- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
Birde poşete başkası mı attı cüzdanı oda var alır içini boşaltır atar Ya da avukatım diyen adam koyar iftira için kamera çok detaylı izlenmeliBen çok dalgın yapıda bir insanim ve gerçekten annenizi anlayabiliyorum.dikkatli insanlar anlayamaz durumu.anneniz o cüzdanı poşete atarken onun cüzdan olduğunu bile farketmemiştir o dalginlikta.gida filan sanmistir hızlı hızlı atıp o market stresinden kurtulmak istemiştir.benim size tavsiyem şikayet eden avukatla konuşmanız ve durumu izah etmeniz.acaba anlaşma yoluna gidilemez mı bilemedim.yalniz o 800 lira vardı demesi çok kötü.varmiydi yoksa var mı sanıyordu? Birimi aldı hepsi soru işareti.İnş alnınızın akıyla bu imtihanı atlatirsiniz.
Benim oBi ara hem zeki hem çok güzel bi doktorumuz vardı Sinan'ın biriciğiydi galiba onu çağırsak :)
Arkadaşım o market kamerasını enine boyuna incelemeden bu işin içinden çıkamazsın. Ya avukatla ya şahsi bi yolunu bulacaksın mecbur.
Kız nasıl aklımda kaldıysan nişanlının adını bile tutturmuşumBenim o
Tus calisiyorum.
pezevenk yalan söylüyor birde avukatmış.
Tesekkur ederimKız nasıl aklımda kaldıysan nişanlının adını bile tutturmuşum
Aman gözüm Yok ha yanlış anlaşılma olmasın
Allah zihin açıklığı versin
Çöpte bulunan cüzdanın nerden geldiği belli değil ama poşetten çıkan kesinlikle marketten gelmiştir .Kimin aklına gelir markete geri götürmeyeyimde karakola bırakayım şunu diyeAvukatim ve annenizin yaptigi yanlislari bastan sona sayiyorum:
1- dalginlikla bile bosta duran cuzdan alinmaz arkadasim. O kadar dalginsan alisverise sen cikma derler yani bunu hicbir hakim yemez
2- evde market posetinden cikan cuzdan markete geri goturulmez, emniyete goturulur ve durum izah edilir. Onlar da adami arar teslim eder. Haberlerde de mi gormediniz? İste copte buldugu cuzdani polise teslim eden ab'ye, cuzdanin sahibi tarafindan odul teklif edildi vs vs
3- annenizin olayi farkli anlatmasina hic deginmiyorum bile, o tam felaket.
Velhasili kendinize iyi bir ceza avukati bulun. Hapis yatmaz, onceden sabikasi yoksa hukmun aciklanmasi da geri birakilir ama anneniz bu dalginlikla benzer bir suc islerse ikisinin cezasi birlestirilip infaz edilir
Aynen niye doğrudan söylememişki bunda utanılacak bir şey yok. Doğrudan yanlışlıkla attım dese sorun yok. Ama şimdi parayı anneniz almasa bile almış durumuna düştü. Gerçekten kolay gelsin işiniz zor.Burdan bakınca bile anneniz masum gelmedi
Avukat adam beden poşetin içine cğzdanını atsın
Cüzdandaki para nerede neden yalan sölesin mal sahibi
Anneniz neden utanmış ki doğruyu olduğu gibi anlatsaymış
Kolay gelsin ispatı zor olacak
Şimdi konu sahibinin annesi çaldı demiyorum ama neden getirmesin? Cüzdanı sahibi olan adam elinde sonunda anlayacak ve kamera kayıtlarına bakacaktır. Eğer bir şahıs çaldıysa kendini aklamak için getirmiş olabilir...Annen çalsa niye geri getirsin? Hakim bunu gözönüne alır inşallah. Allah yalancının da yalanını tez zamanda ortaya çıkarsın inşallah...
Bu arada konu sahibi arkadasim annen caldi demiyorum yanlis anlasilma olmasin. Zaten calsa etrafi kolacan ederdi . Siz avukatla uzlasmaya calisin. İnsallah kimin hakli oldugu ortaya cikar. Bu arada evet belki onceden biri aldi parayi ve annenizin yanlislikl aldigi yere birakti. Siz cudan sahibinin markete girdjgi ilk andan beri bakin kamera kayitlarina.Şimdi konu sahibinin annesi çaldı demiyorum ama neden getirmesin? Cüzdanı sahibi olan adam elinde sonunda anlayacak ve kamera kayıtlarına bakacaktır. Eğer bir şahıs çaldıysa kendini aklamak için getirmiş olabilir...
