Aramadı

Ya ben de çok yaptığım için ararım deyip aramama olayını ya da birisi arayınca açmama durumlarını o yüzden bana normal geldi ama tabi siz normal insanları dinleyin buradakiler daha tecrübeli :KK70:

Ben de yapıyorum bunu hep ya. Hatta bazen birisinin telefonunu açmayıp sonra aradığını da unutup haftalar geçirebiliyorum öyle :D Telefonla görüşme özürlüsüyüm herhalde :deli:

Gerçekten hoşlanıyorum . Buluştuğumuz zamanlarda gayet ilgili hoş. Ama bu hareketi acaba beni sallamıyor mu diye düşündürüyor. Eğer öyleyse kapılıp da sonra hüsrana uğramaktan korkuyorum.

Zaten daha görüşmenizin başlarında bu kadar üstüne düşersen sonrasında hep peşinden koşan sen olursun bence ona göre düşünüp davran. Adam daha aramızda birşey geçmedi doğru düzgün ama aramadım diye sinirlendi deyip ego şişirebilir. Aslan burcuysa hele daha meyilli buna. Bırak biraz o adım atsın. Zor olacaktır biliyorum ama çok düşünmemeye çalış, hislerini askıya al bir süre onun tavırlarını izle. Başka bir çözüm gelmiyor aklıma :(

Kızlar kısa süredir tanıştığınız erkek arkadaşınız telefonla konuşurken , bir işim var ben seni birazdan ararım deyip aramıyorsa, siz aradığınızda da kusura bakma unutmuşum diyorsa ,üstelik bunu ikinci defa yapıyorsa ne düşünürdünüz ve ne yapardınız? Ben çok sinirlendim ve tekrar görüşüp görüşmeme konusunda kararsızım , sizce ne yapmalıyım?
Seni onemsemiyor

Ben de yapıyorum bunu hep ya. Hatta bazen birisinin telefonunu açmayıp sonra aradığını da unutup haftalar geçirebiliyorum öyle :KK70: Telefonla görüşme özürlüsüyüm herhalde :deli:
Yani aynen sonra yazdığımda kimse de konusunu açmıyor sorun etmiyorlar herhalde ya da takılmıyorum bilemedim şimdi :D

Zaten daha görüşmenizin başlarında bu kadar üstüne düşersen sonrasında hep peşinden koşan sen olursun bence ona göre düşünüp davran. Adam daha aramızda birşey geçmedi doğru düzgün ama aramadım diye sinirlendi deyip ego şişirebilir. Aslan burcuysa hele daha meyilli buna. Bırak biraz o adım atsın. Zor olacaktır biliyorum ama çok düşünmemeye çalış, hislerini askıya al bir süre onun tavırlarını izle. Başka bir çözüm gelmiyor aklıma :KK43:
Sonuçta keep calm and just be cool :cool: önemseme sen de aramazsan arama yar modunda takıl. İlgileneceği varsa ilgilenir zaten üstüne düşme, boğma yeter ki

Yapisi oyleyse, ilgisiz biridir ki ben ilgisiz insanlardan hic hoslanmam.
Yapisi oyle değilse beni onemsemiyordur ki ben beni onemsemeyen insanlardan da hic hoslanmam.
Her iki ihtimal karsisinda da mutlu bir iliski vaadetmiyor bence. En canim cicim zamanlarinda daha flortlesmeyi bilmeyen adamla napacaksiniz ya bosverin.

Yani aynen sonra yazdığımda kimse de konusunu açmıyor sorun etmiyorlar herhalde ya da takılmıyorum bilemedim şimdi :KK70:

Benim çevre de alıştı artık ses çıkarmıyorlar :KK70: Yeni tanıyanlar için çok umursamaz, nalet, pislik bir insan olarak tanımlandığım oluyor ama :KK70:

Şaka bir yana evet böyle insanlar var, ben de öyleyim. Ama söz konusu olan hoşlaştığım bey olduğunda tuvaletteyken bile ya o arıyorsa diye pantolonum yarıda odaya koştuğumu biliyorum. :KK45: İki sene oldu, hala böyleyim. Hiçbir zaman aramamazlık, açmamazlık etmedim. Ama o Aslan kişisi açmayabiliyor bazen ya da 2-3 saat sonra dönebiliyor telefonlara, kızınca da müsait değildim diye bana cırlıyor.

Yani konu sahibesi, iyice tanımadan bilemezsin hangisi hangisi. Biraz bekle bakalım.

Back
X