Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Para için mi dava açacaksın ?Simdi bir arkadas bana instagramdan kaşarsın yazıp engellemiş. Bu yazıyı şikayet etsem bir sonuc alır mıyım? Para kazanır mıyım ne kadar masraf yapmam gerekir?
Ben bir kere böyle bir şikayette bulundum senelerdir o onu yazmış bu bunu yazmış benim dediğim bir lafta hakaret sayılırmış hiçbişey çıkmadı ..
En iyisi sende ona öyle de.
Para için mi dava açacaksın ?
Ben bir kere böyle bir şikayette bulundum senelerdir o onu yazmış bu bunu yazmış benim dediğim bir lafta hakaret sayılırmış hiçbişey çıkmadı ..
En iyisi sende ona öyle de.
Hakaretten suç duyurusunda bulunabilirsiniz, suçun nitelikli hali olur. Karşı tarafın ilk suçuysa, adlı sicil kaydı yoksa hapis falan yatmaz. Para derken manevi tazminattan bahsediyorsunuz sanırım, bizim hukukumuzda tazminat zenginleşme aracı olarak kullanılamaz. Ünlü vs. Olmadığınızı farzediyorum öyle uğraşmak isteyeceğiniz bir tazminata hükmedilmez.
Hakaretten suç duyurusunda bulunabilirsiniz, suçun nitelikli hali olur. Karşı tarafın ilk suçuysa, adlı sicil kaydı yoksa hapis falan yatmaz. Para derken manevi tazminattan bahsediyorsunuz sanırım, bizim hukukumuzda tazminat zenginleşme aracı olarak kullanılamaz. Ünlü vs. Olmadığınızı farzediyorum öyle uğraşmak isteyeceğiniz bir tazminata hükmedilmez.
Sonucunda bişey olmasa bile kendisine kağıt gittiğinde korkar bidaha yapmaya cesaret edemez. O kız kim tanıyo musun niye sana öyle yazı yazmış kavgalı mıydınız
Tırsmasını istiyosan suç duyurunda bulunSevmiyordu beni aynı okuldan biri
Suç ceza miktarı az olduğu için hükmün açıklanmasının geri bırakılması alır, yanı hakkında bir ceza açıklanmaz. Ancak 5 yıl denetim süresi içerisinde bir suç daha işlerse hakim ilk hükmü de açıklar iki suçun cezasını birden yatar.
Evet savcılık ifade için kendisini davet eder.