Aramiz da yabanci beylerle evli- nisanli olanlar var mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nida
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence de avrupali erkekle arap erkek kiyaslanamaz , avrupali erkekler bosanma olayinda en azindan cocuklarini alip annelerinden kacirmaya tesebbüs etmezler, cocuklariyla cok iyi ilgilenirler, cok ama cok iyi baba olurlar...Allah herkese medeni, anlayisli, vicdanli bir avrupali nasip etsin...

Nida cok sanslisin, benim esim Türk ama cok Almanlarin icinde büyüdüm ve eslerine cok sadik ve saygililar.
Eger esimle tanismasaydim kesin bir almanla evlenirdim, ama annem sütümü helal etmem demisti...tercih türkten yana oldu.
Ama esimde alman karekteri var zaten, Allah bana alman karekterli bir türk nasip etti sonucta :37:
Türkiyede cok aldatmalar oluyor, hic alisik degiliz burda böyle seylere, birde tipleri olsa icim yanmayacak.

Bence de avrupali erkekle arap erkek kiyaslanamaz , avrupali erkekler bosanma olayinda en azindan cocuklarini alip annelerinden kacirmaya tesebbüs etmezler, cocuklariyla cok iyi ilgilenirler, cok ama cok iyi baba olurlar...Allah herkese medeni, anlayisli, vicdanli bir avrupali nasip etsin...

Töbe yarrabi yaa.. Nedir bu Avrupalı merakı? Anlayamıyorum bi türlü??
Oldu olcak sizde Alman olun tam olsun. Türk milleti yüce bi millettir ve kendi soylarından utanmazlar. Benim eşim şükürler olsunkiiiiii TÜRK :72: Türk olduğu için de gurur duyuyorum. Örf adet geleneklerimiz aynı ve çocuğum ne güzeldir ki Türk örf adetlerine göre yetişecek. Kendi soyunu beğenmeyipte avrupa özentisi insanlardan Allahım bu ülkeyi korusun.. Ben çocuklarınıza üzülüyorum bu zihniyetinizde onlara geçerse vay bu ülkenin yeni nesil evlarlarına...vay ki ne vay...Gerçi siz Avrupalılardan hoşlanıyosunuz avrupalı olmak başka yaa..Çocuğunuzda Avrupalı oldu gözünüz aydın. Bu ülkenin bu şekilde düşünen zihniyetlere izaten ihtiyacı yoktur. Türk milleti şanlı bir millettir ve o kanı taşımak herkese nasip olmaz. Şu dediğiniz laf yani ALlah herkese Avrupalı nasip etsin lafı sanki 10 yaşındaki hayata, kişilere imrenen çocuklar olur ya onların lafına benziyor. Avrupa özentisi ve dejenere olmuş insanlara diyecek sözüm çok ama neyse...NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE:72:

Nida cok sanslisin, benim esim Türk ama cok Almanlarin icinde büyüdüm ve eslerine cok sadik ve saygililar.
Eger esimle tanismasaydim kesin bir almanla evlenirdim, ama annem sütümü helal etmem demisti...tercih türkten yana oldu.
Ama esimde alman karekteri var zaten, Allah bana alman karekterli bir türk nasip etti sonucta :37:
Türkiyede cok aldatmalar oluyor, hic alisik degiliz burda böyle seylere, birde tipleri olsa icim yanmayacak.

Tesekkür ederim canim.
Demek isteneni anlayan tek kisi de sensin sanirim.:52:

Aldatma vs. olaylari gercekten cok su türk erkeklerinde , en yapmaz dedigin bile yapiyor,basima gelmedi ama gördüklerim yetiyor.Aynen tipleri olsa bari :)) Benim esim bana , kültürüme cok saygili, cocugumu da türk kültürüne uygun yetistirmeme gayet iyi bakiyor, zaten saygi olmasa kütürler arasi olmazdi bu is benim icin. Aslinda benim ve esimin kültürleri arasinda cok fark yok, cünkü o da benim ve benim ailem benim cevremdeki insanlar gibi. 5 senedir taniyoruz birbirimizi, 3 senedir de asagi yukari evliyiz. Bayilir Türkiye ye zaten 3 ayda bir gideriz, simdide kk dan cok sevdigim bir dostuma izmire ziyarete gidecegiz haftaya. Ezan sesi duyar esim istanbula gittgimizde huzur buldugunu söyler, bulmasa da benim icin sorun olmazdi gerci neyse, sonucta herkesin inancina saygim var. Kizim türk ve alman vatandasi ayni zaman da , esimde türk vatandasi olmak istiyor ama malesef buradaki bürokrasi biraz sorun cikartiyor, kismet belki olur.Ama ben Türk vatnadasiyim ve böyle kalacagim...Benden böyle tekrar tesekkürler, senin gibi aydin insanlarla karsilasmak iyi geliyor bana.. Sevgiyle kal ...:1:

