Kara melek yadigar iste.Bu hafta yine cümbüş var.Hüsne Yadigar'ı öğrenmiş üstüne de kabullenmiş.Ben tersi bir durum bekliyordum.Arife uyuz olmuş ohhh. Kara melek kim onu çözemedim.
Ev kalabalıktı ben orayı kaçırmışım.İki bölümdür sesten gürültüden bazı yerleri anlayamıyorum.Demek üst katta oturacaklar.Ama çocuklar evden giderse millet kime takılacak kıvırcık diye.Bence Hüsne onları yollamaz.Kara melek yadigar iste.
Restoranın üst katinda oturacaklar ya demek Hüsne turlamış orayi ve Cuvanin sevgilisi için diyor kara melek..Sonrasinda öğrenmiştir Yadigar olduğunu
Kiloları ortaya çıktı.Çok tipsiz kız ya.ay arifeye de normal kıyafet hiç yakışmadı
cuvanum
ahahah aynen yaaKiloları ortaya çıktı.Çok tipsiz kız ya.
bence deay arifeye de normal kıyafet hiç yakışmadı
cuvanum
o sahnedeki gülüşü çok komikti hüsne nin"Arifeeeee duyduğuma göre uyuz olmuşsunsana aşofmani yasaklayan o doktorun elini öpicii
Erkek gibi olmak için kanbur duruyor.Evet sonunda süprüzcü cüvan ve sosyete yadigarin iliskileri ortaya cikti
Husnenin kabullenmesi kolay degil tabi ki
Arife bana da gitgide cirkinlesiyor gibi geliyor
Elbise kiza 2 beden kucuktu zaten kambur gorunuyordu
Husne lohusa kadin eve girmiyor ufacik bebeyi almis etkinlige katiliyor falan abartiyorlar
Bahattinde yillardir kizin malina mulkune konmus halil diyince gururuna dokundu
Husnenin eve cagirdigi manken gibi komsu kizlarina ne demeli
Sanki hepsi civana fit olup evlenecekler ne civanmis arkadas?
Neresi güzel.Kıskanma çok güzel hanım hanım kız işte
Kadın vitaminin nerede olduğu biliyor.ahahah aynen yaa
bu hüsne de ne bulsa yiyor ot sapları falan
Bir kıyamet de o zaman çıkar.ali ile ceylanın nikahı ne oldu..haberleri olmadı..gizli nihaları ortaya ne zaman çıkacak acaba..
hatcik te kendini evde çok önemli biri sanıyor zaarKadın vitaminin nerede olduğu biliyor.
Erkek gibi olmak için kanbur duruyor.Hüsne'ye gıcık oldum zaten.Adam lokantaya misafir gelecek diyor o saçma sapan işler peşinde. O lokantaya geri dönülecek bence.
Saçlarını çekerim onun.Tekinle berabermis diye duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?