Aramayan nişanlımın ailesinin favlaması

haklısınız, çok yıprandım ve normalde bu kadar aptalca davranan biri değilm, yolunda gitmeyen çok görüşmeyi çat diye kestim attım bunu atamıyorum. ama artık ciddi bi duruş sergilememin zamanı geldi sanrım

Zamanı geçti bile...

farkındayım sağlıklı bişey yapmadığımı o nedenle yardım istiyorum sürekli konu açıp, hata yapmaktan korkuyorum.... teşekkür ederim yardımınız için.
hatayı engellemek için geri cekilip - biraz durarak yapmalısınız. ililşkinizi maymuna cevirmeyin lütfen..
az sakin

yahu çoğu erkek geri gelir iş icraatta sizinki zaten 1,5 yılda bişey yapamamış siz sürekli ailesinden birşeyler bekliyorsunuz ama burda sorunlu olan nişanlınız, nişanlı olduğunuz halde 1,5 yılda bir birikim yapamamış ,ailede oğluna güvenmiyor allah aşkına kuzum siz ne istiyorsunuz kaç yaşındasınız siz

yahu çoğu erkek geri gelir iş icraatta sizinki zaten 1,5 yılda bişey yapamamış siz sürekli ailesinden birşeyler bekliyorsunuz ama burda sorunlu olan nişanlınız, nişanlı olduğunuz halde 1,5 yılda bir birikim yapamamış ,ailede oğluna güvenmiyor allah aşkına kuzum siz ne istiyorsunuz kaç yaşındasınız siz

26 yaşındayım, ailesinden beklentim yoktu, nişanlımla herşeyimizi kendimiz yapacaktık ailesi baskın çıktı. bitiryolar böyle böyle işte

Nişan attığımızda eşyalar hangi adrese gidecek diye mesajlaşmak dışında kimse kimseyle konuşmadı zaten ben ilk gün ailesinden herkesi sosyal hesaplarından silmiştim arkadaşlarım da hemen fotolarımızı kaldırmıştı sizde kendinizi arada birakmayın çok zor durum ama arada kalmaktan çok daha iyidir.

Favlamak ne ki?
Nişanı atmıssınız nedenn arayıp sorsunlar
Millet evlilik bitiriyor arayan soran yok

Konuştuk, ailesi arayacakmış bu akşam. Hala erteleme konusunda ailesi geri adım atmıyomuş. Ararlarsa da aynı olacakmış. Benimle karar alamıyosun dedim. Kendi ayaklarının üzerinde duramıyosun ailene bağımlısın dedim. Helalleştik bitirdik. Seve seve bitti.

Favlamak ne demekmiş öğrenebilen oldumu?

ya bu twitter insta face yeminederim hayatimizin tam orta yerine kocaman etti.
yani simdi konu sahibinin annesinin twitteri var demek ki karsi tarafinda var. dunur kavgalari twitterdan mevlana sozleri paylasarak laf sokarak yapilacak. bir soze bakarim soz mu diye bir soyleyene bakarim adammi diye...
nisan nisan dedigin nedir gulum ben seni favlamayi sevmisim...
:KK48:Oturduğu yerden akrabalik oynamaca.Amaa,ne olursan ol gene gel,paylaşılmadan ollmazz bu iş:KK12:

Yalvarmalarina gerek yok ama nisanlimla konustuk aileleri bi araya getiricez dedik. Dememisim gibi bulusalimmi filan diyo. Diyorum durumu duzeltmemiz lazim. Tamam diyo ama ailesinden yine ses seda yok.
Nisani atan siz tekrar bir araya gelmek isteyen siz.nisani nasil attiniz. Yuzugu atmadiniz mi. Bohcayi vermediniz mi? Bu nedir ergen sevgililerin ayrilip barismasi gibi. Ailenizi bari esine dostuna karsi utandirmayin. Bir karar veriyorsaniz arkasinda durun

Arkadaş favlamak derken türkçemizi katlediyor. ingilizce parçalıyorlar işte. Gelecel nesil hızla kelimeleri katlediyorun örneği. Türkçeyle ingilizceyi karıştırıp)(favorite) kelimesini hem ingilizceyi hem türkçeyi katlediyorlar :)
Lol diye bir lafta var sesli gülmekmiş :) bakalım daha neler duycaz.

Arkadaş favlamak derken türkçemizi katlediyor. ingilizce parçalıyorlar işte. Gelecel nesil hızla kelimeleri katlediyorun örneği. Türkçeyle ingilizceyi karıştırıp)(favorite) kelimesini hem ingilizceyi hem türkçeyi katlediyorlar :)
Lol diye bir lafta var sesli gülmekmiş :) bakalım daha neler duycaz.
Hay Allah razı olsun:KK60:gece önüme çıksa korkardım"Lol",öğrendim sayende:KK5:

ben ailesini aşıp gelmesini bekledim. çünkü bu sene evlenmemize engel oluyolar geçen sene oldukları gibi. seneye de yapacakları garanti değil. tamam ailesini aştı geldi, tam herşeyi yoluna koyucaz bu sefer hala nişanlım erteleme konusunda diretiyo. napıcaz bu durumları diyo aileler görüşsün diyorum tamam diyo ama ailesi aramıyo. ben artık iradeli olup kesin bi duruş sergilemeliyim. gerçekten aptalca hareket ediyorum ama sevgim var ondan kaynaklı. kaç gündür hepinizin asabını bozdum kusuruma bakmayın
Yani ortada evlenmeye pek bi merakli gelin ve dugunu ertelemek isteyen bir damat ailesi var. Yani beni alin beni bu sene illa alin demek sizin gururunuzu incitmiyor mu. Baktiniz kokusu cikacak kadar uzuyor birakin gitsin. Ayrica ilk sizde duydum nisani bir taraf atip diger taraf atmayinca bitmiyor mu bu is. Kiz tarafi atmissa nisani erkek tarafi bitti demeden bitmiyor mu? Blöf yapmak istemissiniz ama olmamis bu

yalvarmasınlar. sadece nişan boyunca yaapmadıklarını yapsınlar istiyorum baştan beri hiçbir sorumluluklarını yerine getirmediler. ayrıldık dalga geçer gibi sosyal medyadan beğeni atıyorlar
Ayrildiniz madem sosyal medya hesaplarinizdan neden silmediniz? Rahatsiz oldugunuz seye bak. Aramiyorlar ama paylasimlari begeniyorlar. Madem bastan beri ustlerine duseni yapmadilar neden zorluyorsun. Istenmiyorsun belki de. Dugun yapmaya da yanasmiyorlar. Bu iliskiyi ilginc hale sokan sizsiniz bence. Ben sikayet edilecek birsey goremedim. Atmissiniz nisani bitmis gitmis. Hem ailesi ile hem nisanlin ile gorusmeyi kes. Bohcayi da postayla gonder sosyal medyadan hepsini sil. Ama siz bunu istemiyorsunuz anlasilan. Ailesi de nisanlim da pesimden kossun diyorsunuz. Nitekim nisanliniz kosuyor ama ailesi kosmuyor. Su an tek sorun bu sizin icin degil mi?

Back
X