Aranızda avukat varmı nolur yardım edin

Bazı arkadaşlar gerçekten cok saçma yorum yapmis.
Ben markette senelerce çalıştım cok denk geldiğim oldu insanlar dalgınlıkla neler atıp gitti poşete geri getirdi insanlık hali sizin hic başınıza gelmiyor ya mesela bi yerde oturup ekmek arası yedikten sonra bi anda hesabı ödemeyi unuttuğunuz felan yapmayın arkadaşlar sizin hic mı stressli anladınız olmuyo hicmi unutmuyorsunuz dalmiyormusunuz adam belki o anda para yürütmeye çalıştı yapamadı? Kadın burda yardım istiyor gelin annemi kurtarın deniyor fikir soruyor şöyle acımasız yorum yapanlar gerçekten boş yorum yapıyor is olsun diye Allah'ım ya sinirleniyorum...
Umarim bi çözüm yolu bulursunuz..

Çok fazla hassas sanırım zaten üzerlerine yıkılan bir iftara var gibi düşünüyor. Eleştireye yada burdaki herkesin fikrine saygı duyması gerekiyor maalesef
İşin hukuk boyutu hakkında bir bilgim yok
Sadece mantığıma uygun gelmedi
Kendince şunu düşündüm
Söz konusu avukatın bundan nsıl bir çıkarı olabilir
Mahkeme ile gelen maddi bir çıkar söz konusu değil
Kişisel bir problem desek yaşkı bir kadınla ne gibi bir bir sorunu olabilir
Ahlaki yönü derseniz dediğimiz gibi yaşlı bir kadın ahlak anlayışı bunca keşmekeşin içinde bu teyzemize mi kaldı
Avukat fırsatçılık yapıyor derseniz bir ihtimal belki
Bu yüzden konu inandırıcı gelmedi bana tabi konu sahibine anlatamadım:)

Lütfen kişisel tartışmalar olmasın, site kurallarına aykırı yorumlar varsa bildirirsiniz.

Belki Avukat içinde 800 tl'm vardı diyerek bu anne kızdan para koparmaya çalışıyor. Hanımefendinin annesi hırsız olsa kendi ayağıyla markete neden geri gidip cüzdanı versin ki? Asıl mantığa oturmayan bu değil mi?

Evet annem çaldı ama ben aklamaya çalışıyorum . Teşekkür ederim
Sakin olun bence biraz. Anlıyorum zor bir durum ama tane tane sakin bir şekilde anlatabilirseniz daha yardıma yönelik olur cevaplar.
Anneniz içinden para alsa zaten geri götürmezdi diye düşünüyorum, ha keşke poşetleme yaparken dalgınlıkla poşete koyduğunu,farkettiği an geri getirdiğini belirtseymiş,o konuda da dürüst olsaymış.
Ya adamla görüşün,şikayetini geri alsın diye,sonuçta iyi niyetli ki anneniz cüzdanı geri götürmüş,yada başka bir avukat bulun annenizin iyi niyetini savunabilecek tarzda.
Para konusunda adam yalan söylemiyor olabilir,belkide cüzdanı teslim ettiği kişi aldı parayı.

Görüntüleri biz izlemedik. Annem market eşyalarıyla birlikte atmış poşete
Bundan bile emin olamazsınız o görüntüleri izlemeden.
Bakın belki adamın cüzdanını bir başkası çaldı,adamın avukat kartını gördü ve korktu annenizin poşetinin içine attı içinden parayı alıp. Belki anneniz dalgınlıkla almadı cüzdanı. Bundan bile emin olamazsınız izlemeden.
Market tanıdıkmış gidin rica edin izletsinler.

Öyle durumlar insanın insanların başına gelebiliyor benim annem de geçen kuaför parasını vermemiş verdim verdim diye ısrar edip çıkmış eve geldiğinde cebindeki parayı görmüş gidip tekrar geri vermiş annelerimizin kafası dalgın olabilir bizim bile bazen oluyor Allah yardımcınız olsun bu avukatla birebir görüşün bence babanız falan görürsün nedir amacı

Bazi insanlar o kadar kolay yalan söylüyor ki gerçekten adam avukat ama belki sırf gıcıklıgına uğraşmak ıstiyor. Ders vereyim su kadına gıbı. O da ispatlayamaz çünkü cuzdaninda o kadar para olduğunu. Acaba adam ödemeyi nasıl yaptı cuzdanindan para çıkarırken kameraya takilmismidir. Zaten anneniz alsa hırsızlık olarak geri getirmez bence takipsizlik verilir ama annenizin düştüğü durum kötü

