Aramalı miyim?

gurbaaprenses93

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
471
239
103
Kirikkale
Kızlar arkadaş ortamında tanıştığımız biri var .Mart nisan ayı gibi konuşmaya.basladik mesajla konusuyorduk. Buluşmak istedi defalarca ben yok dedim .Yazın hayatıma biri girdi .O dönem haberi de oldu başka biri olduğundan ama ayrıldık indan da haberi oldu . Şimdi de yine mesaj atmaya başladı hatta bedelli askerliğe gitti.Askerde şimdi ama yine mesaj atıyor arıyor. Kızlar ilk mesajı atan ya da ilk arayan hiç ben olmadım.Ne yapmalıyım hoşlanıyor gibiyim ama emin de değilim.O ne amaçla yaklaşıyor çok onu da anlamadim .Siz olsanız mesaj atar miydiniz?

Arkadaş gibi konusurken mesajlasirken ama buluşmadık başbaşa hic

Mesajlaşmak başka Yüz Yüze konuşmak başkadır.
Yüz Yüze görüşmeden hiç bir şeyden emin olamazsınız
En azından mimiklerinden konuşma tarzından niyetini anlarsınız bence arayıp görüşün kaybedecek bir şey yok sonuçta:)

İkinizin de boşta kaldıkça birbirinize sardığı, vakit kaybından ibaret bomboş bir ilişki. Kusura bakma, yani arayıp aramama gibi üzerinde düşünüp konu açmak bile gereksiz. Mantıken böyle bir ilişkiyi bırak arkadaşlık dahi yürütmemen gerekir.

arama. Araya başkası girip çıkıyorsa ona ilgin yok boşluktan sarıyorsun demektir.

Bu durumda ilk mesajı atan sen olmayacaksın ki. Çocuk yazıyor sana zaten.
Sen de bi msj atıver cnm nolcak. Konuşmadan huyunu suyunu nasıl anlayacaksın?

Bir kez buluşup bakın duruma. Hoşlanıp hoşlanmadiginizi nasil anlayacaksiniz başka türlü. Normal arkadaşça buluşsanız olmaz mı? Baktiniz sizde bir his yok bir daha görüşmezsiniz olur biter. Bana da boşluktan geldi ama bir kez bile yalnız buluşmadan anlaşılmaz ki.

İkinizde yazacak kimseyi bulamayınca birbirinize sarıyor gibisiniz, buradan öyle gözüküyor. Hiç sağlıklı bir ilişki olmaz aranızda çünkü his yok ikinizde de.

Back
X