Nidacigim bende sana tesekkür ederim.
Ben cifte vatandasim, hem türk hem almanim yani. Buda beni cok mutlu ediyor, cünkü iki kültürüde icimde barindiriyorum. Onun icin prensesini iki kültürlü yetistirmen, ona cok sey katacaktir hayatinda.
Ben iki kültürün kaymagindan yiyenlerdenim....
Ama su bir gercek Alman kültüründe aldatma diye birsey yok gibi. Yani evlenince cok sadiklardir erkekleri.
Cok anlayisli, cok ilimli ve kadinin kiymetini bilirler. Daha dogrusu kadinin ruhundan cok iyi anlarlar, el üstünde tutarlar.
Aaaa birde bizim güzel kizlarimizdanda cok iyi anlarlar keratalar....:37:

Türkiye`de nerdeyse her 3. evli erkek aldatmaya megilli, buna cok sasiriyorum. Niye böyle davraniyorlar anlam vermek zor. Belkide bastirilmis birsey olmali...
Yok öyle kaynanalik taslama, yok öyle ailesine hizmet mecburiyeti, cok rahat ve insancillar.
Bizde evlenmek nerdeyse kölelik gibi birsey artik, yok altli üstlü oturmalar, yok aileye hizmet, yok takilan takilar elinden alinir vs. vs.
Ne dügününden, nede evliliginden birsey anliyorsun. Evlenince daha cok ailesiyle evlenmis oluyorsun. Ne ailsinden saygi, nede kocalarinda ilgi görüyorlar. Cok üzücü, Insallah bundan sonraki nesil daha kadinlarimizin kiymetini bilirler, simdilik daha hersey ayni, eski usuller devam ediyor.

Nidacigim bende sana tesekkür ederim.
Ben cifte vatandasim, hem türk hem almanim yani. Buda beni cok mutlu ediyor, cünkü iki kültürüde icimde barindiriyorum. Onun icin prensesini iki kültürlü yetistirmen, ona cok sey katacaktir hayatinda.
Ben iki kültürün kaymagindan yiyenlerdenim....
Ama su bir gercek Alman kültüründe aldatma diye birsey yok gibi. Yani evlenince cok sadiklardir erkekleri.
Cok anlayisli, cok ilimli ve kadinin kiymetini bilirler. Daha dogrusu kadinin ruhundan cok iyi anlarlar, el üstünde tutarlar.
Aaaa birde bizim güzel kizlarimizdanda cok iyi anlarlar keratalar....:37:

Türkiye`de nerdeyse her 3. evli erkek aldatmaya megilli, buna cok sasiriyorum. Niye böyle davraniyorlar anlam vermek zor. Belkide bastirilmis birsey olmali...
Yok öyle kaynanalik taslama, yok öyle ailesine hizmet mecburiyeti, cok rahat ve insancillar.
Bizde evlenmek nerdeyse kölelik gibi birsey artik, yok altli üstlü oturmalar, yok aileye hizmet, yok takilan takilar elinden alinir vs. vs.
Ne dügününden, nede evliliginden birsey anliyorsun. Evlenince daha cok ailesiyle evlenmis oluyorsun. Ne ailsinden saygi, nede kocalarinda ilgi görüyorlar. Cok üzücü, Insallah bundan sonraki nesil daha kadinlarimizin kiymetini bilirler, simdilik daha hersey ayni, eski usuller devam ediyor.

