- 11 Ocak 2022
- 622
- 772
- 53
- Konu Sahibi Komodo ejderi
-
Kızlar eltimin annesi Kaza geçirdi aradım onu açmadı belki meşguldür dedim üstüne durmadım sonra geri de dönmedi. Ben de eve ziyarete gittim . Eltim ne ayağa kalkıp bana hoşgeldin dedi ne de sarıldı ben neden yaptım bilmiyorum ama ben gittim sarıldım. Şimdi de o ameliyat oldu aramak istemiyorum sizce ariyim mi ? Bir de kv sorarsa desem mi ona bu durumu.
Aranızda bir dargınlık mı varKızlar eltimin annesi Kaza geçirdi aradım onu açmadı belki meşguldür dedim üstüne durmadım sonra geri de dönmedi. Ben de eve ziyarete gittim . Eltim ne ayağa kalkıp bana hoşgeldin dedi ne de sarıldı ben neden yaptım bilmiyorum ama ben gittim sarıldım. Şimdi de o ameliyat oldu aramak istemiyorum sizce ariyim mi ? Bir de kv sorarsa desem mi ona bu durumu.
Olsa evine gider miyim ama bazen davranışlarına anlam veremediğim oluyorAranızda bir dargınlık mı var
Olsa da gidilir kaza bu ve aileden biriOlsa evine gider miyim ama bazen davranışlarına anlam veremediğim oluyor
Ben mesaj atardım ya da arayıp kısaca geçmiş olsun der kapatırdım sanırım. En azından mesaj atmak iyi olur. Kv sorarsa falan bir şey söylemezdim ben, mesaj attım, iyileşir umarım der geçerim. Muhabbeti uzatmayın bence.Kızlar eltimin annesi Kaza geçirdi aradım onu açmadı belki meşguldür dedim üstüne durmadım sonra geri de dönmedi. Ben de eve ziyarete gittim . Eltim ne ayağa kalkıp bana hoşgeldin dedi ne de sarıldı ben neden yaptım bilmiyorum ama ben gittim sarıldım. Şimdi de o ameliyat oldu aramak istemiyorum sizce ariyim mi ? Bir de kv sorarsa desem mi ona bu durumu.
Kayinvalideye anlat yanlış düşünmesin. Ara bence insanlık sende kalsın.Kızlar eltimin annesi Kaza geçirdi aradım onu açmadı belki meşguldür dedim üstüne durmadım sonra geri de dönmedi. Ben de eve ziyarete gittim . Eltim ne ayağa kalkıp bana hoşgeldin dedi ne de sarıldı ben neden yaptım bilmiyorum ama ben gittim sarıldım. Şimdi de o ameliyat oldu aramak istemiyorum sizce ariyim mi ? Bir de kv sorarsa desem mi ona bu durumu.
ben de öyle yapıcam galiba yaa.. hiç içimden gelmiyor aramak.Bana hosgeldin demeyen, sarılmayan birini tekrar arayıp sormam.
Size nasıl yaklasıyorsa sizde öyle yaklasın. Cok mu lazım arayıp sormak bos verin.ben de öyle yapıcam galiba yaa.. hiç içimden gelmiyor aramak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?