Aramayan nişanlımın ailesinin favlaması

Aradığınız sözü sorgu kutusuna yazdıktan sonra Ara düğmesini tıklayın.
Aramaya başlamadan önce lütfen uyarıları okuyun.

ç ğ ı ö ş ü â î û

favlamak sözü bulunamadı.
26 Eylül 2006 tarihinden itibaren 337.860.115 kez söz arandı
Türkçe'si yok favlamak kelimesinin???
TDK sözlüğünden araştırdım.
:D :D :D
Ne olur anadilinize azıcık saygınız olsun ya, şaka bir yana da... Takip etti, beğendi vs. demek zor değil.
Bu arada sorun ayrılığı benimseyen tek kişinin konu sahibi olması. Ne nişanlısı ne de onun ailesi zerre umursamamışlar durumu. :kahve: Herkes olağan yaşamına devam ediyor, tek takan ve de bilenen konu sahibi. Eh tabi sinir bozucu olması normal.

keşke dalga geçseydim. biz attık, onlar atmamış. atmadıkları içn arayıp düzeltmelerini bekliyoruz onu da yapmıyolar. konuşucam bitiricem artık
Ben de bunu anlamıyorum. Sen attın, o atmadı diye bir şey mi var? Nişan ya bozulur, ya bozulmaz. Düzeltecek bir şey yok. Ara adamı, nişanı bozdum de. bitti.

annesi nadiren arıyodu. genelde ben her hafta arıyodum. ama ailemi doğru dürüst aramadılar. zaten işler bundan patladı. 1.5 sene boyunca oyaladılar. salonu ha tuttul ha tutucaz yok vazgeçtik yok bilmem ney. meğer ertelemek istiyolarmış. halbuki istemeye gelmeden önce uzatılmıcak diye söz verilmişti. ben şimdi ailemi ezip arayamam. aileme saygısızlk edildi. onların arayıp düzeltmeleri gerekiyo. düzeltmiceklerse de paylaşımları beğenmeseler iki taraf da ciddi dursa yoluna giricek
Iyi de siz nisani attik ayrildik diyorsun bi yorumda
Bir yorumda nisanlimla gorusuyoruz diyorsun.
Bence sen ayrildin mi birlikte misin onu bi anlat
Nisani belli sebeplerden dolayi atip sonra ilgisiz ailenin ilgi gosterecegini arayip soracagini saniyorsan yaniliyorsun.

Nisanlinda oyke boyle evlenir senle de sen o aileyle ne yaparsin evlendikten sonra onu bilemem.

Valla kalbini dinle ama mantiginida cope atma derim

:KK70: :KK70: :KK70:
Ne olur anadilinize azıcık saygınız olsun ya, şaka bir yana da... Takip etti, beğendi vs. demek zor değil.
Bu arada sorun ayrılığı benimseyen tek kişinin konu sahibi olması. Ne nişanlısı ne de onun ailesi zerre umursamamışlar durumu. :kahve: Herkes olağan yaşamına devam ediyor, tek takan ve de bilenen konu sahibi. Eh tabi sinir bozucu olması normal.
Hayir ayriligi benimsedini sanmiyorum e gorusuyor mus ve halen nisanlim da nisanlim diyor

sorun tamamen burda aslında. nişanı attık ama karşı taraf bitirmek istemiyo ama bunu da burunlarından kıl aldırmadan yapmaya çalışıyolar
Madem o kadar havalara girmişler siz bitirin.hepsini engelleyin eski nişanlı ile de konuşmaya son verin olsun bitsin.Önemli olan sizin ne istediğiniz kimsenin nazını çekmeyin.

annesi nadiren arıyodu. genelde ben her hafta arıyodum. ama ailemi doğru dürüst aramadılar. zaten işler bundan patladı. 1.5 sene boyunca oyaladılar. salonu ha tuttul ha tutucaz yok vazgeçtik yok bilmem ney. meğer ertelemek istiyolarmış. halbuki istemeye gelmeden önce uzatılmıcak diye söz verilmişti. ben şimdi ailemi ezip arayamam. aileme saygısızlk edildi. onların arayıp düzeltmeleri gerekiyo. düzeltmiceklerse de paylaşımları beğenmeseler iki taraf da ciddi dursa yoluna giricek
Eğer öyle bir de oyalama mevzusu varsa oohoo olmaz o iş. Bence çıkart hepsini hayatından. Hem seviyoruz kızımızı hemde düğün yapmıyoruz olur muymuş öyle şey... :sinirli:

