Aramızda 20 yaş var

Bak arkadasim hayatimda yasayan bir örnek var keske olmasa da bu örnegi sana ben vermesem.

En objektif yorumu yasayan biri olarak sana ben vereyim. Benim anneannemle dedemin arasi 22 yas.

Anneannem 76 dedem 98 yasinda.
O döneme gelirsek eger anneannem mecbur kaldigindan 2. evliligini dedem ile yapmak zorunda kalmis. Bile isteye degil.

Ama sen 22 yasindasin ve akil almaya buraya yazmissin yazilan her yoruma burnunun dikiyle cevap veriyorsun.

Anneanneme gelecek olursak keske ondan dinleyebilsen nasil bir evlilik oldugunu.
Anneannem giyinip süslenmek icin can attigi dönemlerde dedem bastonla yürümeye baslamis. Kucaklarinda ki bebeleri dedemin cocugu degil de torunlari sanan cok olmus.

Ama altini cizerek söylüyorum o dönemde anneannemin bir mecburiyetligi vardi sartlar günümüzde ki gibi degildi.

Senin suan cok iyi sorgulayabilmen lazim. Hayat sartlarini bilmiyorum 15 yasinda calismaya basladigina göre kolay gözükmüyor burdan.

Ama lütfen bak aşki meşki bir kenara birak 20 yil sonrasini hayal etmeye calis. Hayat sandigin gibi toz pembe degil cünkü .

Asla oluru yok bu işin nerden tutsan elinde kalir.

Özelden yazarsan sana daha iyi detaylar verebilirim.

birlikte olduğum adamla aramızda 20 yaş fark var. Biliyorum hepiniz kınıyorsunuz şuan ama seviyoruz . Aileme nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum
7 yıl mı? Yani sen 15 yaşındaydın öyle mı? 38 yaşında bir adam 15 yaşında bir çocuğa nasıl bir şeyler hissedebilir sence? Aklını başına devşir!!!

Yahu 15 yaşımda aşık oldum. Hemen ilişkimiz başlamadıki 18yaşıma giriyordum görüşmeye başladığımda..
size yanlış anlatmışım olayı

Yahu hadi 15 yaşında çocuktun bişeyleri düzgün düşünemedin diyelim gelmişsin 22 yaşına arkadaşım nasıl hala aynı hatayı yapmaya devam edebilirsin aşk bu diye her türlü edepsizliği rezilliği hoş göremezsiniz her yoruma burnunun dikine gidip cevap vermişsin madem bu kadar basit babana niye bunları söylemiyosunda akıl istiyosun adam pedofili be hangi baba bunu hoş karşılar bal gibi her bir yorumun doğru olduğunu biliyosun bu yaşına kadar yapamamışsın bundan sonra aklını başına topla anlarsın er geç ama çok geç olur bile bile harcamaktır bu kendini yazık günah ya

Yahu hadi 15 yaşında çocuktun bişeyleri düzgün düşünemedin diyelim gelmişsin 22 yaşına arkadaşım nasıl hala aynı hatayı yapmaya devam edebilirsin aşk bu diye her türlü edepsizliği rezilliği hoş göremezsiniz her yoruma burnunun dikine gidip cevap vermişsin madem bu kadar basit babana niye bunları söylemiyosunda akıl istiyosun adam pedofili be hangi baba bunu hoş karşılar bal gibi her bir yorumun doğru olduğunu biliyosun bu yaşına kadar yapamamışsın bundan sonra aklını başına topla anlarsın er geç ama çok geç olur bile bile harcamaktır bu kendini yazık günah ya

Baba vefaat etti bu yıl . Annemle yaşıyorum. Adamla cinsl ilişki yaşamışım gibi konuşuyorsunuz. Hala aynı yerde çalışıyoruz. Pedofiliye takılmışsınız devam edin.

Yani adam sübyancı? 15 yaşındaki çocuğa göz dikecek kadar ahlaksız, arsız, utanmaz. Soğuman için yeterli sebepler. Ailene neyi anlatacaksın? Neyi cazip gelebilir ki bildiğin baban yaşında adam. Yapma Allah aşkına. Size 2-3 tane mi hayat veriliyor ben anlamadım.

bu kadar çok seviyosan ailene söyle o zaman neden korkuyosun. demekki onlarında onaylamıcandan eminsin. ailene söylemek için burdan destek almaya geldin. desteği bulamayıncada herkese dik dik cevap vermeler. ailenede aynı böyle cevaplar ver diklen o zaman.