Alman erkekleri neden aldatmazlar? Çünkü evlenmeden önce her türlü kızla sevgili olmuşlardır. Her türlü ortamda rahatça hatta uluorta öpüşerek zevklerini almışlardır. O yüzden.. bende almanyada yaşadım ve biliyorum. Tasvip edemiyceğim şeyleri daha küçücük yaşta herkesin önünde yaparak bozulmuş topluma çok güzel örnek teşkil ediyolar. Kişiliklerine bişey diyemiyceğim çoğu cana yakın ve iyidi ama türk örf adetlerine uymuor. İslamiyete uymuyo..Sizler onları göre göre gözleriniz alışmış artık. Normal görüyorsunuz belki ama ben normal göremiyorum sünnet olmamış biriyle evlenmeyi, onun yaşadığı şekilde yaşamayı.. Size mutluluklar ama ben ve eminim benim gibi her akıllı müslüman kolay kolay kabul edemez. Türk erkekleriine gelince onlarda taBİ sütten çıkmış ak kaşık olmayabilirler. Toplumun belirli kesiminde aldatma olayları duyuyoruz ama bunu yapanlarında gerçek müslüman olduğunu sanmıyorum. Ve bunu da genellemeniz hiç ama hiç doğru değil. Bu her tarafta olabilecek bişy. En azından küçük yaşlarda evlerini terkedip sevgilileriyle yaşamıyorlR. Öyle bi yaşamdaki erkek tabiki evlenince uslanır çünkü haddinden fazla kız, kadın görmüştür

pink panther biz sana illaki gel bir almanla evlenmi dedik?
Burasi yabanci uyruklu evlilik kuranlarin paylasim bölümü. Bizimle bu konuda paylasmak istedigin birseyler varsa amenna...
Tabiki örf ve adetleri ayri olacak, cünkü yabancilar. Konumuzda bu zaten...
Yani yabanciyla evli olanlar ve yasadiklari...Simdi senin yorumunu anlamadim, ne demek istiyorsun?
Akilli müslümanlik ne demek? Biz aptal müslümanlarimiyiz, bu ne bicim dislanma?
Islamiyete uymuyor ne demek? Sen bir müslümanla evlenmek istersin ama belki ben istemem, sana ne?
Sen kendi dinine ve isine bakarsin bende kendi isime bakarim.
Herkes kendi bacagindan asilir, tabiki yabancilar kisiligi hakkinda kötü konusamazsin cünkü cana yakin ve iyidirler, aynen seninde yazdigin gibi cana yakin ve iyidirler. Evet öyleler...
Peki senin sorunun nedir?
Genelleme yapmadimki, her 3. evli erkek diye yazmisim.
Lütfen herkes birbirine saygili davransin, din dil, irk ayirtmakzizin....Bilki o Alman`da senin gibi ayni Allaha inaniyor.
Sen amin diyorsun, oda amen diyor...

Olivia ben genel konuştum sen akıllı değilsin tarzı bişey demedim. Lütfen lafı istedğin yöne çekme. (Yarası olan. goc...) Sana mutluluklar tatlım. Bu kadar memnun olmana sevndm ben kendi adıma mutlu olamam çünkü kültür benm için çok önemli..İlerde çoluk çocuklarım olacağı için onların dejenere olmasını istemem. Belki 2 kültürlü yetişecek ama ister istemez babanın rolu daha etkin olcak. Tam tersi kadın yabancı erkek türk olsa sorun yok. Çünkü kadınlar erkeklerinin kültürlerine daha kolay alışıyorlar.( Ve çocuk erkeğin kültürüne göre yetişiyor daha çok..)Zaten islamda da kadının yabancı olmasına izin vermiş. Bu dünyaya geliş amacımız belli.İyi islama uygun şekilde yaşamak. Yabancı bi beyle o hayatı nasıl yaşarım ben bilmyorum. Hoş bu zamanda çoğu Türk erkekleriylede o şekilde yaşanmaz.. Gerçekten senin yaşantını bilmiyorum ve bunlarıda üzerine alınmazsan sevnrm belki senin eşin gerçekten farklı ama ben içimden geçenleri çevremdeki çoğu örneğe göre söylüyorum..

Büyük konuşma senin cocçuğun öyle bir dejenere olurki sen bile saşarsın buna, ben ne yaptım ,hay allah yabancıyla da evli değildim dersi, halbuki bunun yabacıyla ilgisi yok, islam islam diyipte çocuklarını islam da boğan ailerlerin çocuklarının nasıl dejenere olduklarını görüyoruz, bunaltmayın cocukları öyler ,yeter. sakınnnnnnnn büyük konuşma, gelir sana bir helga gelin , yada hans , sonra yersin dediklerini .

