Aramıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalnizasli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yalnizasli

Ziyaretçi
Ya kızlar canım o kadar sıkkın ki anlatamam Beyfendiyle 17 gündür ayrıyız ve bu 17 gün içinde bana yapmadığını bırakmadığı halde yinede barışmak için adım attım kendilerine. Çağrı attım bugün aramadı bende msj attım kusura bakma adım atanda suç diye. Hemen aradı. Konuştuk epey. Sonra bana beni akşam aramayı teklif etti. Kendisi benim bildiğim kadarıyla normalde 8 de işten çıkıyor ama bu ayrı olduğumuz süre içerisinde bir kere daha böyle görüştük o zamanda bana 8.5 çıktım işten dedi ve beni 21. 35 de aradı. Bu saat oldu aramadı hala. Dalga mı geçti yani benimle? Çok sinirliyim şuan. Aramazsa ne yapmalıyım. Nasıl davranmalıyım

Çok ciddi bir konudan dolayı tartışdıyan ve haklı olduğuna da inanıyorsan bırak o adım atsın arasn

Buluşun yüz yüze konuşun, bu tip şeyler telefonda konuşulmaz ki.. Umarım internetten tanıştığın biri değildi bu kişi, yazdıklarından sanki öyleymiş gibi birşeyler sezdim..

yok ya tek paranoyak ben degilim belkide...canım aramazsa aramasın allah askına..beyefendinin keyfi ne vakit gelirse o zaman arasın..sen yapıcagını yapmıssın artık..top onda bekleeeee..beklerkende kendini harap etmee

19 yaşındayım ve siteye bu msjı attıktan 5 dk sonra aradı beyfendi. Ve evet ne yazıkki internetten tanıştığım biri ama yüz yüze görüşmüşlüğümüz var. Aradı konuştuk aynı eskisi gibiydik şakalaşmalarımız konuşmalarımız herşey aynıydı sanki arada kötü bişey geçmemiş gibiydi ve arkadaşlar abim bana 2 gündür aşkta gurur olmaz eğer seviyosan sen adım at nolucak bakalım dedi ve bende o adımı attım. Dün 1 saat konuştuktan sonra barışmak isteyip istemediğini sordum kısık ve üzgün bi sesle hyr dedi bende normal bişeyden bahsetmişiz gibi hiç oralı olmadım ama içim gitti. Annesini aradığım için bu ayrı olduğumuz dönemde bana gerçekte sevindiğini belli etmişti ama dünde o soruyu sorduktan sonra annem böle şeylerde çok çekingen dedi bende haliyle alındım ve bir daha aramıcamı söledim. Özür diledi yanlış anladığım için ve tlfnu kapatmadan önce bana şöyle bir teklif yaptı. Sigara bile birden bırakılamıyor arada sırada böyle konuşalım bana çok iyi geldi dedi ve devamında şu örneği verdi. Diyelim çok iyi bir arkadaşın var ama aklın hala bende ve beni seviyosun o zaman dahamı iyi olur gibisinden laflar etti ayrılığa alışamamış ama benimde aklıma başkası var demekki diye geldi ve onada söledim böyle yaparak ona ihanet edersin dedim ve tek seferde unutalım dedim. Önce yok dedi ama sonra sinirden kabul etti. Çok üzgünüm arkadaşlar

bence canını sıkmana değecek bi insan değil canım
onun da dediği gibi seven insan gurur yapmaz arar
ama hani o nerde,niye aramıyo?
boşver..

ay yok aramadı yok aradı dalgamı geçti
kızlar bu erkeklerın bu kadar üstüne düşmeyin bence
ne kadar düşersenız okadar sımarıyorlar
bırak hiç arama
o seni arasın
isteyen arar konusur sevdiğnini peşnden koşar
icraat yoksa yolla

Adam sizinle sevgili olmak istemiyor.
Siz onu seviyorsunuz ya,bu durum onun hoşuna gidiyor,arada sırada görüşelim bana iyi geliyor demesi egoları tatmin oluyor da o yüzden.
Bırakın,muhattap olmayın birdaha.
Aklında kim varsa ona gitsin.
Boşuna sizin hayatınızada engel olmasın.