Arkadaşım sonuçta polise de intikal ettiği için adam geri çekse de kamu davası diye devam eder ama tarafların uzalaşması iyi hal önceden bulunmayan sabıkası falan derken indirim alır annen zaten hatta hagb verirler merak etme
Zaten hırsızlığın ; cebinden alma , evden hırsızlık , ortada bulunan malı çalma gibi ayrı ayrı suçları gelişme yönleri var
yani sonuçta annen hapse girmez ama hagb alır

Avukat fırsatçılık yapıyor derken bunu kastetmiştim avukat belki mahkeme ile uğraşmaktan korkacaklar istemezler diye para koparmaya çalışıyordur
Hırsızlıkta olabilir
Yada konu fake olabilir

Adam atmamış cüzdanı, anne kendi aldıklarını koyarken yanlışlıkla atmış. Ama haklısınız zor bir durum oluşmuş.
en öenmlisi adam cüzdanını neden kasaya koymuş ? neden ortalarda geziyor bu adamın cüzdanı? konu sahibi pasifleşmiş yorumlara bakmadım neler oldugunu anlamadan bunu yazmazsam olmazdı valla

Fake kelimesini bilmek için sular seller gibi İngilizce bilmeye gerek yok kulaklarını açmak yeterli bunun için . Burdan EGO'muz tatmin olmuş olmamış emin ol çokta önemli değil ..bilmem anlatabildim mi .
işte komik olanda bu.bu ingilizce kelimeleri araya sokunca ne oluyor anlamadım.sualr selelr gibi bilmezsiniz ama

Bi insan içinde 800 tl olan cüzdanını niye ortalığa koyar ki? Resmen hırsıza davetiye. Yeni bi dolandırıcılık numarası olmasın bu.
Kadın poşete farketmeden atmayip orda kasiyer direk adama verse bu sefer de onu suclayabilir içini boşaltıp verdin bana diyerek. Ne tutturabilirse artik ne biliyim. Karışık bir mevzu inşallah çözüme ulaşırsınız.

1 saat önce marketten geldim arkadaşlar ve şimdi konuyu okuyunca şaşırdım. 2 poşet alışveriş yaptım ve onları poşetlerken elimdeki cüzdanı kasanın yanına bırakmışım. Tam çıkarken farkettim ve cüzdanı geri aldım. Bu arada cüzdanımda 600 TL para vardı. Yani konu sahibinin anlattıklarının da, cüzdanda yüklü para olması ihtimali de mümkün.

Benimde başıma gelmişliği var.
Annem ameliyat olduğu vakit ramazana denk geldi, kafam bir dünya, iş çıkışı bir yere 1400-1500 lira kadar bir ödeme yapacaktım, para çektim, önce markete girdim,
Alışveriş yaptım ve cüzdanımı kasada unuttum.
Marketin hemen yanında kasaba girdim cuzdanı unuttuğumu farkedip geri döndüm. 2 dakika bile değil geçen zaman.
Güvenlik görevlisinden teslim aldım o an cüzdanın içine şöyle bir baktım ama parayı saymadım. Arabaya bindiğimde fark ettim 500 lira eksikti.
Hepsini almama sebepleri ne inanın bilmiyorum. Başka bir yerde olma ihtimali düşürme ihtimalim de yok. Kimsenin gunahını alasım yok ama alan ya kasiyer ya güvenlik görevlisi diye düşündüm o zaman... hepsini alsa cuzdanı alırken anlardım diye almamış olabilirler.
Polis vs ne vaktim ne enerjim vardı, ne alan kişi aldım der, nede bir sonuç çıkar diye uğraşamadım. Yani yüklü miktarda para cüzdanda olabilir, denk gelir.
Kasada bırakılan cüzdan dalgınlıkla poşete atılabilir
Teslim edilen güvenlik görevlisi de almış olabilir...
Bunlar hep ihtimal...

Gercekci degil .. Ben kendi cüzdanimi zorla cantama koyuyorum o adaminki nasil olduda posetinize girdi
sonra evde farkettiniz ve icinde para eksik.. bak bak..
Ön yargili olmak istemiyorum ama bana gercekci gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…