• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aranan teyze.

Anormal bisey yok ki yigeni varmis onermis.Yuzuk taksin o zaman sevgilinizde genelde kirtasiyede,markette calisanlar yuzuk takarlar

Takma kafana be canım.. Ben hastanede yatan kayınvalideme bakarken, hastanede yatan bi teyze beni gelin değil torun sanmış, oğlunu görücü getirmişti :KK48: Tabi kaynana olduğunu duyunca şok olmuştu :KK48: Hayatımda hiç görmemiştim şikayet edip suratını bükmeden kaynanasına bakan gelin diye:KK53:

Amannn o teyzeler bana neler nelerr dıyor at şu kedılerıde çocuk dogur dıyo
ben takımıyoruum hayır sende öyle yap :)
Gül geç biz eşimle dalga gecerız onların konusmalarını yapıp baya komık oluyor önerırım :KK48:

teyzenin bunu demesi değil sevgilinizin ne cevap verdiğine bakın bence.Hem olaya niye edepsizlik olarak bakıyorsunuzki valla o teyzeden herkesin çevresinde birkaç tane olsa forumda bukadar bekar kız kalmazdı. Kadın iyi niyetle söylemiş, böyle birini teklif edebilecekleri kadar samimi ise sevgilinizin daha önce sizden hiç bahsetmemiş olmasını dert edin bence.

Bence de sevgilin neden bunu sana söyleme gereği duydu? Belki de öyle bir şey olmadı, kıskanıp kıskanmayacağını ve ne tepki vereceğini merak etti.. :KK55:

Ben 8 senelik evliyim disarida hala teyzeler gorucu cikiyor bana :KK70:

:D
o teyzeler ah o teyzeler
durakta benı yegenıyle ısrarla evlendırmek ısteyen mı dersın :D
kuaforde gorup evıme kadar takıp edıp ben ısteyken kapıyı calıp anneme benı tarıf edıp o kızın evı burasımı musaıtsenız hayırlı ıs ıcın gelmek ıstıyoruz dıyen mı dersın
:D
annem hayır demesıne ragmen kız evı naz evıdır kapıyı kapatsanız bacadan gırerız ısrar edıcez demıs bıde :D

Kızlar benim 6 yıllık bi ilişkim var.sevgilim markette çalışıyor istanbulda bilindik şu yeşil teması olan.bizim memleketli bi teyze aynen şu şekilde; oğlum benim bi yiğen var onu sana yapıyım mı demiş. ne kadar sinirim bozuldu.artık koca böyle mi aranıyor ? belki çocuk evli belki nişanlı edepsizliğin daniskası.:KK67:
sevgilin de hemen anlatmış az kıskansın diye :P
nolcak yahu desinler :))

aamannn takma
bana bi kere tayzenın biri ne güzelsin sen annen evdemi bi koşayım dedi kocam evde teyze olurmu dedim bozuldu gitti
sevgiliniz deseydi nişanlımın ustune mi alayım teyze diye

Duyanda teyze tutmuş kızı kolundan getirmiş'hadi tanışın'demiş sanacak. Yapmayın Allah aşkına, nereden bilsin hayatında biri varmı yokmu,laf olsun diye bile söylenmiş olabilir. İstemiyorum cevabını aldıysa zaten tekrarı olmaz.

Canım teyzeler işte...Ben de bir dönem kasiyerlik yapmıştım ve hayatımda biri vardı.Her gün eşiyle gelen yaşlı bir teyze vardı ayak üstü oğluna almak istedi beni.Güldüm geçtim ama baktım teyze geri döndü oğlunun fotoğrafını gösteriyor bana,adın neydi canım,yaşın diye sordu.Tabi ben şok.Sonra oğluma söyliyeyim uğrasın bir o da görsün dedi ama benim dilim tutuldu resmen.Sonra işi bıraktım,bir kere sokakta gördüm ondada teyzecim ben sözlendim deyiverdim.Belki o teyzede arkadaşın sohbetini,davranışını,görünümünü beğenmiştir.Erkek arkadaşında teyzeciğim sağol benim başım bağlı diyebilirdi,kadın uzatırsa eğer öyle söylesin.Benimki peşimi bırakmamıştı çok fena bu teyzeler:KK53:

Ayrıca üzgünüm ama o kadar süredir ilişkiniz var vebir yüzük takmamışsınız,erkek arkadaşın resmen sen kıskan diye söylemiş bunu erkekler genelde sorun olmasın diye anlatmaz çünkü.teyzeler böyle latifeler yapabiliyor ama erkek arkadaşın orada yok teyzeciğim ama geç kaldın başım bağlı benim deyip gülüp geçebilrdi.Onca yıldan sonra bunu demiyorsa sorun bence.

Bunu sana 6 yıllık sevgilin mi söylüyor? Bence teyzeden önce kızman gereken başka biri var... İnsanlık hali teyze dediğimiz kesim genellikle yapar bunu. Hastanede postanede markette nerde denk gelirse. Ama bu aynen şeye benziyo. Hani çocukken seni oğluma alicam diyen teyzelere. Hani hangisini hatırlıyosun şimdi. Sevgilin seni alenen kıskandırmak istemiş. Başarmışta. Ama cok abartma :)

Kızlar benim 6 yıllık bi ilişkim var.sevgilim markette çalışıyor istanbulda bilindik şu yeşil teması olan.bizim memleketli bi teyze aynen şu şekilde; oğlum benim bi yiğen var onu sana yapıyım mı demiş. ne kadar sinirim bozuldu.artık koca böyle mi aranıyor ? belki çocuk evli belki nişanlı edepsizliğin daniskası.:KK67:
ne var ki bende çalışırken çok tatlı bi kadın geldi yanıma muhabbete başladık sonra oğlunu falan anlattı ,evlendirmek istiyormuş :D senle tanıştırayım dedi :D çok utanmıştım

Back
X