Aramızda 20 yaş var

birlikte olduğum adamla aramızda 20 yaş fark var. Biliyorum hepiniz kınıyorsunuz şuan ama seviyoruz . Aileme nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum
Simdilik anlasiŕsiniz. 10 yili gecmeden gorurum sizi buralarda. Bakalim anlasabilecekmisiniz. Su an 45 yasinda 55 oldumu bir erkegin tum fonksiyonlari bitiyor neredeyse. O zaman napacaksiniz. Sizin en verimli zamaninizda hemde. O zamanda sizin gozunuz yasitiniz erkeklere takilir.

ben babanın yerinde olsam o 45 yaşındaki kart horozu bi güzel döverim 15 yas ne demek ya??? PPedofoliye berabersin farkında misin babana aynen 7 yıldır gorustugunuzu söyle. Ay inşallah konu sahtedir. Stockholm sendromudur nedir bu
15 yasta degil. Tam 23 yas fark var. Bayan 22 Erkek 45. 7 yildirda beraber olduklarina gore adam pedofili hastasi.

Bu adamın sapık olduğu gerçeğini değiştirmez
15 yaşında bir kızı cinsel yönden arzulayan 35ini geçmiş biri normal bir insan olamaz

Niye 15 yaşa takıldınız. Birazda şimdiki zamanı düşünseniz? Görüştüğüm herkes “hayır olamaz kesinlikle ayrılmasın” diyorlardı ama şimdi yakıştığımızı söyleyenler bile var

Ne diye konu actin o zaman ??? Aksam aksam sinirlerimiz hoplasin diye mi? Bi de artik sen yasli geliyosundur o sapiga

Neyin kafasını yaşıyosunuz ya? Hiç sizi ilgilendirmeyen konuya sinirleriniz bozuluyor. Biz mutluyuz valla çokta güxel anlaşıyoruz. Hiç yaşını göstermiyor zaten. Aileside çok istiyor evlenmemizi. Tek sorun benim ailem . Bir türlü söyleyemiyorum

Niye 15 yaşa takıldınız. Birazda şimdiki zamanı düşünseniz? Görüştüğüm herkes “hayır olamaz kesinlikle ayrılmasın” diyorlardı ama şimdi yakıştığımızı söyleyenler bile var
Canim benim bak sen anlamak istemiyorsun sanirim. Siz tanistiginizda 15 yasindaydin degil mi. O da 35. 35 yasinda bir erkegin 15 yasinda bir kiza bakmasi pedofilidir. Senden hevesini aldiktan sonra bir baskasinada bakar.

on beş yaş daha çocuk oluyor . iki yıl beklemişsiniz 17 oluyorsunuz yine çok küçük... sevdiğiniz adam nasıl 17 yaşındayken siz sevgiliniz olmayı teklif etti. şaşırdım doğrusu.

Şöyle anlatayım.
Bizim iş yerimiz vardı ve bizimle çalışmaya başladı ilk 1 yıl bişe yoktu sonra ben aşık olmaya başladım oda ilgimi görünce cocukluk hevesidir gecer gibi telkinlerde bulundu. 2 yıl gecti tabi iş yerimizde oldugu için sürekli görüşüyorduk. 17 yaşına geldiğimde daha ilk kez telefon numaralarımızı aldık o günden sonra normal konusmaya basladık şu 4 yıldır falan düzenli giden bi ilişkimiz var. Pedofili falan geçin yani bu işleri. Benim sordugum soruya bak. Gelen msjlara bak.

Yav arkadaş evli kadın veya adamla birlikte olanlar normal karşılanıyor da. Yaş farkımı tek sorun? Edepsizliklere göz yumuluyor. Ama yaş farkı olunca yok pedofili yok sapık bilmem ne oluyor. Aşk diye bişe duydunuz mu .? Hani yaşamadığınız çok belli de . Belki nasıl bişe olduğunu duymuşsunuzdur . Ellenmiyo somut değil yani fazla şaaaappmayın akşam akşam kiminizin sinirini bozdum ama sizde beni güldürdünüz

Şöyle anlatayım.
Bizim iş yerimiz vardı ve bizimle çalışmaya başladı ilk 1 yıl bişe yoktu sonra ben aşık olmaya başladım oda ilgimi görünce cocukluk hevesidir gecer gibi telkinlerde bulundu. 2 yıl gecti tabi iş yerimizde oldugu için sürekli görüşüyorduk. 17 yaşına geldiğimde daha ilk kez telefon numaralarımızı aldık o günden sonra normal konusmaya basladık şu 4 yıldır falan düzenli giden bi ilişkimiz var. Pedofili falan geçin yani bu işleri. Benim sordugum soruya bak. Gelen msjlara bak.

Neyi soruyorsun ki evlen o zaman ?
Buradakilere verdiğin cevapları babana verirsin ona da dersin..
Aşk diye bir şey var hani elle tutulmuyor :ukala::ukala:

Sen yasadigini ask saniyoŕsun. Ask ta gelip geciyor. Sonradan pisman olacagin bir sey yapma. Evlensen bile ilerisini goremezsin. Bir sure sonra bikacaksin cunku.

Yav arkadaş evli kadın veya adamla birlikte olanlar normal karşılanıyor da. Yaş farkımı tek sorun? Edepsizliklere göz yumuluyor. Ama yaş farkı olunca yok pedofili yok sapık bilmem ne oluyor. Aşk diye bişe duydunuz mu .? Hani yaşamadığınız çok belli de . Belki nasıl bişe olduğunu duymuşsunuzdur . Ellenmiyo somut değil yani fazla şaaaappmayın akşam akşam kiminizin sinirini bozdum ama sizde beni güldürdünüz
Senin yaşın kadar tecrübelerimiz var canım .şu bahsettiğin elenmeyen,somut olan aşk var ya , 15 yaşındaki bir çocukla , sünyancı biriyle yaşanmaz . Zira aşk 15 yaşındaki bir kızla yaşanmaz ... senin aşk dediğin evcilik oyununa 38 yaşındaki adam dahil olmuşsa bu onun sübyancı bir sapık olduğunu gösterir..

Back
X