Aramızdaki yaş farkını çok dert ediyorum:(

Bende yaş farkını kafaya takanlardanım. Bilmiyorum ki inan ne diyceğimi ama tek bildiğim şey benden 1 yaş bile küçük biriyle çıkmak istemezdim sanırım. Beni rahatsız ederdi. Seni de rahatsız ediyosa eğer bu durum sineye çekme içten içe, bağlandıktan sonra kopamazsın da ama kendini rahatsız hissetmeye devam edersin diye düşünüyorum. Kimi arkadaşlar sorun olmaz gibilerinden yazmış onlar yaş farkını önemsemeyen arkadaşlarımız sanırım ama siz bunu sorun etmeseniz zaten bu başlığı açmazdınız. Bende bu durumdan hoşlanmayanlardanım. Tercih senin tatlım bu sadece benim şahsi fikrim :121:

Şunu da eklemeden geçemiycem canım. Kadınlar erkeklere göre daha olgun oluyolar. Mesela 23- 25 yaşlarında ki bayanla aynı yaşlarda olan erkekler çok daha farklı oluyolar kadınların her zaman erkeklere nazaran daha hızlı olgunlaştığını düşünüyorum. Bayanların olgunlaşma yaşı 20-25 belki erkeklerin 25-30 tabi bu sadece benim fikrim. Konuştuğun kişinin karakteri falanda çok önemli bu konuda. Ayrıca da demişsin ki arasam bulamam böyle birini. Daha yeni olduğu için heyecanlısında. Zamana bırak bakalım zamanla görüceksin artıları eksileri olmazsa bitirirsin zaten canım eğer yolunda gidersede devam edersin. Belki zamanla sana bunu hiç hissettirmez bile. Senden büyük gibi olgun davranır bu açığı kapatır. Karakterini bilmeden sizin hakkınızda yorum yapmamız pek doğru değil aslında ama.. Dene ve gör sonra karar ver canım. Tabi bu deneme sürecinde yelkenleri suya indirip sıkılsıklam aşık olmamaya dikkat etmelisin. yoksa sonra bi konu daha açarsın. aşık oldum ama benden 3 yaş küçük kafaya çok takıyorum ayrılmak istiyorum ama seviyorum diye. Bu duruma düşmemek için temkinli adım atmalısın tatlım. Herşey gönlünce olsun :16:

Evlenip pisman olan bir suru insan var. Niye insanlar mutsuzluklarini yasa baglamislar ki. Benim akrabalarimda da ailemde de hep damatlar kucuktur. Allaha sukur kimse pisman degil, hepimiz cok mutluyuz. Hicbirimizin esi de icinde abla gecen bir cumle kuracak kadar patavatsiz ve cahil degil. Ben esimden buyugum diye ben mi otorite kuruyorum evde? Yorumunuz objektif degil kusura bakmayin. Cevrenizdeki 3-4 kisiye gore olumsuz yorum yapmaniz ne kadar yanlis.

bakın konu sahibi fikir sormuş bende çevremde var olanlarla ilgili yaşadıkları sorunları söyledim ayrıca eşim benden 7 yaş büyük 1 ay küçük olsa evlenmezdim kadın herşeyden önce bir doğumla kaç sene geri gidiyor hem vücut olarak hem psikolojik olarak erkekler bizlere göre her zaman daha geç çöküyorlar tabi benim görüşüm arkadaş daha yolun başında bunu kafasına takıyor bence hayatı boyunca evlilik yapsada kendi kendine soracak aceba yanlışmı yaptım diye..

Ben de erkek arkadaşımdan 1 yaş büyüğüm. Yengem de dayımdan 2 yaş büyük hiçbir sorun yaşamadılar biz de yaşamıyoruz ama bilmiyorum sizde sorun olur mu güzelim... Her ilişki bambaşka oluyor birazda karşındaki insana bağlı benim erkek arkadaşım benden de olgun yorum yapmak imkansız bu konuda.

Back
X