Nidacigim bende sana tesekkür ederim.
Ben cifte vatandasim, hem türk hem almanim yani. Buda beni cok mutlu ediyor, cünkü iki kültürüde icimde barindiriyorum. Onun icin prensesini iki kültürlü yetistirmen, ona cok sey katacaktir hayatinda.
Ben iki kültürün kaymagindan yiyenlerdenim....
Ama su bir gercek Alman kültüründe aldatma diye birsey yok gibi. Yani evlenince cok sadiklardir erkekleri.
Cok anlayisli, cok ilimli ve kadinin kiymetini bilirler. Daha dogrusu kadinin ruhundan cok iyi anlarlar, el üstünde tutarlar.
Aaaa birde bizim güzel kizlarimizdanda cok iyi anlarlar keratalar....
Türkiye`de nerdeyse her 3. evli erkek aldatmaya megilli, buna cok sasiriyorum. Niye böyle davraniyorlar anlam vermek zor. Belkide bastirilmis birsey olmali...
Yok öyle kaynanalik taslama, yok öyle ailesine hizmet mecburiyeti, cok rahat ve insancillar.
Bizde evlenmek nerdeyse kölelik gibi birsey artik, yok altli üstlü oturmalar, yok aileye hizmet, yok takilan takilar elinden alinir vs. vs.
Ne dügününden, nede evliliginden birsey anliyorsun. Evlenince daha cok ailesiyle evlenmis oluyorsun. Ne ailsinden saygi, nede kocalarinda ilgi görüyorlar. Cok üzücü, Insallah bundan sonraki nesil daha kadinlarimizin kiymetini bilirler, simdilik daha hersey ayni, eski usuller devam ediyor.