• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aranan teyze.

ne var ki bende çalışırken çok tatlı bi kadın geldi yanıma muhabbete başladık sonra oğlunu falan anlattı ,evlendirmek istiyormuş :KK70: senle tanıştırayım dedi :KK70: çok utanmıştım
benim karşı oldğum kadınınkız yiğenine koca araması.erkek tarafı değil anlatabildim mi kızlar :)

benim karşı oldğum kadınınkız yiğenine koca araması.erkek tarafı değil anlatabildim mi kızlar :)
yaa o kadar önemli değil be canım onu ifade etmek istedim :) sonuçta sevgilin kibarca red ettikten sonra kız gelse nolucak ki?

Güldüm :-)
Tyz Kaş yapayım derken göz çıkarmış :rolleyes:
zaten kıskancım :) sonra da şey oldu bu sevgilimin iş arkadaşı var kız eşinden yeni boşandı .sevgilime dün dedim ki bana bir şarkı önersene .önerdi .şarkının sözleri şu :
BİR KADIN TANIDIM ÇOK AĞLIYORDU
GÖZÜNDEN SEL GİBİ YAŞ AKIYORDU
TESELLİ VERECEK DOST ARIYORDU
EŞİNDEN AYRILMIŞ BİR HALİ VARDI şaka gibi.

zaten kıskancım :) sonra da şey oldu bu sevgilimin iş arkadaşı var kız eşinden yeni boşandı .sevgilime dün dedim ki bana bir şarkı önersene .önerdi .şarkının sözleri şu :

Yok daha neler. .
Rahat ol ..

Biraz densiz davranmış ama toplumumuzda bazı teyzeler amcalar var böyle kendine vazife bilen. Kızın haberi bile yoktur bu durumdan belki de sevgilisi var..
Aynı şey erkekler için de yapılıyor erkeğin haberi yok hatta ilişkisi var ama çevresi kız arıyor...

:KK70::KK70::KK70::KK70:
Bu şarkıya oldum olası çok gülerim
Nerden biliyor kızın belki bir yakını vefat etti...belki işten atıldı
Şarkı sözlerimiz bile ne aksiyonlu

Bizim çalıştığımız kuruma gelip kurum amiriyle görüşme talep edip öğretmen bayan akrabalarına uygun bekar erkek var mı diye sormaya gelen var...
Tanıyan eden çıkar diye detay veremiyorum ama şaşkınlıktan öldük...
O yüzden çok normal sizin olayınız :KK53:

En azından bi kız yazılmamış.
Yaşlı işte kafası da yakıştırmıs

düşündüm taşındım bu konuya neden bu kadar kızdığınızı anlayamadım.
yani teyze, "seni kız arkadaşından ayırayım gel bize damat ol" dese bir nebze... ona bile gülüp geçilebilir. ne bilsin erkek arkadaşının sevgilisi var evlilik düşünüyor?
bu tip arabuluculuklar genel olarak irrite edici o ayrı. bir gün arkadaşımın annesine apartman kapısında bir kadın "bu apartmanda evlenilecek kız var mı? oğluma kız bakıyorum" demiş. öyle elma armut alır gibi yuva kurduran tipler genelde itici zaten...

bir gün eşimle sevgiliyken birlikte iş yerindeyiz, iki kadın geldi güya bir şey soracaklar epey saçmalayıp gittiler ben anlayamadım. eşim "anlamadın mı sana görücü gelmişler" dedi de uyandım. şimdi eşim kalkıp o zaman gelen kadınlara sinirlenseydi çok komik olmaz mıydı sizce?
nikah nişan yüzüğünün de mantığı o değil mi? parmağı boş olan herkese bu tür şeyler söylenir büyütmeyin.

Neden anlatmasın ki ?
Ben olsam bende anlatırdım kötü bir şey değil ki
Ne güzel işte birbirlerinden gizlileri saklıları yok

gizli saklı bir olay değil ki..
günlük hayat içinde olmuş bitmiş..
ama konu sahibi içinde büyütüp duruyor.
sevgilisini tanıyor olsa anlatmazdı zaten. ya da orda konuşup olur biterdi.
bir kızı istemeye gelenler olsa ya da talip olsalar her geleni oturup sevgilisne mi anlatmalı.. çok yersiz bir konu oluşup çıkar yani..
bence saçma.. size göre normal olabilir elbette..

Back
X