Yaaa bırak şu yok diyenleri sakın sacmalamaMrb benimde erken gebelik silik cıkıyo kan vermiştim salı günü 1.79 çıktı sizce varmıdır negatif dediler ama siz hamilemisiniz şuan
Yiaaaa canıımmmYarın nöbetçi eczane bul al , pazartesi de kan ver sonra bebisi ilan et burda etiket oluyomu bilmiyorum ama benide etiketle konfeti patlatcam
Yiaaaa canıımmmYarın nöbetçi eczane bul al , pazartesi de kan ver sonra bebisi ilan et burda etiket oluyomu bilmiyorum ama benide etiketle konfeti patlatcam
Ya cok teşekkür ederim içime su serptiniz tedavi görüyorum bu yüzden de hayal kırıklığı yaşadım 3 tane test yaptım evde hepsi silik çıktı ama sağlık ocağında kan verdim yok dediler üzüldüm açıkçası umudumu kaybetmiştim şuan tekrar umutlarım yeşerdiYaaa bırak şu yok diyenleri sakın sacmalamabekle bı iki gün daha bak nasi yukseliyo betan . Benim 1.89 dan 53 e çıktı 2 3 gün içinde ..
Gebelik yokken değer 0.100 olur ben oradan anlamıştım kaç aydır kan veriyodum hep 0.100 dü . Geçen ay bı verdim 1.89 aha dedim tamaaaam sonra buraya yazdım ben var dedikçe millet yok dedi bas bas bağırdım var da var noldu ? Varmış dimiiiYa cok teşekkür ederim içime su serptiniz tedavi görüyorum bu yüzden de hayal kırıklığı yaşadım 3 tane test yaptım evde hepsi silik çıktı ama sağlık ocağında kan verdim yok dediler üzüldüm açıkçası umudumu kaybetmiştim şuan tekrar umutlarım yeşerdi
Ppsni görüyodum çift çizgide okadar yani öyle seviyodum o kaset testiGebelik yokken değer 0.100 olur ben oradan anlamıştım kaç aydır kan veriyodum hep 0.100 dü . Geçen ay bı verdim 1.89 aha dedim tamaaaam sonra buraya yazdım ben var dedikçe millet yok dedi bas bas bağırdım var da var noldu ? Varmış dimiii
Hayırla uğurla sağlıkla kucağına alırsın inşAllaaaaaahhhPpsni görüyodum çift çizgide okadar yani öyle seviyodum o kaset testiama şöyle de bişey var ben rüyamda ikiz bebek emziyodum ikiside erkekti . Bikac gün sonra gebe oldugum belli oldu . Doktora gittik iki kese gibi gördük hocam dedim ikiz mi diğer kese kanama da olabilir haftaya belli olcak dedi progestan verdi düşük önleyici ay bende çok heycanliyim kizlar
Merhaba belirtileriniz gebelik belirtisi ama arkadaslarin dedigi gbi adet eelirtiside benzer oluyoende 1 gebelik gecirdim ilk baslarda kasiklarda sizlama hareket ederken ozellikle kasik bolgesinde yogunluk hissediyodum mode bulantisi yiyeceklere hissiyat gec basladi bende 2 ay sonra basladi eger gebe oldgnuzu hisswdiyosanz bol dinlenn is ypmayin meyve yiyin su bol icin vitamn folik asit kullanyosanz ihmal etmeyin bende bu ay yine hisseder gbiyim ama cok umitlide degilim insallah bebislermz yerlesmis buyuyodur test olarakta ben ilk gebelgmde 4 gun gecince yapmstm silikten biraz koyu cikmsti gec dollenmeydi bide suan test yaptm tek cizgi cikti adetim 2 gun gcti benimde ama tavsiyem erken gebelik testo yapmayin silik cikiyo hassas oldgndan olaki kimyasal gebelikse umitlenip uzuluyosunuz kaset test yapin bence tabiki yine sizin karariniz ama :) hayirlisiyla bebis tutmustur insallah :)Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Ben geçen ay 17 şubatta adet oldum. Öncesi 24 ocak,bi öncesi 31 aralık. Son adetten sonra 1 hafta soğan suyu içtim. Yumurtlama dönemim 22-27 şubat arasıydı değerlendirdim. Adetime 2 gün var ama ara ara kasıklarım ağrıyo bikaç gün aralıklı akıntım oldu. Göğüs uçlarım da kaşınıyo. Bazen baş dönmem oluyo. Gece yattığımda sağ kasıkta bi seyirme oldu. Bu sabah kahvaltıda da yeşil zeytini çok sevmeme rağmen tadı kokusu hani c vitamini kokusu gibiydi yiyemedimHamilelik belirtilerimi sizce