Öyle yaptım arkadaşlar zaten ama hani burada hep okuyoruz ya eski sevgilisiyle görüşmüş etmiş diye konuları bir an bir başkasının olduğunu ve bana o yüzden bunu söylediğini düşününce en azından arada bir böyle görüşelim demesi o kızı yaralar öğrenirse çok üzülür diye düşündüm. Aynı olay benim başıma gelse çok yıkılırım ama tabi kesin bişeyde yok başkasının olduğuna dair ben yalnızca önlemimi aldım.

evet cnm değmez ve allahtan evli değilim geride dönemezdim evime

annesını aradın dıye ıstemıyor mu artık senı?!!
belkı co k üstüne vardın

Arkadaşım üzülecek birşey yok.. İnternetten medet umma. Adam akıllı biri zaten internette vakit geçirip, tanımadığı biriyle işi ciddiye dökmez. Kanımca bu kişi senin ilk sevgilin. Ondan ne yapacağınıda bilemiyorsun ve gereğinden fazla hep başlanıyorsun hemde değer veriyorsun diye düşünüyorum. Her sitede kız bulup gönül eğlendiriyim diye bekleyen binlerce kişi var, eğitimsiz, belirli bir çizgisi olmayan kişiler. Öyleki senin ne hissettiğin, ne yaptığın, ne düşündüğün umurlarında bile değil. Aynı anda kimbilir kaç kişiyi idare ediyorlar. Sevgilinin yazdıklarından da böyle biri olduğunu düşünüyorum.

Sevgilinin olması bir zorunluluk değil ama öyle bir baskı oluşturuluyor ki. Özellikle kızlar arasındaki entrikalar, birbirlerini kıskandırma çabaları, çekememeler vs.. bir sevgili olması bir mecburiyetmiş gibi lanse ediliyor. Arkadaşların sana sevgilimle şunu bunu yaptık, bana şunu unu aldı, birlikte çok mutluyuz gibi şeylerle sevgilisi olmayan arkadaşlarına da gönderme yapıyor. Pisikolojik olarak bunlar bilinç altında birikiyor ve bir sevgili ihtiyacı olarak şekilleniyor.

Daha yaşın genç. Hayatında uzun bir ömür var. Sana demiyorum ki hep doğru kişiyi bekle. Çünkü başlangıçta sana herkes doğru kişi gelecektir. Sana bir kaç güzel söz söylemesi bir kaç. demet çiçek alması, önemli günleri hatırlaması sende onun doğru kişi olduğu izlenimi uyandıracaktır, ama zamanla bunun böyle olmadığını anlayacaksın..

Bence biraz utangaç birisin bu yüzden bir sevgili için internete yöneldin. Bu yanlış değil kimine göre kimine görede doğru değil. Senden isteğim sadece düşünmen, hayatta senin için önem teşkil eden şeyler, geçmişte önem teşkil eden şeyler. Ardından bir karşılaştırma.. Geçmişte senin için önemli olan şeyler şuan ne kadar önem taşıyor senin için? Çoğu şey hiç anlam taşımıyordur eminim ki.. Ondan demek istediğim şuan önemsediğin şeylerde gelecekte anlamsızlaşacak. Yaşın ilerledikçe ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın.

Ben de onun için ilktim ablacım Beni üzen ya da yıkan şey onunla ayrılmış olmamız ya dagerçek yüzünü görmüş olmam değil. Bütün bir askerlik boyunca onunla ilgilenip her derdine koşmuşken, onun bir anda hemde hiç düşünmeden bana sırt çevirmiş olması. Bu çok üğzüyo beni ve sanırım daha atlatamadım bu üzüntüyü. Sevgilim olması için bi zorunluluk yok ki zaten şu aşamada bende başka birisini istemiyorum eğitimimi tamamlıcam çünkü.

Takma kafana neler yaşayacaksın daha neler neler. sengözlerimebaksanab

canım insanlar yıllarca tanıdıgı erkege güvenemiyorki netten tanıdıgı erkege güven olsun.daha 19 yasındasın ve bu yasadıgın ask degil sadece heyecan.unutacaksın kısa süre sonra ama sakın arama,ararsada cevap verme.unutmana engel olacak davranıslarda bulunma.üzme kendini tatlım

20:00 da işten çıktı 20:30 da bi kere işten çıktı 21.35 de aradı bu ne ya canım benim hiçbir erkek demiyorum hiçbir insan bu kadar gözetim altında takip edilmeyi üstüne düşülmesini sevmez saati aramasını filan boşver ne üstüne düşüyosun bu kadar neden önemsiyorsun hayatını bi erkeğin her anını düşünerek ne yatığını merak ederek ve hesaplayarak geçirmek çok anlamsız bırak peşinde koşulan sen ol aramazsa aramasın yol ver gitsin aaaaaaa lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…