- 16 Haziran 2011
- 16.464
- 72.774
- 798
Kendisinin çok daha genç gözüktüğünü ısrarla söylediğine göre; adamı yanına yakıştırmamış. Adam akıllıysa, kendi yoluna gider ve durduk yere dert sahibi olmaz.34 42 olur neden olmasın ki?
Zaten sonra yazdıklarından anladım ama neden konu açıyorlar o zaman onu anlamıyorumKendisinin çok daha genç gözüktüğünü ısrarla söylediğine göre; adamı yanına yakıştırmamış. Adam akıllıysa, kendi yoluna gider ve durduk yere dert sahibi olmaz.
Daha genç olanlarda resmen ergen ama artık şu anda maalesef
Kendisinin çok daha genç gözüktüğünü ısrarla söylediğine göre; adamı yanına yakıştırmamış. Adam akıllıysa, kendi yoluna gider ve durduk yere dert sahibi olmaz.
Zorla ikna edilmek istiyorlar.Zaten sonra yazdıklarından anladım ama neden konu açıyorlar o zaman onu anlamıyorum
Neyin ne alakası var ? Birisini ya olduğu gibi beğenir ya da beğenmezsiniz. Adamı tanımak için bir yola girse bile sürekli aklında aynı düşünceler olacak. O zaman tarafların kendi yoluna gitmesi daha iyi değil mi ?Ne alakasi var anlamadim, bazi insanlar yasini gosteriyor, bazilari gostermiyor genetik bir durum. Konu sahibes de istemezse istemez, ne yapti adamin babasini mi oldurdu
+/-8 yaş çok büyük bir fark değil. Sizin yaşınız 34 müş o yüzden 42 yaşa olur diyorum ben. Tanımak istiyorsan denemeye değer.Merhaba hanımlar
Ben 34 yaşında bekar bir kadınım, geçenlerde arkadaş ortamında farklı birisiyle tanıştım tesadüfen. Arkadaşımın arkadaşıymış. O akşam muhabbet uzadı vs ileride de iletişim olabilir adı altında numaralarımızı aldık. Fakat bu beyefendi bana o günden beri sürekli mesaj atıyor. Çok ilgili davranıyor. Benim kafamda takılı kaldığım yer ise aramızdaki yaş farkı 8( benden büyük ). Bu beyefendi yaşını gösteren birisi, ben bulunduğum yaştan daha genç gösteren birisiyim. Genelde yaşımı öğrendiklerinde şaşırırlar. Sizce denemeye değer mi ? Bu duruma takılmalı mıyım ? Sizlere sormak istedim. Şimdiden teşekkürler
Yakın benden baya genç kız arkadaşlarım var ne okumuş ne kariyerlilerle denk geliyor ama işte doğru düzgün bitane yok nerdeyse ha ciddi birsey düşünmuyorsan hepsi mukemmleriyi egitimli olanlari, tek basina hayatini kurmus olanlari degil. Denk geliyorum :))
Olay o değilki yaşı büyük diye konu acıyor tek sorun oymuş gibi ama hic birşeyini beğenmemiş adamınNe alakasi var anlamadim, bazi insanlar yasini gosteriyor, bazilari gostermiyor genetik bir durum. Konu sahibes de istemezse istemez, ne yapti adamin babasini mi oldurdu
Dediklerimden bir tanesi beyin cerrahı :)Yakın benden baya genç kız arkadaşlarım var ne okumuş ne kariyerlilerle denk geliyor ama işte doğru düzgün bitane yok nerdeyse ha ciddi birsey düşünmuyorsan hepsi mukemmler
Kendisi 42 yaşında
eğer sadece yan yana görünüşün abesliğinden bahsediyorsanız benim erkek arkadaşım benden sadece 2 yaş büyük ama çok daha büyük duruyor ben yaşımdan 4-5 yaş genç duruyorum yani sizin yaş farkına benzer bi durummuş gibi oluyor ama bu hiç bana bi sorun gibi gelmedi...
Neyin ne alakası var ? Birisini ya olduğu gibi beğenir ya da beğenmezsiniz. ,
Herşey değil ancak bazı şeyler bu kadar siyah ve beyaz. Bir insan, bir ilişkiye adım atmak için insanların kendisini ikna etmesini istiyorsa; o ilişkiye neden adım atsın ?Hayatat her şey bu kadar siyah beyaz mı Allahın aşkına, hiçbir insan mükemmel değil. Konu sahibesi adamı eğlenceli, zeki bulmuş ama tipini beğenmemiş şu durumda tip olayını bir kenara koyabilir miyim demiş. Ben de buluşmadan bilemezsin diyorum, bazen bakıyorsun hiç hesapta olmayan, ilk bakışta beğenmediğin birine aşık oluvermişsin. Hayat sürprizlerle dolu dostum.
Bence bir şans verin, bir buluşun görüşün sohbet edin bakalım belki kaynasirsaniz kafalar uyuşursa çekici gelir adam. Kuzenim de başta böyle kem küm etti yok yaşı yok büyük gösteriyor vs gorusmeye zorla gitti şimdi kızları var
Hayatat her şey bu kadar siyah beyaz mı Allahın aşkına, hiçbir insan mükemmel değil. Konu sahibesi adamı eğlenceli, zeki bulmuş ama tipini beğenmemiş şu durumda tip olayını bir kenara koyabilir miyim demiş. Ben de buluşmadan bilemezsin diyorum, bazen bakıyorsun hiç hesapta olmayan, ilk bakışta beğenmediğin birine aşık oluvermişsin. Hayat sürprizlerle dolu dostum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?