Aminn kuzum benimHayırla uğurla sağlıkla kucağına alırsın inşAllaaaaaahhhcanım
Benim 6 degerle kimyasala donustu adet olmustum doktor ihtimal verdiyse dikkat edin gerseyinize ama kwndnzde cok umitlendrip uzu,lmeyin benyasadim bekelnti olunca neden diye insan yiyo kendisini insallah bebisler bizimledir :)Mrb benimde erken gebelik silik cıkıyo kan vermiştim salı günü 1.79 çıktı sizce varmıdır negatif dediler ama siz hamilemisiniz şuan
Merhaba belirtileriniz gebelik belirtisi ama arkadaslarin dedigi gbi adet eelirtiside benzer oluyoende 1 gebelik gecirdim ilk baslarda kasiklarda sizlama hareket ederken ozellikle kasik bolgesinde yogunluk hissediyodum mode bulantisi yiyeceklere hissiyat gec basladi bende 2 ay sonra basladi eger gebe oldgnuzu hisswdiyosanz bol dinlenn is ypmayin meyve yiyin su bol icin vitamn folik asit kullanyosanz ihmal etmeyin bende bu ay yine hisseder gbiyim ama cok umitlide degilim insallah bebislermz yerlesmis buyuyodur test olarakta ben ilk gebelgmde 4 gun gecince yapmstm silikten biraz koyu cikmsti gec dollenmeydi bide suan test yaptm tek cizgi cikti adetim 2 gun gcti benimde ama tavsiyem erken gebelik testo yapmayin silik cikiyo hassas oldgndan olaki kimyasal gebelikse umitlenip uzuluyosunuz kaset test yapin bence tabiki yine sizin karariniz ama :) hayirlisiyla bebis tutmustur insallah :)
Bende orda bi şüpheye düştüm ama sağlık ocağında ki yok deyince ihtimal kalmadı diye düşünmüştüm biraz sonra gidip tekrar kan vercem en son salı vermiştim 1.79 du bakalım kaç cıkıcakGebelik yokken değer 0.100 olur ben oradan anlamıştım kaç aydır kan veriyodum hep 0.100 dü . Geçen ay bı verdim 1.89 aha dedim tamaaaam sonra buraya yazdım ben var dedikçe millet yok dedi bas bas bağırdım var da var noldu ? Varmış dimiii
Gittin mi vermeye ? Saat 5 e kadar e nabiza dusuyo sürekli bakBende orda bi şüpheye düştüm ama sağlık ocağında ki yok deyince ihtimal kalmadı diye düşünmüştüm biraz sonra gidip tekrar kan vercem en son salı vermiştim 1.79 du bakalım kaç cıkıcak
Yok zaten umutlanmamıştım ilk tedavim hemen olmaz diye düşünmüştüm ama evdeki testler silik çıktı bi sevindim sonra kanda böyle çıkınca tekrar yıkıldım şimdi içimde biraz umut var kan verdim geldim bekliyorumBenim 6 degerle kimyasala donustu adet olmustum doktor ihtimal verdiyse dikkat edin gerseyinize ama kwndnzde cok umitlendrip uzu,lmeyin benyasadim bekelnti olunca neden diye insan yiyo kendisini insallah bebisler bizimledir :)
şimdi verip geldim bekliyorumGittin mi vermeye ? Saat 5 e kadar e nabiza dusuyo sürekli bak
Valla cok heycanlıyııııımDııırıdırıdırııı
Ben hala atlatamadim seni okadar iyi anlıyorum ki balımValla cok heycanlıyııııım
Hersey gonlunuzce olsun insallah ama ben paket paket test yaptim o silikleri iyi bilirim 1 bucuk sene sonra hamile kaldm evlendikten ve kac silik test blmiyorm bebetime yapiyodum ben o silik cikiyodu baska marka yapiyodm ckmiyodu hizli testler 50 tl di hevesimden aliyodum yapiyodum cizgi yok gec adet oluyodum bide ben insallah siz cok beklemeden kavusursunuz bebisinize :)Yok zaten umutlanmamıştım ilk tedavim hemen olmaz diye düşünmüştüm ama evdeki testler silik çıktı bi sevindim sonra kanda böyle çıkınca tekrar yıkıldım şimdi içimde biraz umut var kan verdim geldim bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?