Eğer öyle bir de oyalama mevzusu varsa oohoo olmaz o iş. Bence çıkart hepsini hayatından. Hem seviyoruz kızımızı hemde düğün yapmıyoruz olur muymuş öyle şey... :sinirli:

işte, yani geçmişide sıkıntılı nişanlılığımın. hala bişi yapmamaları da asabımı bozuyo bu yüzden. haklısınız

yo aksine 1.5 senedir nişanlıyım bi kere bile ayrılık kelimesini ağzıma almamıştım. hep o alır. ben yapmazdm. ilk defa bitirdim. bu yüzden de ciddiyetimi anlayıp geri döndü ama şimdi de gereklerini yapmıyo ailesi

Gereken ne "favlamamaları" mı? Yahu çok kolay yani ya net değilsiniz ya da blöf çekiyorsunuz adama. Ayrılmak isteyen net bir şekilde ayrılır, her yerden de iletişimini keser, illa muhatap olması gerekiyorsa da kendi muhatap olmaz aile büyüklerinden birini araya sokar yani. Çok çocuksu bu tavırlar, yok beni ekledi yok favladı, ne gerek var?

Eski konulara baktım. Son iki hafta içinde kaç kere ayrıldınız barıştınız. Çocuk oyuncağı mı bu? Yanlış anlama kötülüğün için söylemiyorum ama karşı taraf tabi ki de ciddiye almaz. Gerçekten ayrıldıysan annen veya baban alır bohçaları altınları gidip evlerine bırakır. Helalleşirler. Olmadı kısmet değilmiş dersiniz her iki taraf da önüne bakar. Sen de o şahsı engellersin. Konuşmazsın. Öylelikle biter gider. Onları çağırmak, gelin eşyalarınızı alın demek tekrar görüşmeye konuşmaya davet etmek demek.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 34
  • image.webp
    image.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 51
  • image.webp
    image.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 58
  • image.webp
    image.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 45
  • image.webp
    image.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 39
  • image.webp
    image.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 37
durum aynen bu, nişanlım geri gelmeseydi hiç sorun değildi. bitmişti. o geldi, ailesi oralı değil
Eh umduğunuz özür konuşmasını bulamadığınız için bunu beklemekten vazgeçin o halde.
Adamı seviyorsanız ayrılmayın. Yani tabi, nişan attıracak kadar ne yaptı bu adam, sebebi ne buna göre değişir. Ben olsam nişan atacak kadar büyük hatalar yapan birini kocam yapmam.

ben ailesini aşıp gelmesini bekledim. çünkü bu sene evlenmemize engel oluyolar geçen sene oldukları gibi. seneye de yapacakları garanti değil. tamam ailesini aştı geldi, tam herşeyi yoluna koyucaz bu sefer hala nişanlım erteleme konusunda diretiyo. napıcaz bu durumları diyo aileler görüşsün diyorum tamam diyo ama ailesi aramıyo. ben artık iradeli olup kesin bi duruş sergilemeliyim. gerçekten aptalca hareket ediyorum ama sevgim var ondan kaynaklı. kaç gündür hepinizin asabını bozdum kusuruma bakmayın
saglıklı düşünemiyorsun.
bu ilişkide madem bu kadar git gelli ara verin zaten. görüşmeyin. herkes kabunguna cekilsin. düşünün taşının.
hem aileini ezip gelsin demişsin - gelmiş de .ama bu seferf de ailen arasın demişsin. olmamış güzelim olmamış.
az uzaklaşın birbirinizden. toparlanın. fikirleirniz iyice yerine otursun.

Ciddiye almıyorlar diyorsun da, ciddiye alınacak gibi değilsin ki. Ondandır. Çelişkilerle dolusun. Burada biz bile nişanlı mısın değil misin anlamadık. Ne istediğin, ne yaptığın belli değil. Bir ağırlığın, bir sözün yok. Millet seni çocuk yerine koymuş, saymıyor. Sosyal medyadan dalgasına bakıyorlar. Önce net olacaksın, sonra ciddi olacaksın. Bunun yolu bu. Ben nişanı attım da, o atmadı da, beni aramadılar da... Bu zırvalıklarla bir yere varamazsın.

