Aramamam lazim ama zor, fikir lütfen

zipzip

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
2.376
1.363
448
Diğer
Bunaltmisim, biktirmisim ve artik istemiyormus. Aramamam lazim, kendimi nasil oyalayabilirim? Cok zor düsünmemek. :( Siz böyle bi durumda kendinizi nasil oyaladiniz ve onu düsünmemeyi nasil sagladiniz? Lütfen fikir verin lütfeeeen..

Benim arkadaşım bana mesaj atıyordu zırt pırt :27::27: Geçici olarak sevgililik yaptım ona ahaha :9::9::9:

1 hafta :1: sonra barıştılar zaten :27::27: Çünkü bu sefer erkek merak ediyor sanırım niye aramadı ki sormadı ki diye kihkih

Ilk bir kac gün dayanamadim aradim ben aptal gibi. Bide bi kesin konusuyodu bitti gibilerinden bi farklilasiyodu acik kapi birakiyo gibi. Ilk 4-5 gün aradim maalesef, o aramadi. Sonra istemedigini söyleyince tamam öyleyse bitti dedim ve aramadim 5 gün oldu. Hic kolay degil ama aramicam, biterse de bitsin ama kendimi oyalamam lazim.

Öncelikle onun nosunu değiştir olmayan bir tel nosu yaz güya ona mesaj atıyormuşsun gibi hisset ya da bir twitter hesabı aç oradan ona söylemek istediklerini yaz sanki onunla konuşuyormuşsun gibi içini boşalt.

Sonra yeni diziler keşfet çok güzel yabancı diziler var ama aşk dizileri değil korku,gerilim,komedi tarzında şeyler izle.Fazla müzik dinleme insan aşk acısı çekince Elvan Dalton dinlerken bile ağlayabilir.

Komedi-korku türünde kitaplar oku.

Bir çiçek al ya da balık,kuş vs. bir şey ona vakit ayır.

Arkadaşlarınla sürekli buluş,yeni insanlarla tanış yalnız kalmamaya çalış.

Tüm bunların sonucunda en çok bir ayda unutursun.Garanti veririm.

Son düzenleme:
arama . üstüne gittikçe onu uzaklaştırıcaksın . bitir kafandaa . yapılcak birşey yok . at telini bir kenara kız arkaaşlarınla dışarı çık alışveriş yap kuaföre git . ne bileyim yenilen iyi gelir . hepimiz geçtik o yollardan şimdi keşke üzülmeseydim diyorum .

Ilk bir kac gün dayanamadim aradim ben aptal gibi. Bide bi kesin konusuyodu bitti gibilerinden bi farklilasiyodu acik kapi birakiyo gibi. Ilk 4-5 gün aradim maalesef, o aramadi. Sonra istemedigini söyleyince tamam öyleyse bitti dedim ve aramadim 5 gün oldu. Hic kolay degil ama aramicam, biterse de bitsin ama kendimi oyalamam lazim.

Aynı ortamlarda bulunuyor musunuz peki?

Hayir, farkli sehirlerdeyiz.

Unutman daha kolay olabilir o zaman görmediğin için ama facebooktan filan da takip etmemen lazım.
Kesinlikle daha arama sorma gelecekse gelir ki genelde arayıp sormayıp unutunca geliyorlar.Yine de bunu umut etmeden sadece unutmaya odaklan derim. Gelirse ne alaa gelmezse çok da tın yani bu psikolojide olmak lazım :)
Bir de terapi grubumuz diye başlık var oraya gel istersen kızlar çok ilerleme gösterdik diye ümitli konuşuyor ben de katılcm :)

Son düzenleme:
Başka uğraşlar hobiler edin, boş kalmaya düşünmeye vaktin kalmasın..
Ha birde geceleri uyku sorunun varsa "Doğadan Relax" çay iç mışıl mışıl uyu :1:

Bende tamda bu dönemdeyim.Aramamam lazım bütün gün evde kafayı yiyorum.Evde olunca insan daha çok bunalıyo ve kafaya takıyo.Bende deli gibi bigün sabahtan akşama kadar kitap okuyorum yada sabahtan aksama kadar diziydi filmdi ne varsa izliyorum yada facete sürekli oyun oynuyorum sırf beynimi meşgul etmek için.
Çalışmaya başlasamda ilgi odağım değişsin artık.

Bi de böyle olunca insanin icinden bi yere gitmek ya da bisey yapmak ta gelmiyo. Yani ben böyle oluyorum icimden hic bisey yapmak gelmiyo nasil mesgul olurum icimden hic bisey gelmiyosa

ah bebeğim aynı duurm bende de var napsak ne etsek bilmiyoruuumm ben ayrılmadım ama 2 gündr aramıyorum oda beni aramıyo artık hiçbişey düşünemiyorum

ben telefonumu ulasamayacagim bi yere birakiyordum.
okulda, arabada, yada sim kartimi bi arkadasa veriyordum.
face ve msn sifrelerimi bi arkadasa degistirttiriyordum, bana bi süre söyleme diyordum.
kendimi kontrol edemedigim icin, bu sekilde knedi kendime engel koyuyordum arayamamak icin.

Back
X