Aramiz da yabanci beylerle evli- nisanli olanlar var mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nida
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba,romayi pek bilmiyorum ama genelleme yapmak yanlis olur diye dusunuyorum ama burdaki insanlar turkiyeye gore cok daha rahat oldugu icin boyle bi sorun olmaz die dusunuyorum.kultur acisindan ise bi arkadasim sardunya adasina gitmis ordakiler cok soguktu demisti ben venedikteyim burdakiler bana gore sicak kanlilar yani o konuda da genelleme yapamiyorum :D bi kisi sicak davranir diger kisi soguk ne biliyim zor bi soru yasamak lazim (benim arkadaslik konusunda hic sorunum olmadi ) herkes isinde gucunde,korkmaniza gerek yok bi ingiltere kadar soguk resmi davranista buluncaklarini sanmiyorum (= bi de romada bir suru turk var ve yardimci olurlar sosyal aglardan gruplara katilirsaniz aktif olarak her sorununuzda en kisa surede yanit gelir.benim yasadigim yerde bi tane turk arkadasim var (= yani cok kapsamli sorular kusura bakma burdan uzun uzun yazamiyorum ama korkmana gerek yok,ama her halukarda dikkati elden birakmamak lazim,herkese guvenmemek lazim diye dusunuyorum (=

sicak ülkenin sıcak insanları olur diyorsunuz aslında genelleme yapmak yanlış olur dediğiniz gibi her yerin iyisi de kötüsü de var ama koskoca ve bilmediğim bir ülkede bir süre yalnız kalacak olmaz benim gözümü korkutmuştu, dillerini de yeni öğrenmeye başladım, umarım o konuda da alışırım çabucak, acil bir sosyal medya hesabı edinmem gerektiğini de buradan anlıyorum ve teşekkür ediyorum ilginiz için :)

bu arada italyan erkeklerinin çok iyi bir eş olduğunu duymuştum, şanslısınız :37: :)

sicak ülkenin sıcak insanları olur diyorsunuz aslında genelleme yapmak yanlış olur dediğiniz gibi her yerin iyisi de kötüsü de var ama koskoca ve bilmediğim bir ülkede bir süre yalnız kalacak olmaz benim gözümü korkutmuştu, dillerini de yeni öğrenmeye başladım, umarım o konuda da alışırım çabucak, acil bir sosyal medya hesabı edinmem gerektiğini de buradan anlıyorum ve teşekkür ediyorum ilginiz için :)

bu arada italyan erkeklerinin çok iyi bir eş olduğunu duymuştum, şanslısınız :37: :)

Dil konusunda ben cok zorlandim umarim siz cabucak ogrenirsiniz :) sosyaledya hesabi cidden cok ise yariyo bu konuda soyle bi ornek veriyim : bi arkadas sizin gibi bi sureliine milanoya gelicekti ve her konuda sorular sordu alisveris,ev esyasi,nerden ev tutulur,acil servise gitmesi gerektiginde ne yapmasi gerektigi vs vs bi suru soru vardi farkli zamanlarda ve herkes elinden geldgince yardimci oldu yanina gidebilen arkadaslar gitmis ve yardim etmis falan.yani aile gibi herkes bi sekilde yardim etti ya da fikir verdi.ondan sosyalmedya hesabi baya isine yarar diye dusunuyorum :) dayanisma cok fazla var.buarada evet es konusunda cok sansliyim nazar degmesin :) geldigin zaman daha rahat olcak hersey gordukten sonra burayi.umarim tutacagin ev iyi bi semtte olur

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 7 senedir evliyim 9 senedir tanıyoruz birbirimizi. Zorluk yaşamadık şimdiye kadar. Kişilerle alakalı zorluk yaşamak diye düşünüyorum. Çok iyi kalpli bir insan ve güvenilir. Karşılıklı sevgi ve saygı olunca her ilişki yürür bence.

Ben 7 senedir evliyim 9 senedir tanıyoruz birbirimizi. Zorluk yaşamadık şimdiye kadar. Kişilerle alakalı zorluk yaşamak diye düşünüyorum. Çok iyi kalpli bir insan ve güvenilir. Karşılıklı sevgi ve saygı olunca her ilişki yürür bence.
Bizim türk erkekleri gibi değiller en azından güzel ya :) nerede yaşıyorsunuz

Konu baya eski ama ben de yazayım dedim :)
Eşim Hollandalı (Hollanda vatandaşı Türk değil yabancı). 2 yıllık beraberlik sonrası evlendik 8 aylık evliyiz. Bir sorun yaşamadık, ikimiz de birbirimizin aileleri ile iyi anlaşıyoruz. Annem başta hiç istememişti yabancı diye ama şimdi çok seviyor damadını. Tarif edemediğim bir güven var aramızda, asla bana bir yanlış yapacağına inanmıyorum. Flört meraklısı, gözü dışarıda değiller gerçekten. Çocuğumuz yok henüz düşünmüyoruz. Eşim kültürüme ve aileme çok saygılı. Kültür farkı tabi ki var bu normal zaten. Amaç farklı kültürleri harmanlayıp rengarenk, mutlu yaşayabilmek olunca kültür çatışması olmuyor.

Konuyu hortlattım heralde. Benim de sevgilim koreli. Daha 20 gün oldu sevgili olalı. Önceden arkadaştık. Arkadaşken türkiyedeydi ama şimdi korede :(

Back
X