Eski konulara baktım. Son iki hafta içinde kaç kere ayrıldınız barıştınız. Çocuk oyuncağı mı bu? Yanlış anlama kötülüğün için söylemiyorum ama karşı taraf tabi ki de ciddiye almaz. Gerçekten ayrıldıysan annen veya baban alır bohçaları altınları gidip evlerine bırakır. Helalleşirler. Olmadı kısmet değilmiş dersiniz her iki taraf da önüne bakar. Sen de o şahsı engellersin. Konuşmazsın. Öylelikle biter gider. Onları çağırmak, gelin eşyalarınızı alın demek tekrar görüşmeye konuşmaya davet etmek demek.

bu konuda haklısınız, amcam aracı olmuştu gelip benden alın kızımız takıları bana bırakıcak demişti. ama biz götürüp bıraksaydın anca o zaman anlarlardı, haklısınız. ben gönlüme hakim olamıyorum sanırım

Daha pazartesi günü Ailem nişanı atacak dedin sonra o kadar ben dahil herkes yazdı, çizdi ...
Sizde kesin kararlıydınız geleceğinizin pek umut vadetmediğini eski/yeni nişanlınızla...
Ve şuanda hala ailesi paylaşımları favlıyor (beğeniyor) diyorsunuz... Eee bittiyse niye ekliler sosyal paylaşım alanlarında "AİLENİZ NİŞANI ATTI" madem oradan da "AİLENİZ ENGELLESİN".. nişanlınız ailesi zaten sorumsuz ilginç insanlar... ve hala ısrar ederek ne olduk biz demek normal mi =?
Bitmesini istemiyorsan da herşeye katlanıp sonu ne getirir diyip umursamadan evleneceksin.
Böyle gel gitlerle çok yıpranırsın ...

Eh umduğunuz özür konuşmasını bulamadığınız için bunu beklemekten vazgeçin o halde.
Adamı seviyorsanız ayrılmayın. Yani tabi, nişan attıracak kadar ne yaptı bu adam, sebebi ne buna göre değişir. Ben olsam nişan atacak kadar büyük hatalar yapan birini kocam yapmam.

1.5 senedir ailesi oyalıyo bizi. bu 2. erteletmeleri olacak. şatafatlı bi düğün istiyolar. ama durumları yok. alacakları gelecek de o düğün yapılacak. seneye olacağı bile belli değil. e biz kendimiz nişanlımla borca girelim yapalım dedik. tuttuğumuz salona burun kıvırdılar. nişanlımı ikna ettiler beklemesi için. normalde 1.5 yıldır yanımdaydı nişanlım, gerekirse alır seni giderim ailem rezil olduğuyla kalsın diyodu. çünkü umursamıyolar hiçbişeyi. son bi iki aydır ailesinin yanına geçip beni oyalamaya kalktı. şimdi ailesinden taraf. maddi sıkıntı çekmek istemiyomuş. ailesi de herşey iyi olsun istiyomuş o yüzden bekleyin diyolar ama bunu araya bi sürü tartışma girdikten sonra söylediler. açık açık konuşmak yerine salonu bugün tutucaz, yarın tutucaz diye diye oyaladılar

saglıklı düşünemiyorsun.
bu ilişkide madem bu kadar git gelli ara verin zaten. görüşmeyin. herkes kabunguna cekilsin. düşünün taşının.
hem aileini ezip gelsin demişsin - gelmiş de .ama bu seferf de ailen arasın demişsin. olmamış güzelim olmamış.
az uzaklaşın birbirinizden. toparlanın. fikirleirniz iyice yerine otursun.

farkındayım sağlıklı bişey yapmadığımı o nedenle yardım istiyorum sürekli konu açıp, hata yapmaktan korkuyorum.... teşekkür ederim yardımınız için.

Daha pazartesi günü Ailem nişanı atacak dedin sonra o kadar ben dahil herkes yazdı, çizdi ...
Sizde kesin kararlıydınız geleceğinizin pek umut vadetmediğini eski/yeni nişanlınızla...
Ve şuanda hala ailesi paylaşımları favlıyor (beğeniyor) diyorsunuz... Eee bittiyse niye ekliler sosyal paylaşım alanlarında "AİLENİZ NİŞANI ATTI" madem oradan da "AİLENİZ ENGELLESİN".. nişanlınız ailesi zaten sorumsuz ilginç insanlar... ve hala ısrar ederek ne olduk biz demek normal mi =?
Bitmesini istemiyorsan da herşeye katlanıp sonu ne getirir diyip umursamadan evleneceksin.
Böyle gel gitlerle çok yıpranırsın ...

haklısınız, çok yıprandım ve normalde bu kadar aptalca davranan biri değilm, yolunda gitmeyen çok görüşmeyi çat diye kestim attım bunu atamıyorum. ama artık ciddi bi duruş sergilememin zamanı geldi sanrım

Back
X