ne dedi ne dedi ben bile heyecanlandım
canım ne dedi bende merak ettim
şöyle söyliyim saçma bı bahaneyle aradı, baban benım dayımı aramış dedi bende haberım yok öyle bişeyden arasa bılgım olurdu ama bekle bı sanıye dedım kapattım,annemı aradım varmı böyle bı durum dıye babamda evdeydı hayır yok aramamış baban dedi.
sonra döndüm volkana hayır babam aramamış için rahat olabılır dedım kapatıyodum durr pekı bız ne olucaz dedi..
bende dedım bir haftadır ne oluyosa o olcak dedım ben senı kaybetmek ıstemıyorum,1 haftadır rahatım gürültü patırtı yok kavga yok huzurluyum ama içim rahat degil hep bi yanım eksık mutlulugum senınle özdeşleşmiş benım sensız mutsuzum dedi.özledım senı falan dedı.ben demedım.dedım bırbırımız olmadan ölmüyoruz gördük,tabiki zor bi süreç ama bu olması gerekıyosa bu olsun ilerde mutsuz olmamak adına dedım,ben mutsuzsam mutluda edemem sanada yazık dedım.sen ayrılık üzerıne düşünüyosuyn dedi,dedim bizim sorunlarımız çözülemeyecek halledılemeyecek affedilemeyecek şeyler degil ama en büyük sorunumuz konuşamamak ve biz konuşmayı ögrenemedıghımız sürece hep başladıgımız noktaya döneriz dedım yanı bi arpa boyu yol katedemeyız.ben senı kaybetmek ıstemıyorum akşam senı alayım konuşalımmı dedı.tamam dedım bende kapattık.durum bu kızlar..
canım gayet olumlu bi konusma olmus...
bakalım ne gelişme olacak ama canım sende söyle bişey sezdim hernekadar ara ara bitmesini istiyorum desende sende onsuz yapamıyorsun belli..onu cok özeledğni söylemiştin...
akşamda ayrılık üzerine konusmalar yapma..nişanlın bu defa bitirmek istedgni düşünüp kendini geri çekip acsını yasamak isteyebilir...ayrılmak istemedğni fakar sorunlar özülmedende nasıl mutlu olcagınız konusunda endişerinin oldgnu bu yuzdende bitmesni istedgin yönde konusmalar yapsan daha olumlu konusmlara geçebilir...tabi sen hala onla devam etmek istiyomusun oda önemli...
sadece sende gördüğüm bu...onu bırakmak istemedgni hissettim
bende aynı durumdayım. psikolojim bozuldu iyice. nişanlanıcam kısmetse mart ayında ama korkuyorum.bizim de kayınpeder yüzünden hep kavgalarımız. gerildik iyice. düğünüm ne zaman olcak nerde yaşıcam yada evlenebilcekmiyim sürekli belirsizlikler var. babam nişanı olsun bitsin öyle düğüne karar verilir diyor ama kayınpederimin pek adım atası yok. zoraki yapıyor bişeyleri. bunlar canımı sıkıyorr. evlenmesen ayrı dert, evlensen ayrı dert. ne düşünceğimi şaşırdım ben de...
bak gördünmü ben sana ayrılmıcaksınız demedimmmiiiii
canım benim sinirlerini evde bırak sabrını al yanına bize nasıl anlatıyosan ona da anlat. sinirlenirse sus sakinleşince yine konuş. ama bu akşam çözüme ulaştırmadan ayrılmayın. söz al ondan bundan sonra seninle konuşmayı öğrensin ki sorunlarınızı çözün.
benim nişanlımda sorun oldumu susardı konuyu gecistirirdi ama ben dedim ki bu böyle olursa bu kenarda büyür büyür ufak saçma bi sebepten biter sende bende ne olduğunu anlamayız dedim.
hak verdi şimdi konuşuyoruz.
sizde streslisiniz evlilik kolay bişey değil yeni bir hayat kurucksınız. Allah yardımcınız olsun ve mutlu olun inşşşşş
amin canım ınsallah.az önce tekrar aradı,konuşmak söylemek istediklerını unutmamak için yaz bi kağıda bende yazdım öyle konuşalım dedı.
bu bile iyi bi gelişme önceden ben bunu deseydım amaaannn offf derdi .
uzlaşmaya çalışması hoşuma gitti
hadi hayırlısı
bilmiyorumm içim daralıyo,ne yapacagımı ne karar verecegimi bilmiyorummm
bi yandan 3 ay sonrasına kurdugum hayallerımmm bı yandan korkularım kaygılarımmm
bi yandan dengesız bir ilişki..
arasam akşama gelır yanıma buna emınım.ama ben aramam diyorum oda bunu diyodur kesın.ben aramam o arasın dıye..
bugün 4.gün.
15 ay içinde bu ilk defa yaşanıyor,defalarca kavga ettık ama hiç böyle 4 gün birbirimizden habersız kalmadık.
bi yandan herseye ragmen onunla yaşadıgım mutlu günlerım benı cesaretlendırıyo,yaparsın onu sevıyosun olumlu yönlerı var görmüyomusun diyo
bi yanımda sen ne kötü günler yaşadın sana neler yaşattı nekadar agladın,bunu bile bile nasıl evlılıge yürüyosun,ilerde boşanma yaşarsan kafanı vurmazmısın duvardan duvara...
güzel nişanlılık geçirip evlenınce sorunlar yaşansa kaderdır denır
ama nişanlılık zaten berbat,bunu bıle bıle evlenmek ve sonra boşanmak aptallık olmazmı
offf kafam çok karışıkk,bi yandanda çok özledımm.kokusunu özledım,her akşamm benı almaya geldıgınde yaşadıgım heyecanı özledım,arabaya bındıgımde yapoşuuuuuuuunnn aşkım deyişini özledımmm.
allahımmm ne olur hakkımdaaa hayırlısını ver banaaaaaaaaaaa
günaydınnnnn kızlarrrr
cuma akşamı malum burdan çıktık konuştuk tartıştık uzlaştık..
ikimizde sivri karakterleriz öncelıkle bunu kabul ettik bırbırımızı kıracagımızı hissettiğimiz anda susucaz..
açıkçası cuma gününün en güzel yanı benım onu degilde onun benı aramış olmasıydı.daha öncede bahsetmıstım 1,5 yıl içinde 2 günden fazla ayrı kalmayan bi çift için 5 gün çok iyi ders oldu.gerçekten çok özlemiş çok pişman olmuş olarak geldi.
c.tesi işlerımız vardı onları halettık yunus balıklarının gösteri bileti vardı bende oraya gittik güldük eğlendık çocuk gibiydik.tüm gün prenses gibi davrandı bana.vayy dedim değişmişsin sen sensiz kalmayı tahmın bıle edemezsın ve sana bi itiraf sen benden gitmedikce ben senden gidemem diyo.onun en çok sinir oldugu sey ailelere yansımasıydı oda özellıkle o konuda söz istiyo benden,bende dedimki sen benı o hale getirmeyecegine göre artık ailelere yansıyacak bi konumuz kalmayacak..:)
canım benim çok sevindim yaa. dedim ama ben sana bu kadar kolay bitmez diye
kavgasız gürültüsüz ilişki olmaz zaten. valla işe geldim ilk senin konuna baktım bişey yazmışmısın diye. umarım verdiğiniz sözleri tutabilir kendinizi biraz törpüleyebilirsiniz. emeksiz ilişki olmuyo. emek verince kolay vazgeçilmiyo
hadi hayırlısıyla düğüne odaklan artık gelinliğni nasıl düşünüysun benim 7 ay var daha düğüne ben bile bakmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?