Aramızdaki yaş farkı sorun mu ?

Kendisinin çok daha genç gözüktüğünü ısrarla söylediğine göre; adamı yanına yakıştırmamış. Adam akıllıysa, kendi yoluna gider ve durduk yere dert sahibi olmaz.
Zaten sonra yazdıklarından anladım ama neden konu açıyorlar o zaman onu anlamıyorum

Kendisinin çok daha genç gözüktüğünü ısrarla söylediğine göre; adamı yanına yakıştırmamış. Adam akıllıysa, kendi yoluna gider ve durduk yere dert sahibi olmaz.

Ne alakasi var anlamadim, bazi insanlar yasini gosteriyor, bazilari gostermiyor genetik bir durum. Konu sahibes de istemezse istemez, ne yapti adamin babasini mi oldurdu

Ne alakasi var anlamadim, bazi insanlar yasini gosteriyor, bazilari gostermiyor genetik bir durum. Konu sahibes de istemezse istemez, ne yapti adamin babasini mi oldurdu
Neyin ne alakası var ? Birisini ya olduğu gibi beğenir ya da beğenmezsiniz. Adamı tanımak için bir yola girse bile sürekli aklında aynı düşünceler olacak. O zaman tarafların kendi yoluna gitmesi daha iyi değil mi ?

+/-8 yaş çok büyük bir fark değil. Sizin yaşınız 34 müş o yüzden 42 yaşa olur diyorum ben. Tanımak istiyorsan denemeye değer.

eğer sadece yan yana görünüşün abesliğinden bahsediyorsanız benim erkek arkadaşım benden sadece 2 yaş büyük ama çok daha büyük duruyor ben yaşımdan 4-5 yaş genç duruyorum yani sizin yaş farkına benzer bi durummuş gibi oluyor ama bu hiç bana bi sorun gibi gelmedi...

Çok teşekkür ederim yorumunuz için

Bence bir şans verin, bir buluşun görüşün sohbet edin bakalım belki kaynasirsaniz kafalar uyuşursa çekici gelir adam. Kuzenim de başta böyle kem küm etti yok yaşı yok büyük gösteriyor vs gorusmeye zorla gitti şimdi kızları var

Neyin ne alakası var ? Birisini ya olduğu gibi beğenir ya da beğenmezsiniz. ,

Hayatat her şey bu kadar siyah beyaz mı Allahın aşkına, hiçbir insan mükemmel değil. Konu sahibesi adamı eğlenceli, zeki bulmuş ama tipini beğenmemiş şu durumda tip olayını bir kenara koyabilir miyim demiş. Ben de buluşmadan bilemezsin diyorum, bazen bakıyorsun hiç hesapta olmayan, ilk bakışta beğenmediğin birine aşık oluvermişsin. Hayat sürprizlerle dolu dostum.

Herşey değil ancak bazı şeyler bu kadar siyah ve beyaz. Bir insan, bir ilişkiye adım atmak için insanların kendisini ikna etmesini istiyorsa; o ilişkiye neden adım atsın ?

Sanırım öyle, ben de deneyeceğim bakalım yorumunuz için teşekkür ederim

Yorumunuz için teşekkür ederim, beni anlayıp anlatmışsınız denemeye karar verdim daha doğrusu akışa bırakmaya, zamanın ne getireceği bilinmez. Çok teşekkür ederim

Siz de bircogumuz gibi 30lardasiniz, adamin daha once bir evliligi ve cocugu yok ise +8 sorun edilesi yas degil. Belki adam deli dolu degil daha oturakli siz daha enerjik birini ariyorsaniz bir iki gorusmeden sonra uzatmazsiniz. Adamin da sizinle ilgili niyetinedikkat edin derim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…