kızlar kimse yokmuuuKızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Ben geçen ay 17 şubatta adet oldum. Öncesi 24 ocak,bi öncesi 31 aralık. Son adetten sonra 1 hafta soğan suyu içtim. Yumurtlama dönemim 22-27 şubat arasıydı değerlendirdim. Adetime 2 gün var ama ara ara kasıklarım ağrıyo bikaç gün aralıklı akıntım oldu. Göğüs uçlarım da kaşınıyo. Bazen baş dönmem oluyo. Gece yattığımda sağ kasıkta bi seyirme oldu. Bu sabah kahvaltıda da yeşil zeytini çok sevmeme rağmen tadı kokusu hani c vitamini kokusu gibiydi yiyemedimHamilelik belirtilerimi sizce
Bunların hepsi gebelikte olabilir, adet belirtisi de olabilir. Adetinize 2 gün varsa test de cıkması yüksek :)Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Ben geçen ay 17 şubatta adet oldum. Öncesi 24 ocak,bi öncesi 31 aralık. Son adetten sonra 1 hafta soğan suyu içtim. Yumurtlama dönemim 22-27 şubat arasıydı değerlendirdim. Adetime 2 gün var ama ara ara kasıklarım ağrıyo bikaç gün aralıklı akıntım oldu. Göğüs uçlarım da kaşınıyo. Bazen baş dönmem oluyo. Gece yattığımda sağ kasıkta bi seyirme oldu. Bu sabah kahvaltıda da yeşil zeytini çok sevmeme rağmen tadı kokusu hani c vitamini kokusu gibiydi yiyemedimHamilelik belirtilerimi sizce
adetime 4 gün kala yaptım negatifti ama??Bunların hepsi gebelikte olabilir, adet belirtisi de olabilir. Adetinize 2 gün varsa test de cıkması yüksek :)
Canım 4 gün kala benimde negatifti ama 3 gün kala pozitif olmuştu. Hala umut var yani.adetime 4 gün kala yaptım negatifti ama??adetle gebelik belirtileri hep aynı oluyomuş zaten. Dua ediyorum ki hayırlısıyla kolaylıkla hamile olmuş olayım. Biraz ev işi yaptım kasığın sağı iç bacağıma doğru sızladı. Ne bileyim bu süreç kolay geçsin inşAllah
İnşallah. Bende burada yazmayı isterdimCanım 4 gün kala benimde negatifti ama 3 gün kala pozitif olmuştu. Hala umut var yani.
Ben erken gebelik testi yapmadım üzülürüm diye.Yumurtlama üstünden 11 gün geçtikten sonra erken gebelik testlerinde çıkıyor. Ben adete 4 gün kala öğrenmiştim bu şekilde. Kaset testte belki çıkmaz ama erken gebelik testi yaparsanız mukakkak çıkar şu an varsa eğer. İnşallah vardır canım
Canım bana dediysen çok haklısın ama korkuyoruuuumKız sen hala duruyon mu 2 gün kalmış ay delircem saçımı başımı yolcamkoş git test yap nöbetçi eczane bul yürü
Geç döllenmedir inşallaaaaahhhgebelik ölçüsü 20 olunca (hani test yapıyoruz kanda rakam veriyor ya) o zaman idrar tahlilinde çıkıyor.
Bazen geç döllenme olunca çıkmıyor sonuç negatif çıkıyor yani
İnşallahhh canımmmYumurtlama üstünden 11 gün geçtikten sonra erken gebelik testlerinde çıkıyor. Ben adete 4 gün kala öğrenmiştim bu şekilde. Kaset testte belki çıkmaz ama erken gebelik testi yaparsanız mukakkak çıkar şu an varsa eğer. İnşallah vardır canım
Sanırım sana dedim iki gün kalan sensenBen erken gebelik testi yapmadım üzülürüm diye.2 günüm kaldı gecikirsem ancak anlarım artık. Bide bugün afedersiniz tuvalette az bişey kremsi akıntım oldu. O bölgeye baskı gibi bi sızı sağ kasığımla beraber ve belim ağrıyor. Hayrolsun
Canım bana dediysen çok haklısın ama korkuyoruuuum
Ayyy maşallahSanırım sana dedim iki gün kalan sensenhiç korkma ben 3 gün kala yaptım çıktı . Kanda da 1.89 dü sanırım .
Hala ne demek ne demek halaAyyy maşallahsen cesurmuşsun canım hala hamilemisin canım?
Ayy inşAllah sağlıkla hayırla kucağına alırsın bebişini canımHala ne demek ne demek halaben daha 5 haftalık hamileyim taptaze hamileyim aksini inkar eden olarsa furaram şaka Maka daha yeni ogrendim cancazim iki gün önce değerim 3273 tü . Doktora gittim iki kese var fakat biri kanama gibi dedi ikizde olabilir dedi cildiviyovum bir hafta sonra tekrar gitcem işte
İşte bende boyle hissettiğim için başkaları adına uçuyorum heycandan aminnn balımAyy inşAllah sağlıkla hayırla kucağına alırsın bebişini canımhayırlı uğurlu olsun kendim kadar sevindimm
Ne güzelsinİşte bende boyle hissettiğim için başkaları adına uçuyorum heycandan aminnn balım
Yarın nöbetçi eczane bul al , pazartesi de kan ver sonra bebisi ilan et burda etiket oluyomu bilmiyorum ama benide etiketle konfeti patlatcamNe güzelsininşallaah bende elinsu77 "hamileyiiim canıım" yazarım
Mrb benimde erken gebelik silik cıkıyo kan vermiştim salı günü 1.79 çıktı sizce varmıdır negatif dediler ama siz hamilemisiniz şuanSanırım sana dedim iki gün kalan sensenhiç korkma ben 3 gün kala yaptım çıktı . Kanda da 1.89 dü sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?