Aramızda 20 yaş var

Ben konuyu açan kişinin can sıkıntısından bizleri trollemeye çalıştığını düşünüyorum :KK34: 15 yasında bir kız ve 40 yasında bir adam :) Ya daaaaaaaaa durumu çok iyi bir amca !?!:oha:

Yalnız sen ailene soyleyene kadar amca rahmetli olabilir elini çabuk tut illa evleneceksen :D

Muhtemelen ailen rıza gostermeyecektir. Belki adam acun gibi zengin filansa ailen de midesizse anca o zaman ailen kabul eder.

Devir gereği saç baş yolmayı anormal buluyor ama sübyancıyla birlikte olmak çok doğal gerçekten tuhaf

Devir gereği saç baş yolmayı anormal buluyor ama sübyancıyla birlikte olmak çok doğal gerçekten tuhaf

Sübyancı her yerde artık baban amcan deden . Herkes güzel kız gördümü bi yerlerine bakmadan geçemiyorlar nedense

Ya bi işinize gidin. Kitleye bak bişeye yaramıyor. Ben size evlrneyimmi diyemi sordum ne ahmaksınız ya

Bi arkadasimin esiyle arasinda 11 yas var ve vok zorluklar cekti. Nede olsa esi istedigi her seyi yasamis eglenmis gezmis tozmus ve simdi sakin bir hayat istiyor. Arkadasim ise yasanmamislari yasamak istiyor.. coook mücadele etti hatta ayrilma safhasina kadar geldiler. Gerisini sen düsün yazik etme kendine. Citir sana yakisan ve yasinda olan birsürü dürüst erkek var beraber yaslanacagin..

Hayatı yaşayarak öğreneceksin. İşte bazıları böyledir, kimisi geleceği öngörüp ona göre karar alır ve kendinden bu kadar büyük birisiyle evlenmez.
En basitinden çocuğun 20 yaşında geldiğinde sen 43, eşin de 67 yaşına gelecek. Belki de çoktan ölmüş olacak, şeker, tansiyon, kalp rahatsızlıkları baş gösterecek ama sen o zaman genç olacaksın, o hasta yatarken bırakıp gezmek ister misin? Yok.
Sürekli hastane kuyruklarında olacaksın.
Hadi diyelim ki hiç hasta olmadı, ama enerjisi olmayacak/ ki şu an bile o enerjinin onda olduğunu düşünmüyorum. 17 yaşınızda başlamışsınız. Daha çocukkken. İşte bazı akıllı kızlar düşünür “bu adam bu yaşına kadar neden evlenmemiş de gözünü bana dikmiş, demekki sapık ya da bir sorunu var”
Hep öyle olur çünkü. Ama sen öyle düşünmüyorsun çünkü sen gözünü karartmış ve yaşayarak öğreneceksin.
35 yaşına geldiğinde seni 18lik biriyle yine aldatacak çünkü adam pedofili, yani çocuklardan zevk alıyor. Yaşı ilerlemişlerden değil.
Annen olsam bana bu fikirle gelseydin önce seni döverdim sonra adamı gider şikayet ederdim.
Ama sen nasıl bir yokluk bölgesinde yaşıyorsan baban yaşındaki adamla birlikte olma fikri sana ütopik gelmiyor.
Bir kere baban yaşındaki adamla nasıl yatacaksın? Nasıl sevişeceksin? Nasıl öpüşeceksin? Mide bulandırıcı. Ama işte sen bunları yaşayarak öğreneceksin.
Ayrılamayacaksın da, bir gün karşına genç yakışıklı biri çıkacak ve aşık olacaksın, ayrılamadığın için kocanı aldatacaksın. Çünkü sen büyük şehirde değilsin ya hani!
Neyse dediğim gibi yaşayarak öğreneceksin, çok üzülecek, çok pişman olacaksın ama ölmesini beklemekten başka çaren de olmayacak.
Kim bilir belki kahırdan sen ondan önce öleceksin.
Genç olduğun için seni kısıtlayacak, kıskanacak, neler neler yapacak ama sen bunları öngöremezsin çünkü akıl yaşın yetmiyor. Bizi de kaale alacak halin yok.
O yüzden yaşa ve gör. Ha ama benden sana tavsiye sonra kadere Allah’a atma suçu. Allah sana şu an doğruyu seçmen için akıl veriyor ve bizim aracılığımızla iletiyor ama sen görmüyorsun.
Sağlık olsun/
Bazıları yaşayarak öğrenir. Yapacak bir şey yok.

Neyin kafasını yaşıyosunuz ya? Hiç sizi ilgilendirmeyen konuya sinirleriniz bozuluyor. Biz mutluyuz valla çokta güxel anlaşıyoruz. Hiç yaşını göstermiyor zaten. Aileside çok istiyor evlenmemizi. Tek sorun benim ailem . Bir türlü söyleyemiyorum

"Sizi ilgilendirmeyen" dediğin kişilerin fikirlerini yazacağını bile bile gelip buraya yazıyorsun üstelik yazdığın konu çok ilginç , yorumlara verdiğin cevaplar ayrı bir ilginç... Ve bu bir çelişki. Büyük ihtimalle dalga geçiyorsun.

Diyelim ki ciddisin; 15 yaş yaşıtlarınla flört için bile erkenken sen baban olabilecek yaştaki adamla "birlikteliğinden" söz ediyorsun. (22 yaşında evlenip 23 ünde baba olan çok erkek var)Bu senin bazı yönlerden çok erken olgunlaştığını gösterir ki, senin farklı bir yapın var demektir. (o zaman 38)şimdi 45 yaşında olan adam bunu ve bu durumun kendisi yaşlı bir erkek olduğunda senin nasıl bir kadın olacağını kestirememesi bilinçsizliğine ya da bazı başka noktalara işaret eder ki bu tipler toplum için sakıncalıdır. Böyle bir adamdan nasıl bir eş olacağını (veya eş olamayacağını) ailen iyi düşünmeli zira sen düşünemiyorsun. Ancak belli ki ailen kızlarının durumundan bihaberler. Kusura bakma ama ortada elim bir tablo var. Sana fikrini beyan eden üyelerin tümü doğru şeyler yazmışlar, ama senin hepsine -afedersin- ukalaca bir cevabın var.

Ben anlayamadım,garip bir durum bu...Ancak kimsenin kimseyle dalga geçme hakkı yok ve ben şu durumda birisi üyelerle dalga geçiyor diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Back
X