• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramiz bozuluyor sanki

meral asya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
29
11
3
32
Meraba arkadaşlar ben çalışan biriyim nisanlimda oyle ama son zamanlarda nisanlim calismamı istemiyor ihtiyacım var diye çalıştığımi biliyor para yok pul yok evde ne diye oturucam k ama erkeklerin Çocuklukta olduğu bi isim var bi dede var her gün sabah Gelir oturur is yerinde benimle berber sohbet ederz ama nisanlim bu durumdan çok şikayetci hergün ne diye geliyor diyor ben de nasil gelme diyim k yaşlı başlı adam yani hergün aynı şeyleri konusmaktan çok sıkıldım artık çok üstüme düşüyor ama bu şekilde yapınca bunalıyorum onu da uzmek istemiyorm artık nasil ypm

Nisanlin da olsa sana karismasini gerektirecek bir durum yok
Yetiskin bir kadinsin, calisip calismamak senin kararin ona mi soracaksin? Ezdirme kendini, bir daha konuyu benim calismama getireceksen ayrilalim de
Erkekler de ayri bir mal
Arkadas calisan kadin istemiyorsan ev kizi bul bir tane onunla nisanlan ya , begen nisanlan evlen sonra degistirmeye calis bu ne saygisizlik?

çalışmaya devam et tabi ki. ihtiyacın olsun olmasın, işten çıkma sizin kararınız olsun.

amcanın her gün ne işi var ki orada... kahvehane felan mı sanıyor ki

Eğer yazdığınız klavyede ş harfi var ise ki var, şikayetçi derken kullanmışsın da niye işim var yazarken isim diye yazmışsın.Harfleri de tam yazsaydın araya da bir kaç nokta iyi olurdu.Anlaşılırdı.Çocuklukta olan ne? Oof of bugün imla damarım fena kabardı.

Konuna gelince değil nişanlın, eşinin bile işine karışmasına izin verirsen hayat geçmez bilesin.Zehir olur ve seni hep burada dert yanarken okuruz.

Sakın işini bırakma sen istemediğin sürece. Evlensen bile bırakma.

Eğer yazdığınız klavyede ş harfi var ise ki var, şikayetçi derken kullanmışsın da niye işim var yazarken isim diye yazmışsın.Harfleri de tam yazsaydın araya da bir kaç nokta iyi olurdu.Anlaşılırdı.Çocuklukta olan ne? Oof of bugün imla damarım fena kabardı.

Konuna gelince değil nişanlın, eşinin bile işine karışmasına izin verirsen hayat geçmez bilesin.Zehir olur ve seni hep burada dert yanarken okuruz.

Birkaç bitişik yazılır.

Ayrılırsanız nişanlınız mı bakacakmış size ? Öyle saçma şey olmaz elbette çalışacaksınız, babanız yaşındaki amcanın size ne zararı var ?

Back
X