Ben herkesten farkli yazacagim, zaten kafaya koymussun evlen sen bu adamla.. ilk yil prenses hayatiyla gecir, sonraki yillar en basitinden sen bowling oynamaya gitmek, arkadas grubunuzla takilmak isterken o evde oturmayi secsin ama sen bunun da uzerinde durma, kendinden odun ver cunku seviyorsun.. sonraki seneler evlilik yildonumu, dogum gunu, tanisma yildonumunu atlasin (bak unutsun demiyorum atlasin, cunku belli bir yastan ve olgunluktan sonra bunun ciddi anlamda bir onemi kalmiyor, deger veren varsa da cok az), ardindan yasin getirdigi zorunlu ilaclar ve perhizler baslasin, ama sen sevdigin icin yine kendinden odun ver veeee kendinden odun vererek gecirdigin bir kac sene sonra ilk kavgada “evlenmeseydin o zaman” lafini ye.. dunyan basina yikilsin, sonra gel bu mesaji oku..

ben insanlarin istedigi hayati yasamalarini oneriyorum, kendi cocuguma bile diyorum hatta bir cok konuda o kadar isabetli tahminlerim var ki cocuklar icin adim “baba vanga” :) neden? Cunku tecrube boyle bir sey.. o yuzden daha cok vakit gecirmeden evlenip, bu tecrubeyi okuyarak degil yasayarak gormeni oneririm ablan olarak.. ha ailen de belli bir olgunlukta oldugundan asla kabul etmeyecek ne sekilde soylersen soyle.. bunu sormussun ama bu cok bariz oldugundan en son cevap vereyim dedim :)

Neyin kafasını yaşıyosunuz ya? Hiç sizi ilgilendirmeyen konuya sinirleriniz bozuluyor. Biz mutluyuz valla çokta güxel anlaşıyoruz. Hiç yaşını göstermiyor zaten. Aileside çok istiyor evlenmemizi. Tek sorun benim ailem . Bir türlü söyleyemiyorum

madem öyle düşünüyorsun git evlen ozaman
buraya ne konu açıyorsun , adam bildiğin SAPIK anladın mı SAPIK

Ben herkesten farkli yazacagim, zaten kafaya koymussun evlen sen bu adamla.. ilk yil prenses hayatiyla gecir, sonraki yillar en basitinden sen bowling oynamaya gitmek, arkadas grubunuzla takilmak isterken o evde oturmayi secsin ama sen bunun da uzerinde durma, kendinden odun ver cunku seviyorsun.. sonraki seneler evlilik yildonumu, dogum gunu, tanisma yildonumunu atlasin (bak unutsun demiyorum atlasin, cunku belli bir yastan ve olgunluktan sonra bunun ciddi anlamda bir onemi kalmiyor, deger veren varsa da cok az), ardindan yasin getirdigi zorunlu ilaclar ve perhizler baslasin, ama sen sevdigin icin yine kendinden odun ver veeee kendinden odun vererek gecirdigin bir kac sene sonra ilk kavgada “evlenmeseydin o zaman” lafini ye.. dunyan basina yikilsin, sonra gel bu mesaji oku..

ben insanlarin istedigi hayati yasamalarini oneriyorum, kendi cocuguma bile diyorum hatta bir cok konuda o kadar isabetli tahminlerim var ki cocuklar icin adim “baba vanga” :) neden? Cunku tecrube boyle bir sey.. o yuzden daha cok vakit gecirmeden evlenip, bu tecrubeyi okuyarak degil yasayarak gormeni oneririm ablan olarak.. ha ailen de belli bir olgunlukta oldugundan asla kabul etmeyecek ne sekilde soylersen soyle.. bunu sormussun ama bu cok bariz oldugundan en son cevap vereyim dedim :)

Tanıdığım okadar insan varki evlilik hayatı b.k gibi . Ne eşlerini özel günlerini kutlar ne sevgi ne şevkat. Yemek koy bulaşık yıka çocuklara bak . Adamların hayatı bundan ibaret. En azından yaşadığım şehirde böyle. Bi araç olarak kullanılır oldu kadınlar. Büyük şehirlerde böyle değil durumlar . Sevgililer günü evlilik yıldönümü doğum günü . Bunlar burda işlemiyo .