Kendini aklamak isteyen biri niye önce kötü bir şey yapsın ki hangi hırsız geri getirir çaldığını? Çok ütopik. Hırsızlık yapan biri her şeyi göze alır kamera heryerde var artık. Hırsızlar restoranda masanın üstünde duran telefonu sahibi yanındayken kapıp kaçıyor Aaa kamera varmış Sorry demiyorlar.Şimdi konu sahibinin annesi çaldı demiyorum ama neden getirmesin? Cüzdanı sahibi olan adam elinde sonunda anlayacak ve kamera kayıtlarına bakacaktır. Eğer bir şahıs çaldıysa kendini aklamak için getirmiş olabilir...
O hırsızlar restoranın daimi müşterisi değildir. Ama konu sahibinin annesi markete sürekli gidip geliyormuş. Yani kameradan tanınması kuvvetle muhtemel.Kendini aklamak isteyen biri niye önce kötü bir şey yapsın ki hangi hırsız geri getirir çaldığını? Çok ütopik. Hırsızlık yapan biri her şeyi göze alır kamera heryerde var artık. Hırsızlar restoranda masanın üstünde duran telefonu sahibi yanındayken kapıp kaçıyor Aaa kamera varmış Sorry demiyorlar.
Tanındığı bi markette niye hırsızlık yapsın o zaman başka market mi kalmadı?O hırsızlar restoranın daimi müşterisi değildir. Ama konu sahibinin annesi markete sürekli gidip geliyormuş. Yani kameradan tanınması kuvvetle muhtemel.
Hayatta asla olmaz diye bişey yok. Umarım annem kadar dalgın olabileceğiniz sıkıntılar yaşamazsınız.Gercekci degil .. Ben kendi cüzdanimi zorla cantama koyuyorum o adaminki nasil olduda posetinize girdi
sonra evde farkettiniz ve icinde para eksik.. bak bak..
Ön yargili olmak istemiyorum ama bana gercekci gelmedi.
Hagb nedir canım ?Arkadaşım sonuçta polise de intikal ettiği için adam geri çekse de kamu davası diye devam eder ama tarafların uzalaşması iyi hal önceden bulunmayan sabıkası falan derken indirim alır annen zaten hatta hagb verirler merak etme
Zaten hırsızlığın ; cebinden alma , evden hırsızlık , ortada bulunan malı çalma gibi ayrı ayrı suçları gelişme yönleri var
yani sonuçta annen hapse girmez ama hagb alır
Arkadaşlar hakim inanır inanmaz bilemem.fakat ben annem hırsızmı diye sormuyorum ki size , başımıza bu olay geldi nasıl bir hukuki yol izlemeliyim dedim.siz bu "hikayeye " hiçbir hakimi inandıramazsınız
anlattığınız üzere anneniz doğru söylemiyor anlamı çıkıyor
evet hepsini biliyoruz ama uygulamaya gelince afallıyoruz.Çok şaşırmış annem . Olayın bu kadar ciddileşebilceğini akıl edememiş.Avukatim ve annenizin yaptigi yanlislari bastan sona sayiyorum:
1- dalginlikla bile bosta duran cuzdan alinmaz arkadasim. O kadar dalginsan alisverise sen cikma derler yani bunu hicbir hakim yemez
2- evde market posetinden cikan cuzdan markete geri goturulmez, emniyete goturulur ve durum izah edilir. Onlar da adami arar teslim eder. Haberlerde de mi gormediniz? İste copte buldugu cuzdani polise teslim eden ab'ye, cuzdanin sahibi tarafindan odul teklif edildi vs vs
3- annenizin olayi farkli anlatmasina hic deginmiyorum bile, o tam felaket.
Velhasili kendinize iyi bir ceza avukati bulun. Hapis yatmaz, onceden sabikasi yoksa hukmun aciklanmasi da geri birakilir ama anneniz bu dalginlikla benzer bir suc islerse ikisinin cezasi birlestirilip infaz edilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?