İşin hukuk boyutu hakkında bir bilgim yokÇok fazla hassas sanırım zaten üzerlerine yıkılan bir iftara var gibi düşünüyor. Eleştireye yada burdaki herkesin fikrine saygı duyması gerekiyor maalesef
İnanır mısınız bende aynı şeyi geçirdim aklımdanGuzel bir ceza hukuku final sorusu olurmus bu konudan
İşin hukuk boyutu hakkında bir bilgim yok
Sadece mantığıma uygun gelmedi
Kendince şunu düşündüm
Söz konusu avukatın bundan nsıl bir çıkarı olabilir
Mahkeme ile gelen maddi bir çıkar söz konusu değil
Kişisel bir problem desek yaşkı bir kadınla ne gibi bir bir sorunu olabilir
Ahlaki yönü derseniz dediğimiz gibi yaşlı bir kadın ahlak anlayışı bunca keşmekeşin içinde bu teyzemize mi kaldı
Avukat fırsatçılık yapıyor derseniz bir ihtimal belki
Bu yüzden konu inandırıcı gelmedi bana tabi konu sahibine anlatamadım:)
Sakin olun bence biraz. Anlıyorum zor bir durum ama tane tane sakin bir şekilde anlatabilirseniz daha yardıma yönelik olur cevaplar.Evet annem çaldı ama ben aklamaya çalışıyorum . Teşekkür ederim
Bundan bile emin olamazsınız o görüntüleri izlemeden.Görüntüleri biz izlemedik. Annem market eşyalarıyla birlikte atmış poşete
Avukat fırsatçılık yapıyor derken bunu kastetmiştim avukat belki mahkeme ile uğraşmaktan korkacaklar istemezler diye para koparmaya çalışıyordurBelki Avukat içinde 800 tl'm vardı diyerek bu anne kızdan para koparmaya çalışıyor. Hanımefendinin annesi hırsız olsa kendi ayağıyla markete neden geri gidip cüzdanı versin ki? Asıl mantığa oturmayan bu değil mi?
en öenmlisi adam cüzdanını neden kasaya koymuş ? neden ortalarda geziyor bu adamın cüzdanı? konu sahibi pasifleşmiş yorumlara bakmadım neler oldugunu anlamadan bunu yazmazsam olmazdı vallaAdam atmamış cüzdanı, anne kendi aldıklarını koyarken yanlışlıkla atmış. Ama haklısınız zor bir durum oluşmuş.
işte komik olanda bu.bu ingilizce kelimeleri araya sokunca ne oluyor anlamadım.sualr selelr gibi bilmezsiniz amaFake kelimesini bilmek için sular seller gibi İngilizce bilmeye gerek yok kulaklarını açmak yeterli bunun için . Burdan EGO'muz tatmin olmuş olmamış emin ol çokta önemli değil ..bilmem anlatabildim mi .
Belki de gercekte aklimizdan gecen dogrudur :)İnanır mısınız bende aynı şeyi geçirdim aklımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?