ben iki bebeğimi kaybettim.şimdi32 haftalık hamileyim ve 4.sezeryanım olacak korkuyorum.4.sezeryan yaşayan annelerin doğumları kaçıncı haftada sezeryan ile yapıldı?4.sezeryanları kaç saat sürdü?sezeryan öncesi ve sırasında ne gibi sorunlar yaşadılar.doğumları sonrası problemleri oldumu?sezeryan sırasında rahimleri alınan oldumu?bu sorun yarattımı gibi daha birçok sorukafamın içinde.lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum.
Çok iyi tanıdığım biri yaptı. Hatta izin problem olduğu için, doğumdan 10 gün sonra işe başladı.
Yüreğini ferah tutun. Anne çalışabilecek kadar iyi, oğluda gayet sağlıklıydı. Doktorlar bir sürü risk sıralamıştı ama maşallah. Herkes iyi.
iş yerinden üst düzey biri olduğu için bu kadar detaylı soramam malesef. Ama işi çok yoğun olduğu için, doğumdan sonra hastaneden bilgisayar ortamı ile çalışmaya devam etti, 10 gün sonrada işe başladı. Herşeyin yolunda olması bir yana, evde 4 çocuklu şekilde işe gelebildiğine göre. O gücü bulabilmiş kendinde. Bir de çocuklar nerdeyse peşpeşe doğdu. En büyüğü ilkokula yeni başlamıştı sanırım.
bende ilkine hamileyim annemin arkadsı yaşı 45 4.cocugunu daha bu mayısda sezeryanla aldırdı, maşAllah hiç sıkıntı problem olmamış, üsteklik yaşıda epey var, sadece doktor az kilo al demii sanırım 7-8 kilo ile doğuma gitti.