- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
- 23
Bende kan verdim 0.39 cikmis hic yok galiba ihtimal bendeYok zaten umutlanmamıştım ilk tedavim hemen olmaz diye düşünmüştüm ama evdeki testler silik çıktı bi sevindim sonra kanda böyle çıkınca tekrar yıkıldım şimdi içimde biraz umut var kan verdim geldim bekliyorum
43.52 çıkmış benim sonuç var demiiiiiDııırıdırıdırııı
43,52 cıktıııııııCiktimi ciktimi
Ben sana ne dedim allahimmm43,52 cıktııııııı
Çarşamba günü verdiğim kan 1.79 bugün 43.52 normal mi artış ben hala şokdayım daBen sana ne dedim allahimmmay nasi sevindim
Valla tam anlamıyorum ama ciddi derecede artış var ve bu çok iyi bişey balımÇarşamba günü verdiğim kan 1.79 bugün 43.52 normal mi artış ben hala şokdayım da
Merhaba canım yanlış anlamadıysam adetten 3 gün önce kan değerin 1. 89 çıkmış öylemi bende aynı durum içersindeyim merak ettim o yüzdenSanırım sana dedim iki gün kalan sensenhiç korkma ben 3 gün kala yaptım çıktı . Kanda da 1.89 dü sanırım .
Merhaba canım yanlış anlamadıysam adetten 3 gün önce kan değerin 1. 89 çıkmış öylemi bende aynı durum içersindeyim merak ettim o yüzden
Evet balım şimdi teyit etmek için baktım tam tamına 3 gün . 1.89 .. seninki kaç yada yaptırdın mi tahlilMerhaba canım yanlış anlamadıysam adetten 3 gün önce kan değerin 1. 89 çıkmış öylemi bende aynı durum içersindeyim merak ettim o yüzden
Vallah canım benim adete 3 gün kala 2.31 di doktor olursa da kimyasaldır atar vucut dedi çok üzüldüm bekliyorum yarın test yapıcam varsa gidip kan vericemEvet balım şimdi teyit etmek için baktım tam tamına 3 gün . 1.89 .. seninki kaç yada yaptırdın mi tahlil
Ya bıraksınlar bu işleri .. sağlıklı misin ? Her ay düzenli adet aoluyomusun ? Durup dururken 2 kusur bilmem ne çıkması saglikliyken sencede gebelik belirtisi degilmidirVallah canım benim adete 3 gün kala 2.31 di doktor olursa da kimyasaldır atar vucut dedi çok üzüldüm bekliyorum yarın test yapıcam varsa gidip kan vericem
Ne biliyim canım ya daha önce de kayplarım oldu o yüzden heveslenmek bile istemiyorum kan veriyim yada test istiyim eşim arrık beni tavayla kovalayacakYa bıraksınlar bu işleri .. sağlıklı misin ? Her ay düzenli adet aoluyomusun ? Durup dururken 2 kusur bilmem ne çıkması saglikliyken sencede gebelik belirtisi degilmidirbasliycam kimyasqllarina bunların .
Ben geçen gün kırmızı lahana ile cinsiyet testi yaptım halbuki kese bile yeni göründüNe biliyim canım ya daha önce de kayplarım oldu o yüzden heveslenmek bile istemiyorum kan veriyim yada test istiyim eşim arrık beni tavayla kovalayacak
Vallah benim de senden aşağı kalır yanım yok değişik düşünceler içindeyim vallahBen geçen gün kırmızı lahana ile cinsiyet testi yaptım halbuki kese bile yeni göründüyok anam ben akillanmam
Olursa senle aynı haftalarda oluyoruz adet tarihine göre 5 haftalık olurBen geçen gün kırmızı lahana ile cinsiyet testi yaptım halbuki kese bile yeni göründüyok anam ben akillanmam
Son adet tarihim 3 subatti aynen 5 haftalık balımOlursa senle aynı haftalarda oluyoruz adet tarihine göre 5 haftalık olur
Nekadar test varsa yap ben çamaşır suyu testi yaptım üstü ful köpük katı bide hemen gitmedi köpüğü . Gerçi ben bunları gebelik varmı yokmu diy yapmıştımVallah benim de senden aşağı kalır yanım yok değişik düşünceler içindeyim vallah
Son adet tarihim 3 subatti aynen 5 haftalık balımakrep olcak seninkide
Son adet tarihim 3 subatti aynen 5 haftalık balımakrep olcak seninkide
Hayırlısı canımSon adet tarihim 3 subatti aynen 5 haftalık balımakrep olcak seninkide
Hayirli olsun43,52 cıktııııııı
Çok teşekkür ederim aminnnnn sağlıkla gelsin rabbim isteyen dileyen herkese hepimize nasip etsinnnnHayirli olsuniyi beslenin vitamin vs kullaniyosanz ihmal etmeyin bebis saglika gelsin insallah bide is yapmayin dinlenmeye gayret gosterin ilk 3 ay onemli derler hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?