna devam etmelisin.
Hiç bir hamle yapma bundan sonra.
Allahtanda sana güç ve sabır vermesini iste.
Hatta çok için sıkıldımı La havle oku.

Şimdi aşk acısı çekenler başlığındaki topikleri gezip gereksiz insan müsvetteleri için üzülen kızçelerin kulaklarını çekeceğim!

Ya bitanem bak, bi kaç kere kopmuşsunuz ya hani ... Belki bağladığnız yerler sağlam ama düğümlerle dolu bi ilişki kimseye haz vermez mutlu etmez... Şimdi sen bi güzel yoluna bakıyorsun değerinin farkına varıyorsun ve o (mutlaka arayacak barışmak için) aradığında da cevap vermiyorsun! Barışmıyorsun... Yelkenleri suya indirmiyorsun..Ağlayıp zırlayıp barışmak isteyenleri görüyoruz şans verince naptıklarını

Hadi ağlıyorsan sil gözyaşını,yanıyorsa yüreğin söndür o yangını...Öldürmeyen acı güçlendirir..Güçlü ol,dimdik ayakta kal ki,gelecek olan virane görmesin

tsk ederim hepinize ":) bugun daha iyim...umarim zamnla dahada iyi olcamm...Yakutunikizilatesi senin gibi kizlara imreniyorum , ask karsisinda yenilmeyen sapasaglam duranlara...gidenin arkaasindan aglamayanlara...en dogrusu o zaten

tsk ederim hepinize ":) bugun daha iyim...umarim zamnla dahada iyi olcamm...Yakutunikizilatesi senin gibi kizlara imreniyorum , ask karsisinda yenilmeyen sapasaglam duranlara...gidenin arkaasindan aglamayanlara...en dogrusu o zaten
Bebeğim hergün daha iyi olacaksın... Olmalısın da ... Çünkü İmrendiğin kızların da bir fazlası yok ...
Sadece ne kadar değerli olduğumu biliyorum...Sen kendine değer vermezsen kimse vermez bunu biliyorum... 24 yaşındayım ..Nerede ağır bir ilişki sorunu var yaşadım..İhanet,iftira aklına gelebilecek herşey... Birçok erkek arkadaşım oldu bi çoğu merhabadan öteye geçmemiş tanışmalardı... Adamların 2. günden bana cinsellik hakkında ne düşünüyorsun sorularıyla yedikleri tokat ...İşte bunu düşünüyorum cevabım... Asker yarenliği yaptım ,değmedi... Yetmedi iftira attı,üstelik aylarca hiçkimse destek olmadı... Gelince herkes dost kesildi başına ...
Sevgilim , ben annemin bulduğu kızla evlencem diyeni de oldu ..Seni kaybetmek istemiyorum dedi bi yandan
Yedi dayağı o da
Yalnızca bi tanesine her zaman dua ediyorum..Çok dürüst davrandı bana Allah da onu hiç bi zaman sıkıntıya sokmasın ...
Diğer karşıma çıkıp da beni üzenlerin tümü üzüldü perişan oldu..Bir kıza hayaller kurdurup giden biri ne dünyada ne de ahirette cehennemden kaçamaz..
Çünkü kul hakkıdır...

Ben sağlamlığımı inancıma borçluyum...Bana gelen her bahaneye güldüm ...Rabbim sen büyüksün sabır ver dedim ...
İftira olayında canım çok yandı ama onun da alıyorum haberini arasıra... İlgilenmiyorum bile banane be diyor geçiyorum..
Eğer bi ayrılık olduysa sırra kadem basacaksın...Yüzüne sesine varlığına hasret bırakacaksın

Dualarım ayrılık acısı çeken kardeşlerimle...
Çekmemeniz için..Gerçekleri görebilmeniz için...
Öpüyorum
Ne zaman için/iz sıkılırsa dertleşmek isterseniz ben varım! Buradayım

bacım ben bu yöntemi yaptım rahatladım şöyle ki; bunu aradım buluşalım dedim tamam dedi ne söylemek istiyorsam söyledim ne sormak istiyosam sordum ve yüz yüze olunca öle y.avşak davranamıyor böle dut yemiş bülbül oldu ama ağzıma geleni dedim bunda tık yok sonra havamı bastım tam kalkıp gidiyodum neden böle yapıyosun dedi bana ben tabi gene coşturdum verdim gazı o gün bu gündür gayet durmumuz iyi tek bi sorunumuz var biraz sevginin b.kunu çıkardı ben daha okuyorum benden 14 yaş büyük o biran önce evlenelm die tutturdu bi orda şaştım kaldım bende... bacım bence tutma kendini sindirme haykır ! ne olucaksa olsun de ben öye yaptım olumlu sonuç aldım ama olumsuzda olma ihtimalini herzamn düşünerek yaptım...

Son düzenleme:
iyiki varsiniz kizlar :) cok sagolun...bu aralar hic konusasim yok onla...bakalim zmnla nolcak ama kendmi iyi hissediyorum cok sukur...

sen kalbi çok temiz birisin canım belli ki canını da çok acıtmış allah kimsenin yanında bırakmaz bekle bak sabır et dua et allah her zaman sana yardım elini uzatıcaktır rabbim inşallah mutlu olacağın şeyleri karşına çıkartır dualarım seninle canım..

amin cnm insallah sende ck mutlu olursun cnm sagol iyi dileklerin icin ...artik mutlulugu yakaladiysan umarim mutlulugun daim olur...cok iyi guzel insanlar var bu dunyada bundan eminim sende onlardan birisin ki burdaki cogu kiz ole...kendime zmn ayrimak istiyorum artk kendime zmn ayirmak...tekrar cok sagolun kizlar zmn ayirdiginiz icin . arkadasliginiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…