Alman erkekleri neden aldatmazlar? Çünkü evlenmeden önce her türlü kızla sevgili olmuşlardır. Her türlü ortamda rahatça hatta uluorta öpüşerek zevklerini almışlardır. O yüzden.. bende almanyada yaşadım ve biliyorum. Tasvip edemiyceğim şeyleri daha küçücük yaşta herkesin önünde yaparak bozulmuş topluma çok güzel örnek teşkil ediyolar. Kişiliklerine bişey diyemiyceğim çoğu cana yakın ve iyidi ama türk örf adetlerine uymuor. İslamiyete uymuyo..Sizler onları göre göre gözleriniz alışmış artık. Normal görüyorsunuz belki ama ben normal göremiyorum sünnet olmamış biriyle evlenmeyi, onun yaşadığı şekilde yaşamayı.. Size mutluluklar ama ben ve eminim benim gibi her akıllı müslüman kolay kolay kabul edemez. Türk erkekleriine gelince onlarda taBİ sütten çıkmış ak kaşık olmayabilirler. Toplumun belirli kesiminde aldatma olayları duyuyoruz ama bunu yapanlarında gerçek müslüman olduğunu sanmıyorum. Ve bunu da genellemeniz hiç ama hiç doğru değil. Bu her tarafta olabilecek bişy. En azından küçük yaşlarda evlerini terkedip sevgilileriyle yaşamıyorlR. Öyle bi yaşamdaki erkek tabiki evlenince uslanır çünkü haddinden fazla kız, kadın görmüştür

müslümanlık islamiyet diyorsunda onlarında bir dini var 2 si müslümanlıkta bu yaptığın doğru değil bu küçümsemek hristiyanlık katolik vs bunlarda din anaist bile olsa.
benimde yabancı sevgilim var çoookta mutluyum 2 yorumunda çok çok çok saçma :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::51::51::51:

Akadaslar ben konuyu ,yabanci erkeklerle evli yada nisanli olanlar icin acmistim, kafasinda örümcek tasiyanlar lütfen yazmasinlar, biz sizden kaciyoruz , siz bize yapisiyorsunuz..Hadi cagdas arkadaslar, tüm dinlere ve uluslara saygili olanlar sizler yazin. Sevgiyle ..Nida

Arkadaşlar, içinizde yabancı beyle Türkiye'de evlenen var mı? Hangi evrakları istiyorlar, ne kadar sürüyor biliyor musunuz? Benim nişanlım İngiliz. Orada evlenmemiz burada evlenmemizden daha zor olduğu için 3-4 ay içinde Türkiye'de evlenmeye karar verdik. Mecburen 3 yerde düğün yapacağız, büyükler biraz hasta gelemezler her yere diye :) Ama resmi nikahı burada yapmak en mantıklısı gibi geldi bize. Aramızda bu süreçten geçmiş birileri varsa, grekenleri paylaşırlarsa çok sevinirim.
Ayrıca belirtmek isterim, biz çok mutluyuz. Ben daha önce bu kadar iyi anlaştığım ve bu kadar sevdiğim biriyle karşılaşmamıştım, o da aynısını söylüyor. Dolayısıyla diğer her şey teferruattan ibaret bence.
Herkes sevdiği insanla mutlu olsun...:16::16::16:

Arkadaşlar, içinizde yabancı beyle Türkiye'de evlenen var mı? Hangi evrakları istiyorlar, ne kadar sürüyor biliyor musunuz? Benim nişanlım İngiliz. Orada evlenmemiz burada evlenmemizden daha zor olduğu için 3-4 ay içinde Türkiye'de evlenmeye karar verdik. Mecburen 3 yerde düğün yapacağız, büyükler biraz hasta gelemezler her yere diye :) Ama resmi nikahı burada yapmak en mantıklısı gibi geldi bize. Aramızda bu süreçten geçmiş birileri varsa, grekenleri paylaşırlarsa çok sevinirim.
Ayrıca belirtmek isterim, biz çok mutluyuz. Ben daha önce bu kadar iyi anlaştığım ve bu kadar sevdiğim biriyle karşılaşmamıştım, o da aynısını söylüyor. Dolayısıyla diğer her şey teferruattan ibaret bence.
Herkes sevdiği insanla mutlu olsun...:16::16::16:

senden normal evlilik belgeleri
eşinden ise, pasaport, resim, doğum belgesi (noterden tercüme), bekarlık belgesi (noterden tercüme)(benim en zoru bunu bulmamdı, ama ingilizler için kolay olabilir) eşin yeteri kadar türkçe konuşamıyorsa nikah sırasında yeminli tercüman

