- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.665
- 248
- 39
- Konu Sahibi likethemovies
Anlamadım seviosanız onunda sevdiğini biliom diosunuz , neden ayrıldınız...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılmayı isteyen taraf ben değildim. Arama sebebim de sesini özlemem sadece. Çünkü barışma ihtimalimiz yok biliyorum.. Özlemek bile istemiyorum artık onu.Ağlayarak ayrılır insanlar normal..
Seviyorlardir az ya da cok her neyse ama ayrı olmak daha uygundur ve bu sinir bozar zor gelir kafa karışıktır.. ortam da gericidir ağlarsin..
Ama kimse sizi zorla ayirmadigina göre onu istemiyorsunuz hayatınızda ve ayrilmissiniz..
Arama isteği gelince sorun kendinize
neden?
Barışacak misiniz?
Pişman misiniz?
Merak mi ediyorsunuz?
Sesini mi duymak istiyorsunuz?
Ne kadar uzgun olduğunu duymak mutluluk mu veriyor?
Duygusalsiniz ayrıldınız konuşmak istiyorsunuz ama ondan başka bu konuyu konuşacak biri mi yok hayatınızda?
Çok seviyorum barisacagim demiyorsaniz aramayın.
Kendinize de ona da kötülük yapmış olursunuz..
Bana güvenmediğini söyleyerek o ayrıldı. Sevmiyo diyemiyorum belki yaşamışsınızdır. Bizim aramız çok iyiyken bi anda oldu her şey. Yeterince sevmiyo diyebilsem de hiç sevmiyo diyemiyorum işte..Anlamadım seviosanız onunda sevdiğini biliom diosunuz , neden ayrıldınız...
Çok basit;telefonun rehberinden,watsapptan,faceden ve kalbinden tamamen silip atacaksın.8 aydır beraber olduğum sevgilimle 6 gün önce ayrıldık. Ben bitirmek istemediğim için iki üç gün aradım konuşmak istedim. Bugün yüz yüze görüştük ağlayarak, severek ayrıldık..
Beni sevdiğini hissediyorum ama asla tekrar beraber olamayacağımızı da biliyorum. Onu artık aramamam kendimi tutmam lazım. Kendime aramayacağım desem de bi anda elimde telefon onu ararken buluyorum kendimi. Lütfen yardım eder misiniz? Nasıl engel olacağım ben bu duruma?
Benim bi kaç ay önce yaptığım bi hata yüzünden. Aklında kurup daha da büyütüyomuş. Unutamadığını söyledi o olayı, bana güvenemediğini. Ayrıldık.Neden Ayrıldınız ki ?
Sildim zaten. Ama aklımda numarasıÇok basit;telefonun rehberinden,watsapptan,faceden ve kalbinden tamamen silip atacaksın.
Benim bi kaç ay önce yaptığım bi hata yüzünden. Aklında kurup daha da büyütüyomuş. Unutamadığını söyledi o olayı, bana güvenemediğini. Ayrıldık.
Bi kaç mesaj önce yazmıştım benim hatamdı. Güvenini sarstım...Neden bitti peki
o hiç hata yapıp senin affettiğin olmadı mı? kolay mı yani.Bi kaç mesaj önce yazmıştım benim hatamdı. Güvenini sarstım...
Yapmadı yapsaydı da affederdim. Ben seven taraf oldum sanırım benim için zor oldu onun için kolay.o hiç hata yapıp senin affettiğin olmadı mı? kolay mı yani.
yani bilmiyorum ama erkekler genelde pesinden kosturan kizlari tercih ediyo malesef. cunku insanoglu kendisini seven degersiz oluyo. kendini cekmeyi hic denedin mi 1 hafta falan arayip sordu muYapmadı yapsaydı da affederdim. Ben seven taraf oldum sanırım benim için zor oldu onun için kolay.
Denemedim en fazla 3 gün sessiz kalabildim. Ama artık aramam. Geri çekmek amaçlı değil de arayamam yani. Bekleyeceğim.yani bilmiyorum ama erkekler genelde pesinden kosturan kizlari tercih ediyo malesef. cunku insanoglu kendisini seven degersiz oluyo. kendini cekmeyi hic denedin mi 1 hafta falan arayip sordu mu