Aramızdaki yaş farkını çok dert ediyorum:(

Bademli_Magnum

Güzel haberler geliyor🥳
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
3.594
3.268
333
birisiyle çıkıyorum... daha çok yeni... 2-3 gün filan oldu...

çok yakışıklı, tam istediğim gibi biri... arasam bulamam böyle birini o derece yani:17:

geçen gün buluştuk...

ben ona yaşını sordum

88li olduğunu söyledi

o anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki..

çünkü büyük gösteriyor fizik olarak..

sonra o bana sordu yaşımı

bende 85liyim dedim

dediki benim için bi sorun olmaz, senin için problem olur mu dedi

ben cevap veremedim.. ne diyeceğimi bilemedim bian

bu yaş farkı olayı benim en hassas olduğum şey...

çok tuhaf geliyo bana...

düşünsenize kardeşimle aynı yaşta..

bu akşam buluşucaz.. söylesem mi istemediğimi yoksa devam mı etsem... ne yapmalıyım sizce:44:

3 yas önemli degil ki
hele ki flört icin
hoslandiysan görüs tabi
ben kendimdem kücük erkek ark oldu
en fazla 5 yas vardi bir tanesiyle
hic kendimi kötü hissetmedim

Son düzenleme:
Bencede çok önemli değil. Yani dış görünüş itibariyle bir problem yoksa kim nerden bilicek ki aranızda 3 yaş olduğunu.. Sizde dert etmeyin bence.. Zaten çok yeni ilişkiniz. Belki ilerde yaştan daha önemli bir problem bile çıkabilir. Önce tanımaya çalışın herşey iyi giderse yaşta problem olmamalı..

adı üstünde aradım kişi diyorsun zaten arananlar yani aşk hep imkansızdır. bence ya baştan vazgeç ilerlemeden yada devam et

biz aynı yaşta aynı ay aynı gün doğmuştuk ama i yaş küçüktü babasıgil istemedi terk etti benii......... çok yıkıldım hayatım başıma çöktü kazanamadıklarım oldu halbuki kaç yıldır uraştım sınavımdı . neyse bence şimdiden ii düşün

Bencede çok önemli değil. Yani dış görünüş itibariyle bir problem yoksa kim nerden bilicek ki aranızda 3 yaş olduğunu.. Sizde dert etmeyin bence.. Zaten çok yeni ilişkiniz. Belki ilerde yaştan daha önemli bir problem bile çıkabilir. Önce tanımaya çalışın herşey iyi giderse yaşta problem olmamalı..

haklısın canım ama işte bazı konularda çok takıntılıyım.. aşamıyorum bunları:26:

daha çok yenisiniz. onu tanımaya çalış dediğin gibi dışı gibi içi de olgundur. tanıdıkça takıntılarından kurtulursun. önemli olan yanına yakıştırman. kafalar da uyuşuyorsa 3 yaş önemli olmaz. hatta zamanla o yaş farkını unuttuğun bile olur. zamana bırak ve şans ver bence.

şimdi sorun olmaz belki ama ilerde sorun yaşarsın canım .3 yal evet fazla değil ara ama kadınlar erken çöküyor erkeklere göre .aynı yaşlardaki insanlara bile bak belli bir yaştan sonra abla gibi duruyorlar .

bende kendımden 1 ay kucuk olsa dert edıcek bı tıpım
eşim benden 9 yas buyu k allahtan ama kucuk olsaydıda ewlenırdım yıne ama takardım hep:31:

Son düzenleyen: Moderatör:
bence de 3 yaş önemli değil.
hem bir daha aradığın gibi birini bulamayabilirsin öyle değil mi?
yaş konusunu kesin olarak o da önemsemiyorsa sen de önemseme bence.
ama bu konuda çok net olsun. sonra yaş farkını bahane etmesin.

nasıll yani :O çıkmaya başladıktan sonra mı yaşını öğrendinizzz

evet zaten 2 ay filan oldu tanışalı... öyle yaş olaylarına hiç girmedik... ki ben özellikle sormak istemedim... başıma gelicekleri hissetmiş gibi:) o da sormadı.. zaten benim tipim minyon olduğu için aklına gelmemiştir...

10-15 dk sonra beni almaya gelicek.. bi yanım çok istiyo, bi yanımda olmaz boşver diyo...:45:

çok heyecanlanıyorum onun yanındayken.... şuan bile elim ayağım titriyo resmen.. aşık oldum bile galiba:26:

ben üniversitedeyken benim sınıftan bi kız arkadaş ben alttan kaldığım bi ders için alt sınıfatn ders alırken 2 yaş küçük bi çocukla tanıştı yani benim vasıtamla ayyy şu an bi mutlular bide kızları oldu aman maşallah gönüller anlaşsında gerisi boş

nolur canım birkaç yaştan..kadın erkekten büyük olursa hem, zengin olurlar denir..
birbirinizden hoşlandıysanız,anlaşıyorsanız boşver, o kadar yaş farkından bişey olmaz..

ben de kendimden 3 yaş küçük biriyle birlikteyim. ilk zamanlar çok büyük konuşurdum benzeri durumlarda...başıma geldi :55: alışıyo insan. ama karşındaki insanın yaşından çok olgunluğu önemli. sen olgun bi insansan karşındaki hala çocuksa olmaz :34: fakat tek sorun yaşsa, o kadar da olsun boşver. hem kendinden küçük erkekle evlenen zengin olurmuş :9: :8:

yahu 3 yas nedir ki ? cocuk cocuk huylari yoksa, kafaca ve fiziksel uyumluysaniz o zaman sorun bunun neresinde? bence hic problem edilcek bi durum yok. hatta espirisine arkadaslariniza citir bi sevgilim var falan diyip kendi kendinizle alay ederseniz daha da cabuk kabul ettirirsiniz ki bu zaten kabul etmesi zor birsey degil...

benim de erkek arkadaşım benden 2 yaş küçüktü ayrılana kadar sorun yoktu ayrılırken insanın yüzüne vurup öyle gideni de var maaleef başka bi yerden baktım ama elimde değil acı çekiyorum da :(

Back
X