bende gitmeyi istemiyorum ama enfeksiyon yapabilirmi acaba diye o konuda endisem varBilirkişi değilim
Dolgulu birkaç dışı iki senedir kırık biriyim.ara ara ağrısını hissetsem de fazlaca şu süreçte asla gitmem
Lütfen siz de gitmeyin
Inşallah bişey olmazbende gitmeyi istemiyorum ama enfeksiyon yapabilirmi acaba diye o konuda endisem var
Ha ağrısı olanda oldu, antibiyotik ve ağrı kesici yazıp göndermek zorunda kaldık. Bu sadece bizim için değil diğer hastalar içinde önlem tedbir.
İdare etmelisiniz...Geçici kaplama yapılmış bir dişim var benim. Yerinden oynadı gibi hissediyorum, 2-3 hafta idare mi etmeliyim? Pek idare edilecek gibi de değil ki
Geçici yapıştırıldıysa cıkar zaten siz tekrar yerine oturtabilirsiniz. diş eti kaplamaya göre sekillenmiştir, otururGeçici kaplama yapılmış bir dişim var benim. Yerinden oynadı gibi hissediyorum, 2-3 hafta idare mi etmeliyim? Pek idare edilecek gibi de değil ki
Benim esimin de dis cekimleri vardi.hatta en son 2 dikisle kaldi ortalikta gidemedi korkudan.iyi ki de gitmemis diyorum su an tabii.merhabalar durumlar malum hastaneler cogu islemi yapmiyor mecburi olanlar sadece kabul ediliyor..oglen saatlerinde dolgulu disim kirildi yandan.. ben yarin doktor randevusu aldim ama bir yandan da tedirginim gitmesemmi diyorumama suan disimin hali beni bir sure idare eder mi onu kestiremiyorum oyuzden yardima ihtiyacim var aramizda bilir kisi varsa ona sormak istiyorum
bu gidecegim yerde yarin son cuma kapaniyor dedi bende agri yok suan dolgu duruyor ama yan kisim kirik oldugundan herhangi bir enfeksiyon durumu olurmu diye endiselendim sonrasinda gitmek daha zor olur diye ama ayni durumu yasayan varmis beklemek daha mantikli olacakAsistanım ben.
Bizde randevular iptal çalışanlarada hayret ediyorum. Diş hekimi odasından ilçe başkanlıgından yazı geldi. Kesinlikle aciliyeti olmayan hastaya bakmayın diye.
aciliyet = yüz şişmesi iltihaplı ağrılı diş.
bugün hasta aradı beni dişim kırıldı napıcam diye mecbur bekleyeceğiz dedim.
Dişiniz ağrıyor mu geçmiş olsun bu aradabende gitmeyi istemiyorum ama enfeksiyon yapabilirmi acaba diye o konuda endisem var
tesekkur ederim agrim yok neysekiDişiniz ağrıyor mu geçmiş olsun bu arada
O zaman gitmeyin derim benim de dolgu disim kırılmıştı iki buçuk aya yakın öyle durdu agrimaya başlayınca gittim doktora dolguyu yeniden yapmıştı doktortesekkur ederim agrim yok neyseki
içine bir şey kaçmış olabilir, diş fırçası vs zarar vermiş olabilir.bana da oluyor bazen.tuzlu suyla gargara çok iyi geliyor bir de kenacort-a diye minik bir tüpte ilaç var ağız için eczaneden onu alabilirsiniz, mucize gibi bir ilaç resmen.Valla benim şuan üstte üş diş etim şişti nedendir bilemiyorum . Gidemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?