Aramızdaki yaş farkı sorun mu ?

Kadınların çok büyük bir kısmı yaşını göstermediğini iddia ediyor zaten. Yaşını gösterdiğini düşünen kadına çok az rastladım diyebilirim.
Tanıştığınız kişi yaşını göstermesinde de bir problem yok aslında. 42 yaş size göre de normal bir yaş. Siz kendisini fiziksel olarak beğenmemişsiniz mesele bu.

ortak zevkleriniz,ilgi alanlarınız,sohbet konularınız varsa tam tersi hiçbir sorun olmaz

34e 42 yaş farkı sayılmaz ki 24e 32 olsaydı evet fark var, yaşanmışlık var sen daha gençsin yolun başındasın derdim.Bence hiç takılmamalısın,aynı yöne aynı fikirlerle bakabiliyorsanız ne ala.

Demi yaa, oysa ki tam da yaşımızı gösteriyoruz çoğumuz ama herkes bir diğerini daha yaşlı zannediyor.
Geçenlerde kalabalık bi ortamda kadının biri abla abla deyip duruyor, tuhaf geldi, yaşını sordum 2 yaş büyükmüş benden

Herşey değil ancak bazı şeyler bu kadar siyah ve beyaz. Bir insan, bir ilişkiye adım atmak için insanların kendisini ikna etmesini istiyorsa; o ilişkiye neden adım atsın ?
Bence bu konu siyah veya beyaz olamaz. Bazen hadi bir görüşeyim dersiniz bir iki aya aşık olup çıkarsınız benim böyle olmuştu mesela

aynı fikirdeyim. bence siz adamı beğenmemişsiniz. yaş farkı işin bahanesi. kendinizi böyle ikna ederek görüşmeye başlamanız saçma olur. hiç uzatmadan kesin bence sohbeti. gerçekten beğenseydiniz burada böyle sorular sormazdınız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…