- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
- 78
- Konu Sahibi yesileelmaa
Neden?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden?
Bubkadar vefasiz biri olmasi imkansizdi ya yillarca yanlisnmi tanidim bu adami
Yok ama yari yolda birakilma varİçinizde kalmasin arayın istiyorsanız netice bir gecnisiniz var iciniz den geleni yapın .aldatilma fiziksel şiddet vs. Bir şey olmadıysa
Ver ararim vallanumaramı vereyim beni ara, anneni ara, babanı ara, kardeşini ara. maskeni tak yürüyüşe çık köpekleri sev, kedilere miyavla ama arama bebeğim. ayrıldıktan sonra ben de çok resmi ve sert olurum ki öyle olunmalı bana kalırsa. ha arayacağım illa dersen buyur ara bu senin bileceğin iş
yaşınızı bilmiyorum ama ilişkilerde olabiliyor bu tarz şeyler çok mantık aramamak lazım hata varsa iki tarafta da vardır onun için arayın sorun bence.zaten çevremde çoğu kız kendisi yol yapıyor erkeklerin aklı pek ermiyor :)Yok ama yari yolda birakilma var
Hayır aramamalisin.ama bizi dinlemeyip ararsinKizlar biliyosunuz bi iliskim vardi ve ilkimdi bitmisti kac aydir hic konuşmuyoruz oda aramiyo bnde. Simdi egitime gitti ve gitmeden once bile bi aramadi ya aramızdaki seyin bukadar kolay koyabileceğini hazmedemiyorum ve simdi cok ozledim cokta merak ediyorum nasil oldugunu sizce bi aramali miyim ama daha fazla uzulmekten de korkuyorum
Lütfen bir mezarlığa gidin ve bir ölünün bedenini toprak altından çıkarıp onu canlandırmaya çalışın.Kizlar biliyosunuz bi iliskim vardi ve ilkimdi bitmisti kac aydir hic konuşmuyoruz oda aramiyo bnde. Simdi egitime gitti ve gitmeden once bile bi aramadi ya aramızdaki seyin bukadar kolay koyabileceğini hazmedemiyorum ve simdi cok ozledim cokta merak ediyorum nasil oldugunu sizce bi aramali miyim ama daha fazla uzulmekten de korkuyorum
Gördüğüne aşık görmediğine bulaşıkmış demek1 yıl boyunca 7/24 peşinde koşan önümde diz çöküp ağlayan süslü ışıklar hazırlayarak evlenme teklifi eden ölene kadar seveceğine yemin eden her gün beni eve bırakmak için 4 saat yol giden ve ilgisini hiç bir anlamda üzerimden eksik etmeyen ve bir kere bile teklifini kabul etmediğim adamı sürekli birilerine yavşadığı gerekçesiyle engelledim. Ayrıldıktan 4 gün sonra eski sevgilisine yavşadı 5 gün sonra başka biriyle sevgili oldu desem![]()
Biraz kadın budalasıymış. Heryerden engellemiş profiline koyduğu kalpleri görmüyim diye kapıma geldiğinde tokadı basıcam gerçekten ama yaniGördüğüne aşık görmediğine bulaşıkmış demek![]()