Aramızda Kalsın Star TV

Bu hafta yine cümbüş var.Hüsne Yadigar'ı öğrenmiş üstüne de kabullenmiş.Ben tersi bir durum bekliyordum.Arife uyuz olmuş ohhh.Kara melek kim onu çözemedim.
Kara melek yadigar iste.
Restoranın üst katinda oturacaklar ya demek Hüsne turlamış orayi ve Cuvanin sevgilisi için diyor kara melek..Sonrasinda öğrenmiştir Yadigar olduğunu

Kara melek yadigar iste.
Restoranın üst katinda oturacaklar ya demek Hüsne turlamış orayi ve Cuvanin sevgilisi için diyor kara melek..Sonrasinda öğrenmiştir Yadigar olduğunu
Ev kalabalıktı ben orayı kaçırmışım.İki bölümdür sesten gürültüden bazı yerleri anlayamıyorum.Demek üst katta oturacaklar.Ama çocuklar evden giderse millet kime takılacak kıvırcık diye.Bence Hüsne onları yollamaz.

Cok güzel bölümdü yine

Evet sonunda süprüzcü cüvan ve sosyete yadigarin iliskileri ortaya cikti
Husnenin kabullenmesi kolay degil tabi ki
Arife bana da gitgide cirkinlesiyor gibi geliyor
Elbise kiza 2 beden kucuktu zaten kambur gorunuyordu
Husne lohusa kadin eve girmiyor ufacik bebeyi almis etkinlige katiliyor falan abartiyorlar
Bahattinde yillardir kizin malina mulkune konmus halil diyince gururuna dokundu
Husnenin eve cagirdigi manken gibi komsu kizlarina ne demeli
Sanki hepsi civana fit olup evlenecekler ne civanmis arkadas?

"Arifeeeee duyduğuma göre uyuz olmuşsun sana aşofmani yasaklayan o doktorun elini öpicii

Erkek gibi olmak için kanbur duruyor.Hüsne'ye gıcık oldum zaten.Adam lokantaya misafir gelecek diyor o saçma sapan işler peşinde.O lokantaya geri dönülecek bence.

ali ile ceylanın nikahı ne oldu..haberleri olmadı..gizli nihaları ortaya ne zaman çıkacak acaba..

ali ile ceylanın nikahı ne oldu..haberleri olmadı..gizli nihaları ortaya ne zaman çıkacak acaba..
Bir kıyamet de o zaman çıkar. Niye saklıyorlarsa.Bu dizilerdeki herkes çok yalancı.

Erkek gibi olmak için kanbur duruyor.Hüsne'ye gıcık oldum zaten.Adam lokantaya misafir gelecek diyor o saçma sapan işler peşinde.O lokantaya geri dönülecek bence.

Evet onlar icin bir gun 24 saat degil ki 36 saat falan
Bahattinin dukkani birakma isi olucak gibi degil zaten
Cüvanlarin bit kadar dukkaninda o kadar adam ne is yapar nasil maas verilir
Bu dizide borc parasizlik hat safada ve deli gibi para harciyorlar
Husne ve ev ahalisi yine meshur menulerini yediler
Her Allahin gunu kisir hamurisi cay partisi
Ben bu dizide ki ayrintilara cok takiyorum ya
Belki de konu azligindan olaylarin sürüncemede kalmasindan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…