Ben amerikalıyla nişanlancam işnlh tabi zaten kendide müslümandı ailesi fln müslümandı evlencez işnlhda ilerki günlerde tabi yaz düğünü istiorum :69: o yüzden daha çokkkk vr :21:
Ayyyyyyyy çok seviyorum ben onu yaa

Son düzenleme:
6 senedir Amerika'da yasiyorum, cifte vatandasligim var. Daha da uzun sure burdayim.. Ilerde surekli Amerika'da yasamaya karar verirsem, buyuk ihtimalle bir Amerikali ile evlenebilirim. Ama nasil olacak bilemiyorum. Buradaki insanlarin bazi iliskileri (arkadaslik, sevgili gibi ) bana pek uymuyor. Inkar edilemez bir kultur farki var sonucta. Umarim, vakti geldiginde okul ya da calisma alanimdan iyi bir es ile karsilasirim. Ya bana uyan bir adam bulacagim, ya da bilemiyorum. 22 yasindayim, ara sira bunlari dusunuyorum. :9:

merhaba kızlar....benım erkek arkadasım da Alman...forumda bazı arkadaslar kultur catısmasından,dogacak cocukların kultur acısından dejenere olacaklarından bahsetmısler ama bence kultur farkını yasayan cocuklar cok daha hosgorulu anlayıslı dıger dıl dın ve ırklara karsı daha saygılı oluyorlar,cunku coklu kulturde yetısıyorlar.
Anne babanın farklı dılı kullanması cocugun ıkı dıli de konusmasını saglıor kı bu cok buyuk bır artı..
Ayrıca kım ne derse desın genelleme yapmıorum (((elbette arada kısılık olarak sadık,aldatmayı kendıne hak gormeyen erkeklerde vardır ))))))ama Turk ve Arap kulturunde maalesef aldatmak cok yaygın. hatta oyle bı duruma geldı kı olay artık bazı kadınlar kabul bıle edıyor bunu bır bayan mıllletvekılımız cıkıp esım ıkıncı veya ucuncu hanımını alabılır bıle dıyebılıyor,KUMA kulturunu bılıyorsunuzdur ozellıkle doguda pek yaygın ,dıger avrupa kulturunu bılmıorum ama erkek arkadasım ve aılesının kulturunu bıldıgım ıcın Almanları ornek verıorum aldatma oranı cok dusuk erkekler bıle tanıdıkları cevrelerınden bı erkek esını,sevgılısını aldtattıgında tepkı verıyor. onların kulturunde kabul edılmıo oysa bızım kulturumuzde erkekler bırbırını desteklıyo bole bı durumda erkekgın aldatması aıle ıcınde ayrılma sebebı olarak gorulmuo bıle oysa orda oyle deıl,
bu yuzden benım gıbı olan arkadaslar cevrenızden kotu tepkıler alabılırsınız bazı ınsanlar cok tutucu ve yobaz olabılıyor, yok sunnetsız yok hrıstıyan yabancıyla evlılık mı olur gıbısınden konusup dar dusuncelerıyle canınızı sıkabılır oysa ınsan ınsandır hepımız bır allaha ınanıyoruz ve ıyı ınsanlar olmak ıcın yasıyoruz...hepımınıze sevdıgınız adamlarla mutluluklarr..

Merhabaaaa.Benim sevgilimde BREZİLYALI :)) 1 buçuk yıldır sevgiliyiz 6 aydır da burada yaşıyor.Benim için Türkiye'ye geldi.Brezilyalıları ya da avrupalı erkekleri çok rahat sanırdık ama ne kadar her şeyi yanlış biliyormuşuz.Okadar kıskanç ki herhangi bi erkekle konuşmam bile onu acayip kıskandırıyor ve ondan başka erkekle konuşmamı istemiyor.Çok kıskanç

pink panther arkadaşımız bi soru sormuş sende yok evlenmem avrupalıyla yok türkler... sen evlenme zaten bize kalsınlar o halde :37: :52:

siz siz olun bir rus erkeğiyle sevgili olmayın! derim ve susarım :))

yabancı bır erkekle evlı degılım
esım yabancı bır bayanla evlı
yani bennnnnnn :16::16::16:

Back
X