Y
yalnizasli
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yalnizasli
-
19 yaşındayım ve siteye bu msjı attıktan 5 dk sonra aradı beyfendi. Ve evet ne yazıkki internetten tanıştığım biri ama yüz yüze görüşmüşlüğümüz var. Aradı konuştuk aynı eskisi gibiydik şakalaşmalarımız konuşmalarımız herşey aynıydı sanki arada kötü bişey geçmemiş gibiydi ve arkadaşlar abim bana 2 gündür aşkta gurur olmaz eğer seviyosan sen adım at nolucak bakalım dedi ve bende o adımı attım. Dün 1 saat konuştuktan sonra barışmak isteyip istemediğini sordum kısık ve üzgün bi sesle hyr dedi bende normal bişeyden bahsetmişiz gibi hiç oralı olmadım ama içim gitti. Annesini aradığım için bu ayrı olduğumuz dönemde bana gerçekte sevindiğini belli etmişti ama dünde o soruyu sorduktan sonra annem böle şeylerde çok çekingen dedi bende haliyle alındım ve bir daha aramıcamı söledim. Özür diledi yanlış anladığım için ve tlfnu kapatmadan önce bana şöyle bir teklif yaptı. Sigara bile birden bırakılamıyor arada sırada böyle konuşalım bana çok iyi geldi dedi ve devamında şu örneği verdi. Diyelim çok iyi bir arkadaşın var ama aklın hala bende ve beni seviyosun o zaman dahamı iyi olur gibisinden laflar etti ayrılığa alışamamış ama benimde aklıma başkası var demekki diye geldi ve onada söledim böyle yaparak ona ihanet edersin dedim ve tek seferde unutalım dedim. Önce yok dedi ama sonra sinirden kabul etti. Çok üzgünüm arkadaşlar
Ben de onun için ilktim ablacımBeni üzen ya da yıkan şey onunla ayrılmış olmamız ya dagerçek yüzünü görmüş olmam değil. Bütün bir askerlik boyunca onunla ilgilenip her derdine koşmuşken, onun bir anda hemde hiç düşünmeden bana sırt çevirmiş olması. Bu çok üğzüyo beni ve sanırım daha atlatamadım bu üzüntüyü. Sevgilim olması için bi zorunluluk yok ki zaten şu aşamada bende başka birisini istemiyorum eğitimimi tamamlıcam çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?