Tanıdığım okadar insan varki evlilik hayatı b.k gibi . Ne eşlerini özel günlerini kutlar ne sevgi ne şevkat. Yemek koy bulaşık yıka çocuklara bak . Adamların hayatı bundan ibaret. En azından yaşadığım şehirde böyle. Bi araç olarak kullanılır oldu kadınlar. Büyük şehirlerde böyle değil durumlar . Sevgililer günü evlilik yıldönümü doğum günü . Bunlar burda işlemiyo .

orada işlememesi senin bunları haketmediğin anlamına mı geliyor? sende kendini 2 yıl içinde o "b.k" dediğin girdapta bulacaksın, üstelik adamın olgunluğu değil sana değil, senin çocukluğun(!) adamın gözüne batacak.. en basitinden hiç mi dışarıda yemek yemek istemeyeceksin, tatile gitmek ya da "normal" her evli çiftin yapmak istedikleri sıradan şeyler.. işte onlar eşinin gözünde "çocukluk" olarak algılanacak çünkü o doyuma ulaştı, üstelik senin yaşamadıkların üzerinden ulaştı.. sana şu an hiç aklına gelmeyecek bir şeyi daha örnek verip çekileyim.. çok değil 5 sene sonra arkadaş grubun içinde ya da dışarıda "eşim" demeye çekineceksin, herkes baban zannedecek.. ama diyorum ya, bazı şeyleri yaşamadan asla öğrenemezsin o yüzden ben evlenmeni destekliyorum.. super mario değiliz, 3 can hakkımız yok.. herkesin elinde 1 tane var ve istediği gibi harcamakta özgür.. nasihatler de bir yere kadar.. inşallah ailen onaylar..

orada işlememesi senin bunları haketmediğin anlamına mı geliyor? sende kendini 2 yıl içinde o "b.k" dediğin girdapta bulacaksın, üstelik adamın olgunluğu değil sana değil, senin çocukluğun(!) adamın gözüne batacak.. en basitinden hiç mi dışarıda yemek yemek istemeyeceksin, tatile gitmek ya da "normal" her evli çiftin yapmak istedikleri sıradan şeyler.. işte onlar eşinin gözünde "çocukluk" olarak algılanacak çünkü o doyuma ulaştı, üstelik senin yaşamadıkların üzerinden ulaştı.. sana şu an hiç aklına gelmeyecek bir şeyi daha örnek verip çekileyim.. çok değil 5 sene sonra arkadaş grubun içinde ya da dışarıda "eşim" demeye çekineceksin, herkes baban zannedecek.. ama diyorum ya, bazı şeyleri yaşamadan asla öğrenemezsin o yüzden ben evlenmeni destekliyorum.. super mario değiliz, 3 can hakkımız yok.. herkesin elinde 1 tane var ve istediği gibi harcamakta özgür.. nasihatler de bir yere kadar.. inşallah ailen onaylar..

Çok sağol dayak mı yedim nasihat mı aldım desteklendimmi karar veremedim

Alıntıladığın mesajdan tek çıkarım yaptığın bu mu büyükşehirde olmamak !?!

Evlen sen gerçekten kimseyi takma
Bazen insanlar en büyük kötülüğü kendilerine yaparlar
Yaşa ve gör ;)

Alıntıladığın mesajdan tek çıkarım yaptığın bu mu büyükşehirde olmamak !?!

Evlen sen gerçekten kimseyi takma
Bazen insanlar en büyük kötülüğü kendilerine yaparlar
Yaşa ve gör :KK66:

Teşekkürler değerlendireceğim:KK48:

Yanliz anlatiminiza göre 4 yildir berabersiniz 7 degil. Bende insanlarin baskalarina zarar vermedigi sürece hayatlarini istedikleri gibi yasamalari en dogrusu ama bu bizim ülkemizde cok zor cünkü aile faktoru var kultur faktoru var. Birde bu tarz konularda neden erkek hic yasini göstermez bu da bana kendini kandirmaca gibi gelir. Kusura bakmayin ama o adamda tamda yasini gösteriyordur asagi yukari. Bizim erkeklerimiz öyle yedigine ictigine dikkat eden spor yapan erkekler degil.

Back
X