Aranıza yeni katıldım kızlarr💜

Bende kan verdim 0.39 cikmis hic yok galiba ihtimal bende adette olmadim karnmda agriyo bakalim nolcak benim suan bebis 9 aylik bide olursa supriz olcak ama olmamasi bebisim icin iyi olur dikkatte ettik ama dogumdan sonra insan olmasn diye dua edemiyo insallah vardir diyorum napim Allah im isteyen herkese tattirsin evladı

Sanırım sana dedim iki gün kalan sensen hiç korkma ben 3 gün kala yaptım çıktı . Kanda da 1.89 dü sanırım .
Merhaba canım yanlış anlamadıysam adetten 3 gün önce kan değerin 1. 89 çıkmış öylemi bende aynı durum içersindeyim merak ettim o yüzden

Merhaba canım yanlış anlamadıysam adetten 3 gün önce kan değerin 1. 89 çıkmış öylemi bende aynı durum içersindeyim merak ettim o yüzden

Evet balım şimdi teyit etmek için baktım tam tamına 3 gün . 1.89 .. seninki kaç yada yaptırdın mi tahlil

Vallah canım benim adete 3 gün kala 2.31 di doktor olursa da kimyasaldır atar vucut dedi çok üzüldüm bekliyorum yarın test yapıcam varsa gidip kan vericem
Ya bıraksınlar bu işleri .. sağlıklı misin ? Her ay düzenli adet aoluyomusun ? Durup dururken 2 kusur bilmem ne çıkması saglikliyken sencede gebelik belirtisi degilmidir basliycam kimyasqllarina bunların .

Ya bıraksınlar bu işleri .. sağlıklı misin ? Her ay düzenli adet aoluyomusun ? Durup dururken 2 kusur bilmem ne çıkması saglikliyken sencede gebelik belirtisi degilmidir basliycam kimyasqllarina bunların .
Ne biliyim canım ya daha önce de kayplarım oldu o yüzden heveslenmek bile istemiyorum kan veriyim yada test istiyim eşim arrık beni tavayla kovalayacak

Vallah benim de senden aşağı kalır yanım yok değişik düşünceler içindeyim vallah
Nekadar test varsa yap ben çamaşır suyu testi yaptım üstü ful köpük katı bide hemen gitmedi köpüğü . Gerçi ben bunları gebelik varmı yokmu diy yapmıştım şeker testi kabartmatozu , katbonat testi Allah'tan carpilmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…